- 29 Mart 2025
- 18
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi ecemmsssssss
-
o akıntı adete kaç gün kala gelmişti acaba? Şuan akıntınız var mı? Bu arada hayırlı olsunValla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştım
baska marka test denediniz miBu sabah ilk idrarda artimed test uyguladım.
Yumurta çatlaması pik 18 mart. Henüz adet olmadım.
Kasıklarımda adet olacakmış hissi
Bacaklarıma inen ağrı eşlik ediyor.
Ama bu markaya yorumlar kötüymüş
Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
Farklı bir marka ile denedim bu sabah ilk 5 dk bu şekildeydiBaşka testiniz varsa tekrar yapın sabah yada şimdi
Hayırlı olsun bence var . Daha çok yeni olduğu için böyle çıkıyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinFarklı bir marka ile denedim bu sabah ilk 5 dk bu şekildeydiEki Görüntüle 3568787
o akıntı adete kaç gün kala gelmişti acaba? Şuan akıntınız var mı? Bu arada hayırlı olsun
Hayırlısı olsun bence gebelik var kan verin yarın en güzeli kaç haftalık vs öğrenmiş olursunuzFarklı bir marka ile denedim bu sabah ilk 5 dk bu şekildeydiEki Görüntüle 3568787
Emin olmak için bekledim predictor ile test yaptımmmmHayırlısı olsun bence gebelik var kan verin yarın en güzeli kaç haftalık vs öğrenmiş olursunuz
Ay hayırlısı olsun inşallah çok sevindim biran önce kan verip takibini yapınEmin olmak için bekledim predictor ile test yaptımmmm
Sonuç
Dün kan verdim 201 çıktı pazar günü tekrar vereceğim çok teşekkür ederimAy hayırlısı olsun inşallah çok sevindim biran önce kan verip takibini yapın
Hayırlısı olsunnnDün kan verdim 201 çıktı pazar günü tekrar vereceğim çok teşekkür ederim
Ne yaptınız tekrar kan verdinizmiTeşekkür ederim
Artımed yalancı pozitif çıkabiliyor başka markayla test tekrarlayın benceBu sabah ilk idrarda artimed test uyguladım.
Yumurta çatlaması pik 18 mart. Henüz adet olmadım.
Kasıklarımda adet olacakmış hissi
Bacaklarıma inen ağrı eşlik ediyor.
Ama bu markaya yorumlar kötüymüş
Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
Evettt çok sancım oluyor ama şükürler olsn yükselmişNe yaptınız tekrar kan verdinizmi
Masallah çok güzel artmış eğer çalışmıyorsanız bol bol yatıp dinlenin kendinizi çok yormayın tutunmaya çalışıyodur ağrılar ondan kaynaklı olabilir bende bel ağrısı yaşamıştım ara ara kasıklarda batma oluyorduEvettt çok sancım oluyor ama şükürler olsn yükselmiş
2 nisan 201Masallah çok güzel artmış eğer çalışmıyorsanız bol bol yatıp dinlenin kendinizi çok yormayın tutunmaya çalışıyodur ağrılar ondan kaynaklı olabilir bende bel ağrısı yaşamıştım ara ara kasıklarda batma oluyordu201 den
Sunu görmek gerçekten çok garip hissettirdi, ben de aynı şekilde rüyamda gördüm baya suratına bakıp yani ne güzel bir şey yapmışız diyordum kocama ve hamilelikle ilgili bir düşüncem dahi yoktu, Ocak ayında da aynı şekilde rüya gördüm fakat yüzünü görmemiştim bebeğin ve o düşükle sonuçlandı hamile olduğumu dahi bilmiyordum bu sefer ki rüya daha etkiledi beni tabi regl falan da gecikince bir baktım pozitif gerçekten ilginç geldiği için paylaşmak istedimValla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştım
Bence gayet iyi 4 nisanda 400 çıkmalıydı 6 sında 800 olması lazımdı siz 7 nisanda kan vermişsiniz 1080 çıkmış bence fena değil ama bu kadar uzun aralıklı vermeyin kanı 2 günde bir verin daha sağlıklı2 nisan 201
7 nisan 1080 artış iyi mi gerçekten emin olamadım. Sağ salim kucağıma alırım inşallah sancım fazla olduğu zamanlar korkuyorum olumsuzluk olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?