aşırı sevmek yardımcı olun lütfen ?

Konunu okuyunca eski sevgilim geldi aklıma.Bir yıl peşimden koştu çok aşıktı güya.Şiirler,şarkılar..Sonra çıkmaya başladık tabi başlarda yine aynı üzerime titremeler,beni kaybetmekten korkmalar..Ne zaman ki ben ona bağlandım herşey tersine döndü:).Değiştin dediğimde yok ben hep aynıyım dedi.Tabi ki öyle birşey yok herşey ortadaydı:)
Sana bunları bizzat yaşamış bir kişi olarak söylüyorum sakın sakın üstüne düşme kendini geri çek.Ben artık eski ilişkime dışardan bakabildiğim için herşeyi daha net görüyorum.O adam beni terk etti ve beni istemeyen o kişi şimdi kapımda köle seni asla istemiyorum vs. dediğim halde.
Tabi ki kolay değil inan çok iyi anlıyorum ama yapmalısın yoksa asıl o zaman kaybedersin.Bırak kendini geri çek arkadaşlarında dediği gibi kendine oyalancak birşeyler bul.Arkadaşlarınla takıl bunu içinden gelmese bile yap.Bir tane sürükleyici beğenebilceğin dizi seç kendine ona başla.Artık kafanı neyle oyalayabilirsen.Arada mesajlarına geç cevap ver pardon ya görmemişim arkadaşla konuşuyorduk da de.bir anda da azaltma ilgini çünkü bilerek yaptığımı anlıyor diyorsun yavaş yavaş çek o zamn kendini sende

aman diyim sakın kendini geri çek okadar ilgi gösterme biraz kaprisli nazlı ol trip at o çeksin kahrını emin ol senden iyisi olmaz ozamn bende ilk başlarda senin gibiydim sonra kafama danketti yavaş yavaş ilgiyi azalttım sonrada hep bıraktım kıskançlık yapıpta ayrıldım hemde ona neler soyledım agır cümleler. ayrıldık ama daha dün gelmiş benim profilimdeki resmi paylaşmış facede.. cok güldüm oyle sürünür işte sevgiliyken günaydın mesajı bile atmazdı hep ben atardım cok buyuk bir yanlış bişey...

Öyle cok iyi anliyorumki sizi :))
Bende oyleyim hatta etrafimdakiler hastamisin derler
Nisanlimda yarim saat konusmasam aramasa
Huzursuz oluyorum ozluyorum, Hayatimin odak noktasi
bazen dusunuyorumda cok asiri Sevmekte sagliga
Zarar .. ama nisanlimda bana karsi ayni sekilde
Ilgili ... ben bazen aramak istemedigimde kendimi film izleeken buluyorum sende oyle yap. I]

canım kendine uğraşlar bul okulun varsa ders çalış işin varsa işine gücüne bak aşırı sevmek iyi değildir adam sıkılır boğuşur kendide demiş zaten kuaföre git film izle arkadaşlarınla buluş vitrin bak temizlik yap ama biraz adamı boş bırak kaçan kovalanır ben tescilleyip onayladım 6 yıllık bir ilişkim var güven bana:)

Ben de eski sozlumle daha baslarda sevgiliyken cok ilgileniyodum o da ilgilensin simartsin istiyordum ama o pesimden kosup ne yapip edip kendini kabul ettiren adam bi anda cool takilmaya basladi. Cok bozuldum "kimse benden degerli degil,insanogluna guvenilmez ne olursa olsun iliski bitse bile onun gozunde kucuk olmayacagim" dedim kendi kendime. Kendimi geri cektim kudurdu resmen oyle bi beni kaybetme korkusuna kapildi ki nasil ne ara sozlendik anlamadim ama bu kadar buyutuldugumu gorunce rahatsiz oldum ben bi adim geri gitmek istesem bes adim daha yaklasiyodu sanki. Elimde olmadan daha da uzaklasmaya basladim kavgalar anlasmazliklar sonucu bitti.

Yani sunu diyebilirim ki kim olursa olsun eger ilgisi varsa kendini geri cekmen kesinlikle faydali olur. Bu cok zor biliyorum ama zamanla ogrenilen bir sey. Emin ol. Baslarda zorlanirsin ama sabredersen karsiligini gorursun.
Hepimiz kendimizden sorumluyuz Allah'in birbirinden farkli kullariyiz yalniz geldik yalniz gidicez dunyadan. omrumuzun hesabini verirken o yanimiizda olmayacak. En buyuk ask her zaman Allah icin olmali aski veren de o degil mi zaten

benimki de öyle elde edene kadar etrafımda yapmadıgı jest kalamdı ne zaman kı sevdım o zaman terk edıldım. kesınlıkle bastır sevgini kesinlikleeee tecrübeyle sabıt... artık hiç aramıyorum da sormuyorum da.... insallah kızlarda ki gibi benimkı de bır gun ıletısıme gecmeye calısır da ayrılırken yasattıklarını yüzüne vuruurm .... tellerime bakmadı malum içimde patladı soyleyeceklerım

