Senin burcun ne ?
Sakın KOÇ deme :26:
Valla canım kocam da bana beni boğacak kadar ilgi sevgi gösterse,ben de şımarır kendii ağırdan satardım.Hayatın dengesi bu.Sen önce kendine değer ver.Bunlar sonra saplantılı aşka dönüşüyor.Bir kız bir erkeğe,neden şöyle yapmıyorsun böyle yapmıyorsun dememeli.Yapılan şeyin anlamı kalmaz.Kendini değersizleştirme.Birgün bunalır bunalır,daha zor bir kız daha cazip gelir ve bırakır gider.
evet farkındayım ilişkiyi yıprattımın ya bu yüzden kendime bi dur diyorum artın dün aradım az konuştuk yatmadan önce ararım konuşuruz dedi bende peki dedim sonra aradı böyle güzel güzel konuştu pek pas vermedim bende..oturdum derslere gitara bakıyrum zaman geçsin dieacil olarak ugras bul.calisiyorsan ise odaklan yada derslerine.film izle kafadan iki saat:) kiz arkadaslarinla bulus sohbet muhabbet.kendine soz ver daha az ara eger surekli ariyorsan ve neden boylesin gb sorular sorma kendi agziyla yanitlarini vermis zaten. tutmaya calis kendini zor ama boyle iliskinizi yipratirsin
evet geri adım atıcam zor olucak ama yapmam lazım hemen bi andada geri çekmiyorm kendimi zannetmesin sırf o istiyor diye böyle yaptımı gerçekten istediğim için böyle yaptımı görsün istiyorum bugün işe başladı işte pek kouşmadık ilk günü diyede aramadım sadece msj attımIlişkilerde ana kural şudur kim daha az severse daha fazla ilgiyi grür başta peşinden koşan o romantik duyarlı ve hassas insan sen değer vermeye başlayınca kendisini geri çeker malesef böyle yapıcak hiç bir şey yok bu konuda ilgi göstermez umuarsamazsanda bu sefer bir süre sonra kaybedersin karşındakine şunu hissettir öncelikle sana göre sen ondan daha önemlisin ve evet kesinlikle kendine uğraş bul ve geri adım at
Senin burcun ne ?
Sakın KOÇ deme :26:
ayni sorun bizde de var sanirim.sevgilim bugun bana beni cok sevme,ben seni o zaman daha cok severim gibi seyler soyledi.yeri geldiginde ona ... cekmeliymisim.karsisimda kendim gibi duran birini isterim dedi.aslinda yeri geldiginde tepkimi koyuyorum da sanirim fazla ilgi gosteriyorum.soguk degil de biraz umursamaz tavir almamiz gerekiyo ama bunu yapmak cok zor.
valla canımm erkekler böylee.bende ilk zamanlarr ağırdan alırdım neler neler yapardıı..sonra sözdü nişandı o kadar düştümki üstüne zamanla da adam duruldu..değiştin diyince tartışıyoruz artık.değişmedim aynıyım diyo ama değil..iltifatlar süprizler gitti yani.he özledim güzel olmuşsun gibi ufak tefek varda o büyü kalktı..hatta çok üstüme düşme dedi yani .düşme canım ben bazen tutmaya çalışıyorum kendimi sende tut..senin de özel hayatın olduğunu bilse bak nasıl yola gelir.bi yere gitsem kalabalığa karışsam doğru aramayan adam 10 kez arıyo düşün :)
korktuğum oldu ya gırgır şamata kızın adı ebruymuş pöffffffff erkek arkadaşı falan gelmiş çalıştıkları yere kızın pöf pöf ayrıntıları soramadım adamın şarzı bittiiii.....................
kesinlikle kendine ugras bul..kiz arkadaslarinla takil,sosyalles..adam bogulur kacar demedi deme..ilgilenmiyomus gibi davran hatta arama,birak o arasin.. pesinden gelir gorursunbu sorunlar evlendikten sonra da devam eden ciftler taniyorum..kadin ve erkek kendine ait zaman ayirabilmeli..birbirini ozlemeli..seni ozleme sansi ver sevgilineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?