Aşırı Sinir Bozucu Bir Konu ! YARDIM

Peri Tozuu

...
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
4.240
3.171
133
İyi Gunler Kızlar
Direk Konuya girmek istiyorum çnkü çok sinirlerim bozuldu

Dün Eşimin Arkadasının Eşi Beni Evine Davet etti kendisi bnden büyük 30 yasında ama abla demiyorm söylemememi o istedi. Neyse Dün beni davet edince bende bilmiyorm hamilelik agır geçiyor sürekli kusup duruyorum sabah iyi olursam haber veririm sana dedim.

Demin mesaj attm çok kötüyüm sürekli kusuyorm gelemiycem dedim.
Bana verdiği cevap ben gelirim oldu şok oldm aşırı sinirim bozuldu
Çünkü hiç misafir kaldırıcak havamda değilim. Sürekli kusup duruyorm ve başım çatlıyor. Ve 3 çocugu var aşırı yaramazlar her tarafı kurcalıyorlar.
Şimdi yıne msj atms sana sarma yaptm getircm diye
Sizce ne cvp vereyim yada böyle bir olay karsısında tepkiniz ne olurdu ?

Yaptıgı hic hos degil, dusuncesizlik yapmış. Bence de arkadaslarin soyledigi gibi mesaj atin kendimi iyi hissetmiyorum baska zaman goruselim diye.

Son düzenleme:
Yaptıgı hic hos degil, dusuncesizlik yapmış. Bence siz hemen mesaj atin cocuklarla cikma bu sogukta biraz daha iyiyim ben gelirim diyin. Bu halinizde 3 cocuklu misafir agirlamak zor olur.
Çok zor valla 1 değil 2 değil hep böyle kalbini kırmak da istemiyorm ama valla kendime zoe bakıyorm suan yani allah razı olsun eşim yardımcı oluyo nasıl agırlıycam bilmiyorm

Sonra görüşsek olur mu iyi değilim de

Ay o çocuklarının zararr verdigini düşünmemiştirki
Sen kötüsün diye o gelmek istemiş

Başka bir zaman görüşsek daha iyi olacak şuan pek iyi değilim diyip orda bırakın konuşmayı bence. Hatta bu kadından komple uzak durun

Ay o çocuklarının zararr verdigini düşünmemiştirki
Sen kötüsün diye o gelmek istemiş
Yok ya hep böyle yapıyor maalesef. Baya rahat kendisi. Kçk oğlu hep hasta olur üşütür ama pek oralındeğil dün konustugmz zamanda hasta oldugunu söylemişti ama bu soğuk havada çocuga acımıyor. Bnide gectm yani çocugun hasta aglayıp durcak ne gerek var. Kar yagsa fırtına kopsa gelmek isteyince geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…