işalllah geçer sende ne var ne yok suratına vurursun canım bu erkekler değer bilmiyor ya bastrcam sevgimi ama korkuyorum ya kendim bile farkketmeden ya ondan uzaklaşırsam diye

duygularıma tercüman oldun tatlım ya zor heleki ben gibi bi insan için sanki ne kadar seversem seveyim yetmeyecekmiş gibi geliyor bana sürekli dile getiriyorum ona olan sevgimi ama o hep suspus dediğin gibi yavaş yavaş çekmem lazım canım kendimi geri ki dahada inandırıcı dursun

evet canım dediğin gbi çevremekilere bakıyorum bizim kızlar kök söktürüyor sevgililerine bana mısın demiyorlar ya bütün kahrı çekiyolar of of halen aklımdan çıkmıyor söyledikleri bide uygulayabilsem püff neyseki dakkam falan bitti artık anca o ararsa konuşuciz hoş bakalım arıcık mı işten vakit bulup saat 10 gibi çıkıyor akrabaydı oydu buydu derken dün anca saat 1 de konuştuk oda uykulu halde beyefendi püffffff yarım saat adam hep uzaklarda

kızlar ne yapmalı... yapamıyorum ya olmuyor artık uzaklaşır oldum ondan sannkii başından beri iki kişilik yaşamışım aşkımı sonra bırakınca bi tarafı karşılıksızlığı görmüş olmak uzaklaştırıyor beni ondan ya önceden değil halende böyleyim sevgimi sürekli belli edip onun bana olan hislerini aşkını duymak isteyen biriydim ben sordukça anlatırdı ne zaman ki kestim bunları pek fazla durmadım birazda o gelsin diiye bekledim adam bi adım bile atmıyor ya ben eskisi gibi mutlu aşkla dolu olmak istiyorum acaba karşıma alıp konuşsammı ki yapamıyorum tahammül edemiyorum diye şahsen ilgiye düşkün bi insanım ama bu seferde geçen yaptığı konuşma aklıma geliyor offf ama böylede olmuyor artık dışarıdaki insanlar beni beğenip beğenmediklerini düşünüyorum sonra kendimi kötü hissediyorum ya ne yapmalı fikir en acilinden sizde hiç ben gibi düşündünüz mü ya ?

Sevgilin haklı bunun seni daha az sevmesiyle falan alakası yok. Bırak biraz da o gelsin sana ne bileyim sen sus o konuşsun biraz, sen mesaj atma o atsın. İlgini, sevgini esirge demiyorum ama biraz geri çekil bakalım o gelsin, inan senin de hoşuna gider:)

Dipnot: Ben de yay burcuyum bu ara eşimle işi ve bana ayırdığı vakit konusunda acayip kapışıyoruz

Beni anlatmışsın sanki ya :) Hayatımın tam merkezi yapıyorum onu. Bi ara hastalık derecesindeydi benimkisi bide en ufak bişeyde kurup kurup kafamda kavga çıkartıyodum. En ufak bi tartışmada ayrılacak diye düşünüyodum bu sefer haklı haksız ben alttan alıyodum. Biraz iradeyle alakalı sanırım tutacaksın kendini nefes almasını sağlayacaksın. Başka şeylerle ilgilenirsen sorumluluk alırsan düzelebilir bu durum :) En azından benimki öyle düzeldi bi yerde:) Hala hayatımın merkezinde ama eskisi gibi boğmuyorum onu :)

:) bi değişiklik yok aramayı mesaj atmayı kestim sizin tartışmanıza benzer bi tartışma yaaşdık ve bana gerçekten zaman ayırmıyordu tatlım bak ne arayan ne soran var ya ben bana zaman ayırsın istiyorum ama onun önceliği hep başka şeyler ya

kızlar dün aradı az buz işten izin alıp çıkmış 5 dakka konuştuk konuşmadık beyefendi plesteyşına giddicekmiş kardeşiyle daha sonra ararım dedi bende o zaman müsait olamabilirim dedim sonra bi mesaj attım aramızdaki sorunları çözelim diye gerçekten hazır olduğunda ara dedim oda teee saat 23:00 da mesaj attı biraz mesajlaşalım mı diye cevap atmadımm aradı açmadım en son bişeyler daha yazdı bende vu saate kadar aklına gelmedim dedim oda senin seviyorm iyi geceler falan yazdı püfff yüz vermedim ama üzülüyorum ya bana bi gram zamanı yok ama başkalarına hep var off kahroluyorum ya ..... bugünde aramadı anca akşam mesaj atar böyle işine geldiğinde arayıp mesaj atan biri değil benimle ilgilenen biri olsun istiyorum ya hep 2 ci plana atttı beni gittiğinden beri ailesinin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…