- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
İyi Gunler Kızlar
Direk Konuya girmek istiyorum çnkü çok sinirlerim bozuldu
Dün Eşimin Arkadasının Eşi Beni Evine Davet etti kendisi bnden büyük 30 yasında ama abla demiyorm söylemememi o istedi. Neyse Dün beni davet edince bende bilmiyorm hamilelik agır geçiyor sürekli kusup duruyorum sabah iyi olursam haber veririm sana dedim.
Demin mesaj attm çok kötüyüm sürekli kusuyorm gelemiycem dedim.
Bana verdiği cevap ben gelirim oldu şok oldm aşırı sinirim bozuldu
Çünkü hiç misafir kaldırıcak havamda değilim. Sürekli kusup duruyorm ve başım çatlıyor. Ve 3 çocugu var aşırı yaramazlar her tarafı kurcalıyorlar.
Şimdi yıne msj atms sana sarma yaptm getircm diye
Sizce ne cvp vereyim yada böyle bir olay karsısında tepkiniz ne olurdu ?
Valla birde o kadar rahat ki hani rahatsz oldugumu dile getirdiğim halde gelcem diyor. Bir insan bana ben rahatszm dese ben konuyu açmam bile yani. Israrla gelcem diyor.Yok artik 3 cocukla zorla hamile kadinin basina ekşiyecek yani, allah akil fikir versin
Çok zor valla 1 değil 2 değil hep böyle kalbini kırmak da istemiyorm ama valla kendime zoe bakıyorm suan yani allah razı olsun eşim yardımcı oluyo nasıl agırlıycam bilmiyormYaptıgı hic hos degil, dusuncesizlik yapmış. Bence siz hemen mesaj atin cocuklarla cikma bu sogukta biraz daha iyiyim ben gelirim diyin. Bu halinizde 3 cocuklu misafir agirlamak zor olur.
Ya kalbinide kırmak istemiyorum aslında ama çok sinirim bozuldu.Ben aynen şöyle yazardım. Ben zaten iyi olsam sana gelirdim öyle değil mi midem bulanıp kustuğum için misafir kabul edecek durumda değilim .
Bu kalp Kirmak değil söylemek . Bak eğer sen söylemeZsen aynı şeyleri yapacak birazdan da sana gelir artıkYa kalbinide kırmak istemiyorum aslında ama çok sinirim bozuldu.
HaklısınBu kalp Kirmak değil söylemek . Bak eğer sen söylemeZsen aynı şeyleri yapacak birazdan da sana gelir artık
Aynen kafamın içinde bu söz dolanıp duruyor :/Anlayana sivri sinek saz
Anlamayana davul zurna az.
Sonra görüşsek olur mu iyi değilim deİyi Gunler Kızlar
Direk Konuya girmek istiyorum çnkü çok sinirlerim bozuldu
Dün Eşimin Arkadasının Eşi Beni Evine Davet etti kendisi bnden büyük 30 yasında ama abla demiyorm söylemememi o istedi. Neyse Dün beni davet edince bende bilmiyorm hamilelik agır geçiyor sürekli kusup duruyorum sabah iyi olursam haber veririm sana dedim.
Demin mesaj attm çok kötüyüm sürekli kusuyorm gelemiycem dedim.
Bana verdiği cevap ben gelirim oldu şok oldm aşırı sinirim bozuldu
Çünkü hiç misafir kaldırıcak havamda değilim. Sürekli kusup duruyorm ve başım çatlıyor. Ve 3 çocugu var aşırı yaramazlar her tarafı kurcalıyorlar.
Şimdi yıne msj atms sana sarma yaptm getircm diye
Sizce ne cvp vereyim yada böyle bir olay karsısında tepkiniz ne olurdu ?
En masum bu olur zatenSonra görüşsek olur mu iyi değilim de
Evet böyle yaz hemenEn masum bu olur zaten
Yok ya hep böyle yapıyor maalesef. Baya rahat kendisi. Kçk oğlu hep hasta olur üşütür ama pek oralındeğil dün konustugmz zamanda hasta oldugunu söylemişti ama bu soğuk havada çocuga acımıyor. Bnide gectm yani çocugun hasta aglayıp durcak ne gerek var. Kar yagsa fırtına kopsa gelmek isteyince geliyorAy o çocuklarının zararr verdigini düşünmemiştirki
Sen kötüsün diye o gelmek istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?