Aşırı Sinir Bozucu Bir Konu ! YARDIM

O zaman kötüyüm başka zaman gel iyi olunca cagiririm seni deyip konuyu örtün t

Ay ben şok. Komşun da manyak

Ay naptın söylesene içimizin yağları erisin

Keisn bir dille misafir agırlayamayacagımı söyledm o da sadece tmm dedi insan bir gecmş olsn der bişy der küstü tam isabet oldu
Oyle insanlar yuzsuz olur takmayın gene gelecektir :) biz olsak k.bakma bende emrivaki yapmışim kötü olduğunu düşünemedim derdik. Vayhhh

" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu

Diyor ki gelmemi istemiyorsun bahane aramaya calismaniye gereksiz uzatır ki üç çocukla ne yardıma yapacak.

Oyle insanlar yuzsuz olur takmayın gene gelecektir :) biz olsak k.bakma bende emrivaki yapmışim kötü olduğunu düşünemedim derdik. Vayhhh
Karsımdaki insan hastayım dese ben asla sana geleyim diye bişy demem ya hemde 3 cocukla . İyi niyetli olsa zaten 3 çocukla gelmez ve anlayıs gösterirdi

mesajlarına cevap verme okundu da yapma kapıyı açma.annem gelmişti hastaneye götürdü beni vs dersin akşama

Eger gerçekten iyi niyetli olsa sen hastayım iyi değilim dediğinde geçmiş olsun benden istediğin yapabileceğim bir şey var mı diye sorardı nazikçe. Küsmesi isabet olmuş bence.

Aynen öyle diyor. Ha yani yardıma gelck olsa baş göz üstüne ama çaya gelckms Yardım falan yok yani

Boşver ugrasma bu halinle kimseyi çekmek zorunda değilsin madem çocuklarına göz kulak olmuyor gerek yok çağırmaya. Ama küstü ise görüşme madem.

Once reddederim.
Gelirse kapiyi acmam.
Ki bunu yuzsuz 1 arkadasa yaptim.

Kapiyi acmiyorum, camdan kv bakiyor, kiz evde biri olup da acmadigini goruyor buna ragmen 3 kere geldi sonunda ortak arkadasa rica ettim gorusmek istemedigimi bir kere de sen iletir misin diye...

Kusura bakma canım iyi değilim, daha sonra görüşelim. Bunu anlamazsa; hastaneye gideceğim evde olmayacağım.

O kadınlar gelmeyi kafalarına kattımı ölseler yine gelirler ,vallaha yağmur çamur dinlemezler bizim burada kuru soğuk vardır kuşlar havada donar ama çoşkuyla heyecanla gelirler off ,ben yağmur çişelese ay gitmim derim

Ondaki hata emrivaki yapıp geliyorum demesi sizdeki hatada ona müsait olmadığınızı guzel bir dille soylememis olmanız.

Millet cidden kafayı yemiş bu ne rahatlık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…