kızlar artık galiba son raddeye getirdim ilişkiyi eskiden aslında böyle değildim ama değiştim zamanla ve gene eski halime dönmek istiyorum ...
sevgilimi hayatındaki odak noktası yaptım onu düşünmeden sesini duymadan yapamıyorum istiyorum ki oda bana ilgi göster iki güzel söz şiir vb şeyler arasın sorsun neyse kısaca
dün geceki bir konuşmayı aktarıyorum
erkek arkadaşımla konuşuyorduk telefonda o şuan farklı bir ilde neyse
böyle gene bu konuları konuşmaya açtım neden böylesin niye böyle yapmıyorsun diye ben biraz fazla tedayda açıklaa isteyen bi tipim böyle arkadaşça konuşurız onla oda anlatır neyse
oda şöyle bi konuşma yaptı bana
keşke bende senin gibi olabilsem bu kadar ilgilenebilsem üzülsem sen gibi aşkla yansam sana çok özeniyorum dedi sen beni çok boğduğun için ben sana istediğin igiyi gösteremiyorum bana bu fırsatı vermiyorsun dedi eskiden ben ona bu kadar düşkün değildim boğmuyordum o hayatımın merkezinde değildi kendime ait bir hayatım vardı oda peşimdeydi güzel şestler sözler yapıyordu ama ben böyle yaptığım için yani üstüne fazla düştüğüm için onu uzaklaştırdım galiba kızlar biraz uzun oldu ne yapmalı nasıl onu hayatımın merkezinden çıkartabilirim ya
benimki de öyle elde edene kadar etrafımda yapmadıgı jest kalamdı ne zaman kı sevdım o zaman terk edıldım. kesınlıkle bastır sevgini kesinlikleeee tecrübeyle sabıt... artık hiç aramıyorum da sormuyorum da.... insallah kızlarda ki gibi benimkı de bır gun ıletısıme gecmeye calısır da ayrılırken yasattıklarını yüzüne vuruurm .... tellerime bakmadı malum içimde patladı soyleyeceklerım
Konunu okuyunca eski sevgilim geldi aklıma.Bir yıl peşimden koştu çok aşıktı güya.Şiirler,şarkılar..Sonra çıkmaya başladık tabi başlarda yine aynı üzerime titremeler,beni kaybetmekten korkmalar..Ne zaman ki ben ona bağlandım herşey tersine döndü:).Değiştin dediğimde yok ben hep aynıyım dedi.Tabi ki öyle birşey yok herşey ortadaydı:)
Sana bunları bizzat yaşamış bir kişi olarak söylüyorum sakın sakın üstüne düşme kendini geri çek.Ben artık eski ilişkime dışardan bakabildiğim için herşeyi daha net görüyorum.O adam beni terk etti ve beni istemeyen o kişi şimdi kapımda köle seni asla istemiyorum vs. dediğim halde.
Tabi ki kolay değil inan çok iyi anlıyorum ama yapmalısın yoksa asıl o zaman kaybedersin.Bırak kendini geri çek arkadaşlarında dediği gibi kendine oyalancak birşeyler bul.Arkadaşlarınla takıl bunu içinden gelmese bile yap.Bir tane sürükleyici beğenebilceğin dizi seç kendine ona başla.Artık kafanı neyle oyalayabilirsen.Arada mesajlarına geç cevap ver pardon ya görmemişim arkadaşla konuşuyorduk da de.bir anda da azaltma ilgini çünkü bilerek yaptığımı anlıyor diyorsun yavaş yavaş çek o zamn kendini sende
aman diyim sakın kendini geri çek okadar ilgi gösterme biraz kaprisli nazlı ol trip at o çeksin kahrını emin ol senden iyisi olmaz ozamn bende ilk başlarda senin gibiydim sonra kafama danketti yavaş yavaş ilgiyi azalttım sonrada hep bıraktım kıskançlık yapıpta ayrıldım hemde ona neler soyledım agır cümleler. ayrıldık ama daha dün gelmiş benim profilimdeki resmi paylaşmış facede.. cok güldümoyle sürünür işte sevgiliyken günaydın mesajı bile atmazdı hep ben atardım cok buyuk bir yanlış bişey...
Sevgilin haklı bunun seni daha az sevmesiyle falan alakası yok. Bırak biraz da o gelsin sana ne bileyim sen sus o konuşsun biraz, sen mesaj atma o atsın. İlgini, sevgini esirge demiyorum ama biraz geri çekil bakalım o gelsin, inan senin de hoşuna gider:)
Dipnot: Ben de yay burcuyum bu ara eşimle işi ve bana ayırdığı vakit konusunda acayip kapışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?