Aşırı Sinir Bozucu Bir Konu ! YARDIM

Sonralardan yalan söyledin sağlıkocağı kapalıydı derse sağlık kabininden bahsetmiştim dersiniz.. sonuçta oralarda iğne vuruyor..

Kesin bir dille söyledim yoksa çıkıp gelirdi çünkü yaptı bir kaç kez böyle ama bu kez izin vermedim. Kırılırsada kendi bilir çünkü ayıp bnm ayıbım değil valla
Iyi yapmışsın keşke kırılsa da peşinden düşse. 3 çocuğunu salacak yer arıyor işte. Evde de kesin bir şeye ellettirmiyordur. Yat güzelce dinlen.

İster kırılsın ister darılsın.
Ananız mı babanız mı?
Yakın akrabanız mı?
Boşverin şu dış kapının dış mandallarını.

Iyi yapmışsın keşke kırılsa da peşinden düşse. 3 çocuğunu salacak yer arıyor işte. Evde de kesin bir şeye ellettirmiyordur. Yat güzelce dinlen.
Ya bir ara geldiler bana mutfakta onlara bişy hazırladm annesi orda yer dediler artk bakmadı çocuklara kadın bir mutfaga girdim butun dolaplarladaki herşeyi çıkarmslar açılmamıs baklıyatları makarnaları açmılar marketcilik oynuyorlar anneside girdi mutfaga kızacagını sanarken suratlarına bakıpp aaa oyun mu oynuyorsunuz diye güldü

Çok düşüncesiz bir hareket, ben komsularimi çok severim hepsi benden büyük sık sık çay içer gelir giderdik birbirimize 5 haftadır ne kimseyi cagirabildim ne gidebildim hamile oldugumu da bilmiyorlar abla rahatsızım müsait olunca ben de sizi cagircam derim hiç sorun olmuyor aramızda. Eşimin arkadaslarinin eşlerine de halim yok gelemicem dedim kimse çoluk çocuk kalkıp gelmedi

"Ev daginik cay falan yapacak durumda degilim konusmaya bile halim yok sürekli kusuyorum" deseydiniz yine gelirmiydi ki?

Olması gereken zaten o ama kadın maalesef anlamıyor ilk defa böyle bir insan tanıyorm

yanlış anlamazsan snra gelsen olur mu dedim saglık ocagına iğne yaptrmaya falan da gitcem dedim

" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu

Benim işim yokms..

Kadının size yazdığı mesajı eksik veya yanlış yazmışsınız sanırım. Onu bir tam yazın. “İşi yok senin için gelicekti” anlamsız çünkü 3. tekil şahıs olarak yazılmış. Yok eğer tam olarak böyle yazdıysa “İşiN yok” değil de “İşiM yok, sana yardıma gelecektim” demek istemiştir.

Kesin bir dille söyledim yoksa çıkıp gelirdi çünkü yaptı bir kaç kez böyle ama bu kez izin vermedim. Kırılırsada kendi bilir çünkü ayıp bnm ayıbım değil valla
Kapıyı açmasanız. Sonra sorarsa duymadım dersiniz. Açmayın ben öyle yapıyorum. Bizim gelen giden bellidir kapıcımız çöp ya da kargo onun haricinde pek kapıyı kimseye açmam.

Yavrum evinizde oynayın marketçiliği deseydin keşke.Ne kadınlar var ya .Gamsız tasasız.Kardeşim başkasının evinde dikkatli ol,kendi evinde ne yaptığın beni ilgilendirmez.

canım sagol benı dusunup sarma yapmıssın kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum baska zaman goruselım sonra haberlesırız dıye mesaj at
buna ragmen gelırse kapıyı acma evde yokmus gıbı davran
nıye kapıyı acmadın derse duymadım dersın anlar o bırdaha da boyle emrıvakı yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…