- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Peri Tozuu
-
Tabi ki senin ayıbın değilYani ayıp benm ayıbım değil valla. Çok teşekkür ederim :)
Yok onu toparladım snradan kafam yerimde değil bugunu cuma zannediyordum dedim :)Sonralardan yalan söyledin sağlıkocağı kapalıydı derse sağlık kabininden bahsetmiştim dersiniz.. sonuçta oralarda iğne vuruyor..
Amiiiinnnn. Birde 30 yasında kadın yani insan azcık yasına göre hareket ederTabi ki senin ayıbın değil
Allah karsidaki insana fikir versin :))
Iyi yapmışsın keşke kırılsa da peşinden düşse. 3 çocuğunu salacak yer arıyor işte. Evde de kesin bir şeye ellettirmiyordur. Yat güzelce dinlen.Kesin bir dille söyledim yoksa çıkıp gelirdi çünkü yaptı bir kaç kez böyle ama bu kez izin vermedim. Kırılırsada kendi bilir çünkü ayıp bnm ayıbım değil valla
Ya bir ara geldiler bana mutfakta onlara bişy hazırladm annesi orda yer dediler artk bakmadı çocuklara kadın bir mutfaga girdim butun dolaplarladaki herşeyi çıkarmslar açılmamıs baklıyatları makarnaları açmılar marketcilik oynuyorlar anneside girdi mutfaga kızacagını sanarken suratlarına bakıpp aaa oyun mu oynuyorsunuz diye güldüIyi yapmışsın keşke kırılsa da peşinden düşse. 3 çocuğunu salacak yer arıyor işte. Evde de kesin bir şeye ellettirmiyordur. Yat güzelce dinlen.
Valla çoook haklısınız kesinlikle zaten görüşmeyi düşünmüyorm artıkİster kırılsın ister darılsın.
Ananız mı babanız mı?
Yakın akrabanız mı?
Boşverin şu dış kapının dış mandallarını.
Çok düşüncesiz bir hareket, ben komsularimi çok severim hepsi benden büyük sık sık çay içer gelir giderdik birbirimize 5 haftadır ne kimseyi cagirabildim ne gidebildim hamile oldugumu da bilmiyorlar abla rahatsızım müsait olunca ben de sizi cagircam derim hiç sorun olmuyor aramızda. Eşimin arkadaslarinin eşlerine de halim yok gelemicem dedim kimse çoluk çocuk kalkıp gelmedi
Kesin bir dille söyledim tamam dedi sonunda"Ev daginik cay falan yapacak durumda degilim konusmaya bile halim yok sürekli kusuyorum" deseydiniz yine gelirmiydi ki?
Kesin bir dille söyledim tamam dedi sonundaAcile gideceğiz filan diyin
yanlış anlamazsan snra gelsen olur mu dedim saglık ocagına iğne yaptrmaya falan da gitcem dedim
" İşi yok senin için gelicekti ama tamam sen bilirsin salocağı bugün kapalı " bana attıgı msj bu
Benim işim yokms..
Ay en sevdigim hayat tarzi tam benlikEşin iş arkadaşlarının eşleri ile diyalog kurup, gidip gelme yapmamak en güzeli.
Karşılaşınca 'merhaba,nasılsınız?Teşekkürler,
Biz de iyiyiz' yeterli.
Siz bu söylediğimi yabana atmayın olur mu?
Kapıyı açmasanız. Sonra sorarsa duymadım dersiniz. Açmayın ben öyle yapıyorum. Bizim gelen giden bellidir kapıcımız çöp ya da kargo onun haricinde pek kapıyı kimseye açmam.Kesin bir dille söyledim yoksa çıkıp gelirdi çünkü yaptı bir kaç kez böyle ama bu kez izin vermedim. Kırılırsada kendi bilir çünkü ayıp bnm ayıbım değil valla
Yavrum evinizde oynayın marketçiliği deseydin keşke.Ne kadınlar var ya .Gamsız tasasız.Kardeşim başkasının evinde dikkatli ol,kendi evinde ne yaptığın beni ilgilendirmez.Ya bir ara geldiler bana mutfakta onlara bişy hazırladm annesi orda yer dediler artk bakmadı çocuklara kadın bir mutfaga girdim butun dolaplarladaki herşeyi çıkarmslar açılmamıs baklıyatları makarnaları açmılar marketcilik oynuyorlar anneside girdi mutfaga kızacagını sanarken suratlarına bakıpp aaa oyun mu oynuyorsunuz diye güldü
Benim işim yokms..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?