- Konu Sahibi icindekimutluluk
-
ozaman kendını çıkmaya zorlıyacaksın..veya aktıf bı hayata gececeksın..evde bıle olsan bos durmak yok..dusunmeye vakıt yok,olmamalı..
gerekırse hemen bı çocuk yap,hıcbıseye vaktın olmasın:)) işin şakası o tabii
saçma gelicek belki ama namaz kılınca geçeblir
çünkü vesvese şeytandandır der annem
bende bi ara tvde felan erkek bedeni görünce illa gusül almak zorunda hissediyordum kendımı
annem vesvese dedi namaz kıl dedi
Eşin biliyor mu bu durumu?
Haklisin canimCalisan bi bayanim zatenn ama simdi tatildeyim.Tatilde bile yogun olmaliyim dmi Henuz dugunum olmadi nikahim var cocuk olamaz kii
Aman sakın ne çocuğu zaten. Geçen de bahsettim, bir komşu vardı günde 3 kere çitilemekten çocuğunun rengi solmuştu, zavallım.
Yardım alana kadar telkini denesiniz 1 hafta inatlaşın kendinizle. Banyonuzda saatiniz olsun; mesela el yıkamam max 2 dak sürecek diyin. 2 dak bitince köpüklü de kalsa eliniz çıkın. Böyle böyle birşey olmadığını görünce, belki hafiflemez mi durumunuz?
.
Yok canim saka yapiyorum iki sene cocuk dusunmuyorum..Cocuk citileme olayina bi tuhaf oldum Allah korusunn.Guzel onerilerinizi dikkate alicam cok tskler
Kesinlikle psikolojik yardım alın, umuyorum kısa bir zaman içinde krtulursunuz. Takıntıların hepsi maalesef böyle baştan güzel gibi geliyor insana ama sonra insanı avcunun içine alıyor. Kendimizi mükemmel olmak zorunluluğunda hissediyoruz ya bu yüzden oluyor bence.
yok kız mübalağa yapıyorum biraz, çitilememiştir, ama her sokağa çıkıp eve geri döndüğünde yıkıyordu çocuğu. Garibim napacak sokakta sanki, elini ayağını yıka yetmez mi, yok günde kaç kere duş.
Acil şifalar size, şu güzel gençliğinizi lavobolarda, evleri defalarca silerek geçirmeyin inşallah :)
.
keşke sendeki takıntının daha normal boyutu tabiki bana geçse...pis değilim ama şöyle dipli bucaklı temizlikler yapmayı becerebilsem...sizinkisi ileri derece obsesiflik sanırım sadece ilaçla olmaz biraz terapi almanız şart...
Kizlar merhaba.O kadar ileriye geldi ki bu sorunum sizle paylasmak istedim.Aranizda belki bu sorundan kurtulanlar vardir lutfen yardimci olunn.Benim asiri asiri temzlik takintim var surekli el yikiyorum banyoda vakit gecirmekten disari cikamiyorum.Tiptaki adi OKB.Cok zor durumdayim.Ozellikle wc ye gtmek benim icin iskence.Cunku bi turlu isimi bitirip cikamiyorm tekrar tekrar yikiyorum.Afedersiniz ama hani wc de bazen pis su kalcaya falan sicriyor ya o durumda hemen banyo yapiyorum saatlerce.Siz boyle bi durum oldugunda ne yapiyosunuz mesela ? Lutfen yardimci olursanz sevinirm.
kızkardeşim psikolog
bir keresinde
kendisini banyoda bulaşık teli ile ovan ve derisini yüzen bir hasta ile karşılatığını anlatmıştı
tedavisi 2.5 sene sürmüş
ve şuan wc 20 dk bayo da 45 dk ya düşmüş
öncesini düşünemiyorum bile
ben duyduğumda çok etkilenmiştim
birde afedersin tedavi sürecinin içinde
özellikle pislikle başbaşa bırakılması da varmış
klinik çalışmaya alınmıştı
seninki gibi evde tedavi değildi
beterin beteri var
muhakkak
önlemini al
geçmiş olsun
benimkide ev temizliği
sürekli ev temizleyip duruyorum...süpürdüğüm yeri tekrar süpürüyorum, toz aldığım halde tekrar alıyorum...
wc yi lavaboyu banyoyu çamaşır sularıyla kırklıyorum resmen.. gece yatmaya niyetlendiğimde sağı solu didklemekten bir türlü yatamıyorum...
benimki hastalık değil şükür, kararlı davranırsam bırakıyorum yapmıyorum...
ama başladım mı da bitmiyor..heryer pis gibi hissediyorum...
şu aralar yine üstüne düşmeye başladım...temiz yerleri bile tekrar temizlemeye..benimki sanki dönem dönem oluyor gibi..
Tez zamanda kurtulmanizi diliyorum.
Bu sekilde bir arkadasimiz var, hareketlerindem rahatsiz oldugumuz icin mumkun mertebe gorusmuyoruz is disinda.
Sohbetini cok seviyorum ama evime cagiramiyorum.
ufak çocuğum var ister istemez dagitiyor evi.
o bu tarz seylerden cok huylaniyor.
Kendi de cok zorlaniyor tedavi oluyor.bir kere yalvar yakar davet etti evine, 8-10kisiydik.
bir suru sey hazirlamis ama inanin oturup zevkle yiyemedik
Ya dokersek ya dagitirsak korkusuyla oturduk.
catalim yere dustu diye hayatimin en buyuk gerilimini yasadim.
onun alt katinda baska bir arkadasim oturuyor,
sizin geldiginiz gun gece sabaha kadar evi yikadi resmen dedi.
oysa hicbirimiz lavabolari kullanmadik ozellikle.
yani insan üzülüyor.sevdigimiz halde hem kendi huzurumuz hem onun huzuru ıcin evlerde toplanirsak ona haber vermiyoruz.
Sosyal hayat icin de buyuk engel.
umarim tedaviniz basarili olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?