Aşırı Sinir Bozucu Bir Konu ! YARDIM

Bak dedim işte cocuklarının zarar verdigini yada zarar gördügünü düşünüyor ki
Ona artık cocuk sesi dokunmuyordur bile bi süre sonra bünye kabul ediyor bunu
Doktora gidicem kötüyüm gercekten haberleşiriz sonra kusura bakma
De gelmesini istemedigini belirt yapcak bişey yok

Yazdım zaten yanlış anlamazsan snra gelsen olur mu dedim saglık ocagına iğne yaptrmaya falan da gitcem dedim ki yalan değil vitamin iğnelerim var yaptrmam gerekn bakalım ne diycek

Birde kusuyorum diyorsun 3 çocukla sana gelip ne yapacak onu merak ediyorum

Yazın, "müsait olamadığım için gelemiyorum demiştim, sen sakla sarmaları başka zamana gelir yerim inşallah" diye.. Böyle çevirmek istemezsen de evde misafir var ondan gelemiyorum zaten de.. En olmadı gelsin görsün halini.. Yataktan çıkasım yok, kalktığımda tek gittiğim yer banyo deyin, bir daha da kolay kolay gelmez.. Diğer odaların kapılarını da kilitleyin.. Doğalgazı açık değil ondan kilitli dersiniz, çocuklar da karıştıramazlar..

Ben bu çekingenliklerle gerçekten yaşayamam, bunalıma girerim. Alt tarafı şunu diyeceksin; “kuzum ben yatacağım, kafam bile kalkmıyor. Uygun olduğumda haberleşiriz.” bitti. Hoş, ben böyle emrivaki yapan biriyle de görüşmem. Israr ederse “geleyim, bakayım hamilesin yardımım dokunur” derse de, “yok ben sadece sessizlik istiyorum şuan. İhtiyacım olursa söylerim” Ne var bunda kırılacak? Kırılırsa da kırılsın ya.

" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu

Çok nazik bir dille kırmadan açık açık gelmemsini söyledim ama ""İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı"" bana attıgı msj bu

" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu
Üzerine birşey yazmayın gerginlik uzamasın. Ben de saglık ocagının kapalı olduğunu düşünmüştüm. Bu arada hala kendinden bahsediyor he bacım belli işinin olmadığı

Üzerine birşey yazmayın gerginlik uzamasın. Ben de saglık ocagının kapalı olduğunu düşünmüştüm. Bu arada hala kendinden bahsediyor he bacım belli işinin olmadığı
Ayyy sinirden iyice gerildim ya bn kibarca musait olmadıgımı söylüyorm sen hala ne anlatıyorsn bana terbiyesiz ya mecburum sanki kabul etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…