eğer deodorant tarzı bi kozmetik düşünüyorsanız en etkili olanlar maxim -tereson vb.dir. (yani formülde aluminyum klorid vb miktarı %12-20 civarında olanlardır)bende guatr var ve sanırım bu yüzden kış ayında bile koltuk altında terleme oluyor
badylerim ıslanıyor ve bende rahatsız oluyorum
biodermanın rollonunu kullanıyorum ama hiç etkili değil olmazsa bende aktardan az bişey alıp deneyeyim
şu maximi almak isterdim fakat kanser yapıcı etkisi olur diye çekiniyorum
e birde deotak mı deo ter mi ne varmış oda baya etkiliymiş sanırım bununla ilgili bilgisi olan varmı peki?
eğer deodorant tarzı bi kozmetik düşünüyorsanız en etkili olanlar maxim -tereson vb.dir. (yani formülde aluminyum klorid vb miktarı %12-20 civarında olanlardır)
hatta piyasada birsürü benzer etkide ürünler yer almakta.aluminyum tuz miktarına göre ıslaklığı engelliyorlar.
deotak maxim kadar etkili değildir,yani siz ıslaklık tamamen gitsin istiyorsanız deotak bu yönde bir etkiyi tam sağlamayacaktır ama iyi bir antibakteriyeldir,kokuyu siler süpürür.
Guatr dan bahsediyorsunuz,bunun için tedavi görüyor musunuz ?
evet canım ilaç kullanıyorum
saddece koltuk altımda var zaten
ya şimdi bu taşımı almalıyım sence yoksa tereson yada maaximmi?maxim alacağımda korkuyorum bnim istediğim koltuk altında kokuyu önlediği gibi terlemeyi ıslaklığıda azaltsın
Merhaba,eski paylaşım derken istenmeyen kıllarla ilgili olmalı muhtemelen :)
Uzun zamandır bu konu hakkında yazışmıyorum,cevap verebileceğim bilgim dahilinde birşeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Arada bir girip göz gezdiriyorum ve kıllar konusu çok durgun geçiyor,eski hareket yok,yeni birşeylerde yok sanıyorum piyasada.
Sessiz kalmaya devam..
Ya ben sizin o zamanlar bahsettiğiniz etkileyici karışımların malzemelerini aldım bugün yarın hazırlayacağım inşallah anlattığınızda çok etkili olacağını düşündüm şu anki durumunuzu ve miktarlarda anlatarak yanlışlık yapıp yapmadığımı danışacaktım size. Konuyu kapattınız biliyorum ama bunun için yardımcı olursanız çok sevinirim bıktım kıldan tüyden
Merve yaptın mı nasıl oldu canım?
Merve yaptın mı nasıl oldu canım?
Ya çok denemedim hazırladım ama şehir dışında okuduğum için valizde yarısı dökülmüş ama dediğiniz gibi psikolojik mi bilmiyorum bi kere kullandım faydalı gibi geldi sanırım sık sık kullansam faydası olurdu bide hazırlarken kapağı plastik tıpalı olduğu için fırlayıp durdu balkonu da kirletti yazın düzenli kullandığımda etkisini tekrar paylaşırım :)
Ayy çok fena olmuş :18: karışımın başına gelmeyen kalmamış :) çok teşekkür ederim haberdar ettiğin için.. Bende deneme amaçlı yapıcam.. Sonuçta , ne kremler alıyoruz , neler yapıoruz bu tarifidr denesem bişi kaybetmem .. Bir an önce tüy problemindrn kurtulman dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?