- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Ayyy sinirden iyice gerildim ya bn kibarca musait olmadıgımı söylüyorm sen hala ne anlatıyorsn bana terbiyesiz ya mecburum sanki kabul etmeye
Bana tasalanıyor işte sanki kabuk etmek zorundaymısım gibiO ne demek allah aşkına
Amaaan kadının bana attıgı msjdan snra bn daha ne kabul etcm ya. Deli mi neBen sizin haftalarınızda iş için yaşadığım şehre gelen kuzenimi kabul etmemiştim o da bana küs zaar
Cevap yazma boşverBana tasalanıyor işte sanki kabuk etmek zorundaymısım gibi
Yani yanlış anlamayın ama kendinizi zamanında biraz ifade etmeyi öğrenin.O zaman bu kadar uğraşmazsınız.Ayrıca bugün sağlık ocağı kapalı keşke hastane deseydiniz.Madem kalp kırmak istemiyorsunuz her seyde net olun o zaman dostluklariniz gerçek samimiyetine ulaşır..Ayyy sinirden iyice gerildim ya bn kibarca musait olmadıgımı söylüyorm sen hala ne anlatıyorsn bana terbiyesiz ya mecburum sanki kabul etmeye
Kabul etmedim o ısrarla gelcm dedi bnde kibarca ısrarla musait olmadıgımı dike getirdim pes ettiDiğer odaları kilitle mutfakla bir odan kalsın yat bulaşıkları vs toplasın hastayım diyene gidiyor
Gelme deme kalkmada
Benim işim yokms..kimin işi yok muş?
Yazmadm artıkCevap yazma boşver
Ya aslında ben net bir sekilde musait olmadıgımı dile getiriyorm ama karsımdki anlamıyor maalesef.Yani yanlış anlamayın ama kendinizi zamanında biraz ifade etmeyi öğrenin.O zaman bu kadar uğraşmazsınız.Ayrıca bugün sağlık ocağı kapalı keşke hastane deseydiniz.Madem kalp kırmak istemiyorsunuz her seyde net olun o zaman dostluklariniz gerçek samimiyetine ulaşır..
Olcak gibi değildi gelmemesini söyledim. Ayıp ya zorla gelcm diye dayatılır mı bir insana.Cevap yazmayın. Akşam kusurabakma kötüydüm uyumuşum tüm gün diyin. Kapıya çıkıp gelecek hali yoktur heralde.
Yazdm ama hala diretti. Bnde snra gel dedimKesinlikle hemen mesaj yazman lazim
Canim cok kotuyum yoksa ben sana gelirdim zaten
Baska zaman goruselim
Kusurabakma canim.
Aynen bunu yaz yolla hemen
Bu kadar ısrarla geleyim diyor acaba bişeymi konuşacak? Yani aklı başında, şuuru yerinde hiçbir insan hamile bi kadına diretmez bu kadar.Olcak gibi değildi gelmemesini söyledim. Ayıp ya zorla gelcm diye dayatılır mı bir insana.
Cvp yazmasaydm eminim çıkıp gelirdi yapmıslıgı var çünkü
Arkadaşım ne güzel cevap atma dedik. Neden bir daha başına sarıyorsun? Bu akılla doğuma giderken de gelir peşine. Hastaysan hastasın bitti. Böyle halden anlamaz insanlar yer bitirir seni.Yazdm ama hala diretti. Bnde snra gel dedim
Haggat yanlız cumartesi ya bugün :)) aman kirilirsa da kendi bilir bence de geçmiş olsun bu arada" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu
Yok canm maalesef konusacagı bişyden değil. Hep böyle yapıyor.Bu kadar ısrarla geleyim diyor acaba bişeymi konuşacak? Yani aklı başında, şuuru yerinde hiçbir insan hamile bi kadına diretmez bu kadar.
Kesin bir dille söyledim yoksa çıkıp gelirdi çünkü yaptı bir kaç kez böyle ama bu kez izin vermedim. Kırılırsada kendi bilir çünkü ayıp bnm ayıbım değil vallaArkadaşım ne güzel cevap atma dedik. Neden bir daha başına sarıyorsun? Bu akılla doğuma giderken de gelir peşine. Hastaysan hastasın bitti. Böyle halden anlamaz insanlar yer bitirir seni.
Haggat yanlız cumartesi ya bugün :)) aman kirilirsa da kendi bilir bence de geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?