aşırı sevmek yardımcı olun lütfen ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
kızlar artık galiba son raddeye getirdim ilişkiyi eskiden aslında böyle değildim ama değiştim zamanla ve gene eski halime dönmek istiyorum ...
sevgilimi hayatındaki odak noktası yaptım onu düşünmeden sesini duymadan yapamıyorum istiyorum ki oda bana ilgi göster iki güzel söz şiir vb şeyler arasın sorsun neyse kısaca
dün geceki bir konuşmayı aktarıyorum
erkek arkadaşımla konuşuyorduk telefonda o şuan farklı bir ilde neyse
böyle gene bu konuları konuşmaya açtım neden böylesin niye böyle yapmıyorsun diye ben biraz fazla tedayda açıklaa isteyen bi tipim böyle arkadaşça konuşurız onla oda anlatır neyse
oda şöyle bi konuşma yaptı bana
keşke bende senin gibi olabilsem bu kadar ilgilenebilsem üzülsem sen gibi aşkla yansam sana çok özeniyorum dedi sen beni çok boğduğun için ben sana istediğin igiyi gösteremiyorum bana bu fırsatı vermiyorsun dedi eskiden ben ona bu kadar düşkün değildim boğmuyordum o hayatımın merkezinde değildi kendime ait bir hayatım vardı oda peşimdeydi güzel şestler sözler yapıyordu ama ben böyle yaptığım için yani üstüne fazla düştüğüm için onu uzaklaştırdım galiba kızlar biraz uzun oldu ne yapmalı nasıl onu hayatımın merkezinden çıkartabilirim ya

acil olarak ugras bul.calisiyorsan ise odaklan yada derslerine.film izle kafadan iki saat:) kiz arkadaslarinla bulus sohbet muhabbet.kendine soz ver daha az ara eger surekli ariyorsan ve neden boylesin gb sorular sorma kendi agziyla yanitlarini vermis zaten. tutmaya calis kendini zor ama boyle iliskinizi yipratirsin

Ilişkilerde ana kural şudur kim daha az severse daha fazla ilgiyi grür başta peşinden koşan o romantik duyarlı ve hassas insan sen değer vermeye başlayınca kendisini geri çeker malesef böyle yapıcak hiç bir şey yok bu konuda ilgi göstermez umuarsamazsanda bu sefer bir süre sonra kaybedersin karşındakine şunu hissettir öncelikle sana göre sen ondan daha önemlisin ve evet kesinlikle kendine uğraş bul ve geri adım at

Valla canım kocam da bana beni boğacak kadar ilgi sevgi gösterse,ben de şımarır kendii ağırdan satardım.Hayatın dengesi bu.Sen önce kendine değer ver.Bunlar sonra saplantılı aşka dönüşüyor.Bir kız bir erkeğe,neden şöyle yapmıyorsun böyle yapmıyorsun dememeli.Yapılan şeyin anlamı kalmaz.Kendini değersizleştirme.Birgün bunalır bunalır,daha zor bir kız daha cazip gelir ve bırakır gider.

ay deme öyle ya pufff

evet farkındayım ilişkiyi yıprattımın ya bu yüzden kendime bi dur diyorum artın dün aradım az konuştuk yatmadan önce ararım konuşuruz dedi bende peki dedim sonra aradı böyle güzel güzel konuştu pek pas vermedim bende..oturdum derslere gitara bakıyrum zaman geçsin die

evet geri adım atıcam zor olucak ama yapmam lazım hemen bi andada geri çekmiyorm kendimi zannetmesin sırf o istiyor diye böyle yaptımı gerçekten istediğim için böyle yaptımı görsün istiyorum bugün işe başladı işte pek kouşmadık ilk günü diyede aramadım sadece msj attım

Senin burcun ne ?
Sakın KOÇ deme :26:

bir koç bu lafı duysa karşı taraftan, 80 sene açmaz o telefonu.. ne arar- ne sorar kendimden biliyorum

konu sahibi, kapat o telefonu, mail falan da atma.. bir süre o yazsın, merak etsin sen kısa cevaplarla geçiştir.. o sana yazar yazmaz cevap verme.. bırak okuduğunu görsün ama yarım saat sonra yaz, sorarsa meşguldüm de.. gizem iyidir, merak uyandırır.. her dakikanı haber verirsen bir heyecanı kalmaz ilişkinin..bunu nasıl yapacağını merak ediyorsan, sana bir iki oyun ismi vereyim, otur onu oyna bütün gün okumuyorsan veya çalışmıyorsan.. böylece kafan sürekli sevgilinle meşgul olmaz

