- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Valla aynen ama yapan nadir insan varHaklısınYani insan en azından sorar müsait msiin diye falan
Bak dedim işte cocuklarının zarar verdigini yada zarar gördügünü düşünüyor kiYok ya hep böyle yapıyor maalesef. Baya rahat kendisi. Kçk oğlu hep hasta olur üşütür ama pek oralındeğil dün konustugmz zamanda hasta oldugunu söylemişti ama bu soğuk havada çocuga acımıyor. Bnide gectm yani çocugun hasta aglayıp durcak ne gerek var. Kar yagsa fırtına kopsa gelmek isteyince geliyor
Yanlış anlamazsan sonra gelsen olur mu iyi değilim kusup duruyorm yazdm :/ bakalım ne cvp gelcksarma yiyecek durumda değilim midem bulanıyor, yatıyorum kusura bakma deyin..
Yazdım zaten yanlış anlamazsan snra gelsen olur mu dedim saglık ocagına iğne yaptrmaya falan da gitcem dedim ki yalan değil vitamin iğnelerim var yaptrmam gerekn bakalım ne diycekBak dedim işte cocuklarının zarar verdigini yada zarar gördügünü düşünüyor ki
Ona artık cocuk sesi dokunmuyordur bile bi süre sonra bünye kabul ediyor bunu
Doktora gidicem kötüyüm gercekten haberleşiriz sonra kusura bakma
De gelmesini istemedigini belirt yapcak bişey yok
Msj attım ama bakalımIyi olsam gelirdim zaten. Uyumam gerek. Işte bu kadar . Kırılan , gücenen , alınan kişilerle zaten arkadaşlık yapmayın.
Bir bilsem keskeee :/Birde kusuyorum diyorsun 3 çocukla sana gelip ne yapacak onu merak ediyorum
Çok nazik bir dille kırmadan açık açık gelmemsini söyledim ama ""İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı"" bana attıgı msj buBen bu çekingenliklerle gerçekten yaşayamam, bunalıma girerim. Alt tarafı şunu diyeceksin; “kuzum ben yatacağım, kafam bile kalkmıyor. Uygun olduğumda haberleşiriz.” bitti. Hoş, ben böyle emrivaki yapan biriyle de görüşmem. Israr ederse “geleyim, bakayım hamilesin yardımım dokunur” derse de, “yok ben sadece sessizlik istiyorum şuan. İhtiyacım olursa söylerim” Ne var bunda kırılacak? Kırılırsa da kırılsın ya.
Üzerine birşey yazmayın gerginlik uzamasın. Ben de saglık ocagının kapalı olduğunu düşünmüştüm. Bu arada hala kendinden bahsediyor he bacım belli işinin olmadığı" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu
Son attıgı msja ayrı şoktayım suanİlkinden nasil anlamaz ki insan?
Bu kadar mi bikmis evden...pes
Ayyy sinirden iyice gerildim ya bn kibarca musait olmadıgımı söylüyorm sen hala ne anlatıyorsn bana terbiyesiz ya mecburum sanki kabul etmeyeÜzerine birşey yazmayın gerginlik uzamasın. Ben de saglık ocagının kapalı olduğunu düşünmüştüm. Bu arada hala kendinden bahsediyor he bacım belli işinin olmadığı
O ne demek allah aşkına" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?