- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Böyleleri gelirCevap yazmayın. Akşam kusurabakma kötüydüm uyumuşum tüm gün diyin. Kapıya çıkıp gelecek hali yoktur heralde.
Direk onun yazdıgı msjı yazdım yok hayır. Anlamadm diye sorunca işin yok diye sana gelcektim dediKadının size yazdığı mesajı eksik veya yanlış yazmışsınız sanırım. Onu bir tam yazın. “İşi yok senin için gelicekti” anlamsız çünkü 3. tekil şahıs olarak yazılmış. Yok eğer tam olarak böyle yazdıysa “İşiN yok” değil de “İşiM yok, sana yardıma gelecektim” demek istemiştir.
Genelde bnde öyle yaparm evde tek oldugum için ama msj attıgı için mecbur acıyorm artk görüşmeyi düşünmüyorm zatenKapıyı açmasanız. Sonra sorarsa duymadım dersiniz. Açmayın ben öyle yapıyorum. Bizim gelen giden bellidir kapıcımız çöp ya da kargo onun haricinde pek kapıyı kimseye açmam.
Ahhh ahhh yokya kesinlikle bu tavrından sıkıldm ve artık görüşmeyi düşünmüyormYavrum evinizde oynayın marketçiliği deseydin keşke.Ne kadınlar var ya .Gamsız tasasız.Kardeşim başkasının evinde dikkatli ol,kendi evinde ne yaptığın beni ilgilendirmez.
Artık görüşmeyi düşünmüyorm zaten ki küstü galiba kabul etmediğim için. Tam isabet oldu vallacanım sagol benı dusunup sarma yapmıssın kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum baska zaman goruselım sonra haberlesırız dıye mesaj at
buna ragmen gelırse kapıyı acma evde yokmus gıbı davran
nıye kapıyı acmadın derse duymadım dersın anlar o bırdaha da boyle emrıvakı yapmaz
Aynen tam olarak öyle diyorhaa beni kandırıyorsun diyor:))
ee anladın uzatma bari ne yüzsüzmüş yahu.
Maalesef defalarca böyle yaptı bir kerede hastaydm hastaneden yeni gelmiştim söylememe ragmen 3 çocugu alıp geldi bni aradı nasıl oldn dedi hastaneden yeni geldim aynıyum hala dedim iyi o zmn bi çay koy sana geliyorm dedi 5 dk snra kapı çaldıBenim görümcem gibi. :) :)
Ne çekiyorum ahhhh... Ölüyorum, müsait değilim, işim var gibi şeyler bu tipler için bir anlam ifade etmez maalesef. :) Çıkıp gelirler.
Bu seferlik olmuş birşey ama siz mesafeli durun ya da tepkinizi açıkça belli edin;
yoksa bunun devamını getirir. :) Baş edemezsiniz.
Aynen tam olarak öyle diyor
Ohhh iyi yapmssn valla bu gerçkten bizim ayıbıöız değil. Ben rahatsz , hasta vs olmasam bile bugun cumartesi yani belki eşim erken gelck başbaşa oturcam sana 10 tane bahane uydurmak zorundayım gelme deddiğim haldeBöyleleri gelir
Benim bi arkadas bana gelmek için aramıştı.daha iki gün önce bendeydi zaten.bende tlfnu acmadım
Sen tut komsumu ara(ne ara samimi oldularsa)
Komsuma demişki sepesel müsaitse ona gelecemkomsumda demiş sesleri geliyo ewden ,müsait galiba
Anaa bi baktım arkadas kapıda
Kovmaktan beter ettim napim cok sinirim bozuldu
Aynen aynen valla yarın mbür gunde çocuk bahanesiyle gelir. Şimdiden aöylüyor doğurda hergun sevmeye gelelim diyeaman boşver kafana taktığına değmez.
doğurmadan kurtulmuşsun işte.
Anlamıyolar canım anlamıyolar,ne kadar bahane uydurursan uydur bi süre sonra yine aynı şeyi yapmaya başlıyolar.arsızlar çünküOhhh iyi yapmssn valla bu gerçkten bizim ayıbıöız değil. Ben rahatsz , hasta vs olmasam bile bugun cumartesi yani belki eşim erken gelck başbaşa oturcam sana 10 tane bahane uydurmak zorundayım gelme deddiğim halde
Acaba senin bulantin var birşey yapıp yiyemezsin diye mi gelmek istedi sarmayida o yüzden getiriyordurİyi Gunler Kızlar
Direk Konuya girmek istiyorum çnkü çok sinirlerim bozuldu
Dün Eşimin Arkadasının Eşi Beni Evine Davet etti kendisi bnden büyük 30 yasında ama abla demiyorm söylemememi o istedi. Neyse Dün beni davet edince bende bilmiyorm hamilelik agır geçiyor sürekli kusup duruyorum sabah iyi olursam haber veririm sana dedim.
Demin mesaj attm çok kötüyüm sürekli kusuyorm gelemiycem dedim.
Bana verdiği cevap ben gelirim oldu şok oldm aşırı sinirim bozuldu
Çünkü hiç misafir kaldırıcak havamda değilim. Sürekli kusup duruyorm ve başım çatlıyor. Ve 3 çocugu var aşırı yaramazlar her tarafı kurcalıyorlar.
Şimdi yıne msj atms sana sarma yaptm getircm diye
Sizce ne cvp vereyim yada böyle bir olay karsısında tepkiniz ne olurdu ?
O küstü zaten aramamda artık oyle kapanır giderAnlamıyolar canım anlamıyolar,ne kadar bahane uydurursan uydur bi süre sonra yine aynı şeyi yapmaya başlıyolar.arsızlar çünkü
En iyisi küsmek,kovdum küstü konuşmuyoruz artık
Hayatımda eksikligini bile hissetmedim
Dediğim gibi görümcemden biliyorum, ben çok çektim bu konudan. En son sırf kabul etmedim diye küstü, tartıştık ve 7 8 aydır rahatım. :)Maalesef defalarca böyle yaptı bir kerede hastaydm hastaneden yeni gelmiştim söylememe ragmen 3 çocugu alıp geldi bni aradı nasıl oldn dedi hastaneden yeni geldim aynıyum hala dedim iyi o zmn bi çay koy sana geliyorm dedi 5 dk snra kapı çaldı
Yok dün konusu gecti bana gel sarma yapalım birlikte yıyelim dedim ben rahatsz oldugumu söyledim ısrr etti. Snra tamam sabah haber veririm dedim sabah geröekten çok kötüydm halada öyleyim gelemeyeceğimi bildirdm oda sarmayı bahane edip gelmek istiyorAcaba senin bulantin var birşey yapıp yiyemezsin diye mi gelmek istedi sarmayida o yüzden getiriyordur
Aynen oda küstü zaten hiç ugrasamam artıkDediğim gibi görümcemden biliyorum, ben çok çektim bu konudan. En son sırf kabul etmedim diye küstü, tartıştık ve 7 8 aydır rahatım. :)
Ölüyorum desende anlamıyor çıkıp geliyordu kafasına göre.
En iyisi arayı soğutun yoksa baş edemezsiniz. Çıkmayın telefonlarına, evde yokum vs deyin; eşinizlede paylaşın bu durumu.
Evet bunu çok iyi anladm bugunBende de vardır o aman kırmayayım olayı ama onlar çekinmiyorsa sen de çekinmeyeceksin, anca bundan anlıyor böyle insanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?