Şu an için görünürde bir tartışmamız yok fakat eskiden cimrilik ve köylük yerde beni hastaneye götürmemeye bahane uydurduğu için büyük kavgalarımız oldu. Lâkin atlatıldı. Özür dilendi. Ben de onu ailesinin yanında birkaç defa azarlayarak büyük ayıp etmişliğim oldu. Özürler dilendi. Unutuldu. Fakat hala içimizde bir yara sanırım eskiler. Ufacık tartışsak aramız buzzz gibi oluyor. Ve beni korku salıyor. Nasıl düzeltirim bilmiyorumBağlar zayıfsa zaten büyük şeyleri kaldıramaz madem farkındasınız düzeltmeye çalışın
Aynen öyle.....Bu tur korkuların altında genelde az sevilmek var.
Cok sevdıgınız bırı tarafından az sevıldıgınızı hissediyorsanız panik ve korku sarıyor
Sızın ıcın demiyorum konu sahıbı, arkadaslık ılıskılerınde de böyle bu. Az sevilende bu korku oluyor. Ve habıre sevilmek ıcın ödün veriyor kendinden. Ödün verdikce de kendi degeriden gidiyor.
Ufak tartışmalar bile ölüm gibi hissettiriyor dimi. Ben böyle biri olmak istemiyorum ya! Bakıyorum etrafıma kim kocasını sallamıyor ona en fazla kıymet veriliyorBizde 6 yıllık evliyiz, 2. Cocuguma hamileyim ve esimi gercekten cok seviyorum. Onunda beni cok sevdiğine eminim ama kaybetme korkusu bende de cok fazla var. Sevgide olmasi gereken bi duygu bence ama fazlası da insanı yoruyor. Tartıssak bile hemen barışıp sarılmak istiyorum mesela çünkü bikac saat esimle küs olmak konusmamak zor oluyor benim icin. Üzülüyorum.
Hemen hemen hergun onu cok sevdigimi söylerim, hayatimda oldugu icin ne kadar mutlu oldugumu hep soylerim.
Biraz daha cesur olmak ve daha az kaybetme korkum olmasını isterdim ama açıkçası.
Bu uzucu ama.Aynen öyle.....
Keşke bir sevgi ölçer olsaydı da ölçebilseydikBu uzucu ama.
Kaybetme korkusunu aşarak. Hayatta herzaman istemediğimiz şeylerle karşılaşabiliriz. Tek başımıza da başa çıkabileceğimiz şekilde yaşamalıyız. İnşallah tabiki kötü şeyler olacak değil ama en azından hazırlıklı olmalıyız. Korkarak aslında çekiyoruz hep derler ya aklıma geldi başıma geldi. Asla bu şekilde korkma çünkü mutlaka sınavın oluyor. Seni seven yanında kalır yanında kalmıyorsa sevmiyordur sevmeyen birine ihtiyacında olmasın.Şu an için görünürde bir tartışmamız yok fakat eskiden cimrilik ve köylük yerde beni hastaneye götürmemeye bahane uydurduğu için büyük kavgalarımız oldu. Lâkin atlatıldı. Özür dilendi. Ben de onu ailesinin yanında birkaç defa azarlayarak büyük ayıp etmişliğim oldu. Özürler dilendi. Unutuldu. Fakat hala içimizde bir yara sanırım eskiler. Ufacık tartışsak aramız buzzz gibi oluyor. Ve beni korku salıyor. Nasıl düzeltirim bilmiyorum
Çoğu zaman öyle zaten. En ufak tartışsak eleştirsem dünyanın en çirkef en geçimsiz en kötü kadını ben oluyorum.Pamuk ipliğine bağlı huzur huzursuzluk demektir benim için.
Ne güzel yazmışsınız. SagolunEşini seven herkes kaybetmekten korkar.
Ancak şu var ; erkekler kaçanı kovalamayı pek sever. “Sensiz olamam, senle olduğum için çok şanslıyım, hiç ayrılmayalım” gibi arabeske bağlayarak kendimizi değersiz göstermek çok yanlış.
Onun yerine şu mesajı vericez “Seni seviyorum ama olası problemde vazgeçmesini de bilirim. Büyük hataları asla affetmem, giderim”.
Örnekler çoğaltılabilir. Bunu direkt söylemiyoruz tabi, yeri geldiğinde soft Mesajlar şeklinde.
Benim eşim onu çok sevdiğimi de bilir, aniden bırakıp gidebileceğimi de. Kaybetmekten korkmuyor muyum? Allah korusun ama bunu asla öğrenmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?