- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
- 103
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
O zaman kötüyüm başka zaman gel iyi olunca cagiririm seni deyip konuyu örtün tYok dün konusu gecti bana gel sarma yapalım birlikte yıyelim dedim ben rahatsz oldugumu söyledim ısrr etti. Snra tamam sabah haber veririm dedim sabah geröekten çok kötüydm halada öyleyim gelemeyeceğimi bildirdm oda sarmayı bahane edip gelmek istiyor
Böyleleri gelir
Benim bi arkadas bana gelmek için aramıştı.daha iki gün önce bendeydi zaten.bende tlfnu acmadım
Sen tut komsumu ara(ne ara samimi oldularsa)
Komsuma demişki sepesel müsaitse ona gelecemkomsumda demiş sesleri geliyo ewden ,müsait galiba
Anaa bi baktım arkadas kapıda
Kovmaktan beter ettim napim cok sinirim bozuldu
Keisn bir dille misafir agırlayamayacagımı söyledm o da sadece tmm dedi insan bir gecmş olsn der bişy der küstü tam isabet olduO zaman kötüyüm başka zaman gel iyi olunca cagiririm seni deyip konuyu örtün t
Oyle insanlar yuzsuz olur takmayın gene gelecektir :) biz olsak k.bakma bende emrivaki yapmışim kötü olduğunu düşünemedim derdik. VayhhhKeisn bir dille misafir agırlayamayacagımı söyledm o da sadece tmm dedi insan bir gecmş olsn der bişy der küstü tam isabet oldu
" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu
Karsımdaki insan hastayım dese ben asla sana geleyim diye bişy demem ya hemde 3 cocukla . İyi niyetli olsa zaten 3 çocukla gelmez ve anlayıs gösterirdiOyle insanlar yuzsuz olur takmayın gene gelecektir :) biz olsak k.bakma bende emrivaki yapmışim kötü olduğunu düşünemedim derdik. Vayhhh
Aynen öyle diyor. Ha yani yardıma gelck olsa baş göz üstüne ama çaya gelckms Yardım falan yok yaniDiyor ki gelmemi istemiyorsun bahane aramaya calismaniye gereksiz uzatır ki üç çocukla ne yardıma yapacak.
Kesin bir dille söyledim misafir kabul edemeyeceğimi oda küstü sadece "tmm" yazdımesajlarına cevap verme okundu da yapma kapıyı açma.annem gelmişti hastaneye götürdü beni vs dersin akşama
Aynen öyle diyor. Ha yani yardıma gelck olsa baş göz üstüne ama çaya gelckms Yardım falan yok yani
Doktorumla gorustu. Muayene icin cagirdi musait bi zaman ben ugrarim sana deValla birde o kadar rahat ki hani rahatsz oldugumu dile getirdiğim halde gelcem diyor. Bir insan bana ben rahatszm dese ben konuyu açmam bile yani. Israrla gelcem diyor.
Acile de diyebirdiniz. Biraz gec kaldim fikir vermede amaYok onu toparladım snradan kafam yerimde değil bugunu cuma zannediyordum dedim :)
Böyleleri gelir
Benim bi arkadas bana gelmek için aramıştı.daha iki gün önce bendeydi zaten.bende tlfnu acmadım
Sen tut komsumu ara(ne ara samimi oldularsa)
Komsuma demişki sepesel müsaitse ona gelecemkomsumda demiş sesleri geliyo ewden ,müsait galiba
Anaa bi baktım arkadas kapıda
Kovmaktan beter ettim napim cok sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?