Asiri temizlik takintim varr yardimmm

icindekimutluluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
171
29
38
Antalya
Kizlar merhaba.O kadar ileriye geldi ki bu sorunum sizle paylasmak istedim.Aranizda belki bu sorundan kurtulanlar vardir lutfen yardimci olunn.Benim asiri asiri temzlik takintim var surekli el yikiyorum banyoda vakit gecirmekten disari cikamiyorum.Tiptaki adi OKB.Cok zor durumdayim.Ozellikle wc ye gtmek benim icin iskence.Cunku bi turlu isimi bitirip cikamiyorm tekrar tekrar yikiyorum.Afedersiniz ama hani wc de bazen pis su kalcaya falan sicriyor ya o durumda hemen banyo yapiyorum saatlerce.Siz boyle bi durum oldugunda ne yapiyosunuz mesela ? Lutfen yardimci olursanz sevinirm.

psikolağa falan göründünüz mü, peki kendiniz dışında evle ilgili temizlik takıntınız var mı

bende de el yıkama takıntısı var ama sizinki biraz fazla olmuş... kesinlikle psikologa görünmeniz lazım.. tavsiyeyle geçecek bişey değil..

doktorunuz mu koydu bu teshısı..

cunku artık her takıntısı olan,obsesıf olduğunu söylüyor..moda akımı gıbı..

mısal acele evden çıkman lazım ve o an tuvaletın geldı..ne yapıyorsun o an?

Allah yardımcınız olsun.Benim teyzem öyle.Gördüğüm için biliyorum.Tuvalete girdiği zaman çıkmak bilmiyor ,evine biri gelsin gitsin her yeri sildirip yıkatıyor.İnşallah çaresi vardır

Evet doktorum koydu..Mumkun oldugunca tuvaletimi tutuyorum rahat bi zamanda giriyorum

vesvese etmekten de kaynaklanıyor. ben de böyle takıntılıydım. aklıma aşırı temizlik hissi gelince euzu besmele çekiyorum. ve takıntımın üzerine gitmiyorum. tamamdır temizlenmiştir artık deyip çıkıyorum lavabodan. zamanla düzelir inş.

Evet doktorum koydu..Mumkun oldugunca tuvaletimi tutuyorum rahat bi zamanda giriyorum

sen tuvaletteyken acil çıkman gerekırse?

deprem olsa,yangın cıksa,bırıne bıse olsa allah korusun?

en basıtınden sular kesıldı o an?

(bence hareket onemlı olan,beynının dusunmeye vaktı olmamalı,sureklı aktıf olmalısın..

düşünmeye vaktı olan,bol zamanı olan bu denlı detay uzerınde durur..)

Allah yardımcınız olsun.Benim teyzem öyle.Gördüğüm için biliyorum.Tuvalete girdiği zaman çıkmak bilmiyor ,evine biri gelsin gitsin her yeri sildirip yıkatıyor.İnşallah çaresi vardır

Saol canm.Cok zor bir durum gercekten.Bi de onceki halimi dusunuyorum wc de pis su sicriyosa eskiden de sicriyodur peki o zaman ne yapiyodum diye kendime soruyorum.Mesela normalde wc de bazen pis su sicriyo siz napiyosunuz hemen banyoya giriyo musunuz mesela bunu cok merak ediyorum.Yardimlariniza ihtiyacim var ozel oldu biraz k.bakmayin zor durumdayim

İnsallah duzelir canim ben de dua okuyorum cok

Guzel noktaya deginmissin canm haklisin yogun oldugumda aklima gelmiyo su ara tatildeym cok fena oldum..Wc den acil cikmam gerekirse aceleyle cikiyorum hemen

Guzel noktaya deginmissin canm haklisin yogun oldugumda aklima gelmiyo su ara tatildeym cok fena oldum..Wc den acil cikmam gerekirse aceleyle cikiyorum hemen

ozaman kendını çıkmaya zorlıyacaksın..veya aktıf bı hayata gececeksın..evde bıle olsan bos durmak yok..dusunmeye vakıt yok,olmamalı..

gerekırse hemen bı çocuk yap,hıcbıseye vaktın olmasın:)) işin şakası o tabii

saçma gelicek belki ama namaz kılınca geçeblir
çünkü vesvese şeytandandır der annem
bende bi ara tvde felan erkek bedeni görünce illa gusül almak zorunda hissediyordum kendımı
annem vesvese dedi namaz kıl dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…