Sevgilini anliyorum. Gercekten surekli ilgi gormekten insan skiliyor, keske o biraz kacsa da ben kovalasam diyorsun. Ozlemeye firsat vermemek guzel birsey degil. Al bi kitap oku. Internetten cok etkileyici bi diziye basla, cikar onu aklindan biraz. Daha az ara, daha az mesaj at. Arkadas edin, arkadaslarinla gorus.

Nefes alsin o da. Seni ozleyebilsin..

ayni sorun bizde de var sanirim.sevgilim bugun bana beni cok sevme,ben seni o zaman daha cok severim gibi seyler soyledi.yeri geldiginde ona ... cekmeliymisim.karsisimda kendim gibi duran birini isterim dedi.aslinda yeri geldiginde tepkimi koyuyorum da sanirim fazla ilgi gosteriyorum.soguk degil de biraz umursamaz tavir almamiz gerekiyo ama bunu yapmak cok zor.

valla canımm erkekler böylee.bende ilk zamanlarr ağırdan alırdım neler neler yapardıı..sonra sözdü nişandı o kadar düştümki üstüne zamanla da adam duruldu..değiştin diyince tartışıyoruz artık.değişmedim aynıyım diyo ama değil..iltifatlar süprizler gitti yani.he özledim güzel olmuşsun gibi ufak tefek varda o büyü kalktı..hatta çok üstüme düşme dedi yani .düşme canım ben bazen tutmaya çalışıyorum kendimi sende tut..senin de özel hayatın olduğunu bilse bak nasıl yola gelir.bi yere gitsem kalabalığa karışsam doğru aramayan adam 10 kez arıyo düşün :)

insan kavgadan gürültüden bunalır, sevilmekten bunalır mı hiç?

madem seninki bu ilginçliği yapmış, sen de biraz rahat bırakıver. trip atma, küstüğünü sanmasın. sadece onu önemsemiyormuşsun gibi davran, kendine başka uğraşlar bul. ve kimseyi hayatının merkezi yapma kendinden başka.

evet zor keşke biraz onlar peşimizden koşup ilgiden bunaltsalar ama nerde ....

evet dediğinde haklısın canım ama tutuncada böyle patlıyorum sonra bak diye aramıcam msj atmıcam diye kendini tutuyorsun bile isteye kendi isteğinle yapmıyorsun diyo pöff her hareketimi biliyor adam ya

kızlar ya benim ki markette çalışmaya başladı çalıştığı yerdede genç bi kız varmış hoş oda nişanlı dedi ama benim içim içimi yiyyo kafasınıda şişirmek istemiyorum ama kendimede engell olamıyorum sonuçta kaç saat aynı yerdeler bizde ayrıyız o başka biilde ben başka offfff

korktuğum oldu ya gırgır şamata kızın adı ebruymuş pöffffffff erkek arkadaşı falan gelmiş çalıştıkları yere kızın pöf pöf ayrıntıları soramadım adamın şarzı bittiiii.....................

Kızın erkek arkadaşı senin sevgilinle muhabbetlerinden dolayı rahatsız olduğu için mi gelmiş?

kesinlikle kendine ugras bul..kiz arkadaslarinla takil,sosyalles..adam bogulur kacar demedi deme..ilgilenmiyomus gibi davran hatta arama,birak o arasin.. pesinden gelir gorursunbu sorunlar evlendikten sonra da devam eden ciftler taniyorum..kadin ve erkek kendine ait zaman ayirabilmeli..birbirini ozlemeli..seni ozleme sansi ver sevgilineee

araya şu iş mevzusu girdğinden kendimi tutabiliyorum aramıyorum akşama kadan ararsa gün içinde o arar artık ne yapım bende meşgale aedincek bişlere bakınırım ya dediğin gibi kaçırmıyım çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…