Aşırı sinirlendim mülakat deneyimi

Hakkinizda hayırlısı olsun

Bildiğim kadarıyla bir sorun ama dava açınca siz para vermiyorsunuz eğer hakim sizi haklı bulursa avukat pay alıyor. Ne kadar alır onu bilmiyorum.bu davalar uzun sürüyor onu söyleyim.
170 i arayıp şikayet edin sigortanız yattı dimi

Evet belkide ben mülakata giderken hayırlısı ise bu iş olsun derim hep.Demekki hayırlısı değilmiş.

3 ay ayri bir konu tabiki en kisa zamanda yapilmali bunu bende biliyorum ama kimse 5 gunde bir eleman degistirmez o surede is bile ogrenemezsin verimli olamazsinki. Uzun surede herkes sigortasini kontrol etmeli zaten. Farkinda olmadan sigortadan cikaranlar bile var

Bir ofis calisaninin basina cok istisnai durum olmadikca buyuk bir is kazasi gelmez ama riskli is gruplari icin durum tabiki farkli.

Değiştiriyolar sırf sigorta yapmayıp maaş vermemek için. Bazıları kötü davranıyor bilerek ki çekinip bir şey istemesin diye. Öyle kurnazlar ki, ben şahit oldum, zaten 5 günde ögrenemezsin ama yine de yapmak zorunda.

Bir ofis calisaninin basina cok istisnai durum olmadikca buyuk bir is kazasi gelmez ama riskli is gruplari icin durum tabiki farkli.
Beyin kanamasının da iş kazasından sayıldığını biliyor musunuz ? Sonuç hiç bir zaman değişmez bu çalışanın hakkı, saatlik işçilere bile sigorta yapılmak zorunda. Her işveren uygulamıyor başka ama çalışanın hakkı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…