aman bee :) kimimiz savurgan diye şikayet ederiz kimimiz tutumlu diye :)
ama sizinki de aşırı tutumlu. ben olsam bende utanırdımelbette ki pazarlık edecek ama restoranda, pizzacıda değil :)
Ya bırak bence sen onu Allag tan yüzünü erken gostermis sonra para harciyosun die maAllah hic bi yere cikarmaz götürmez benim esim ole mesela para gotcek die bi avm gezmeye bile goturmez disardan hic bisey yiyip icemem vs. Herseye masraf gozuyle bakio ki maasi dolayisi ile asgari ucrwt ama seninkinin ole bi problemi de yok bence parasi varken haracamayan yokken kkim.bilir ne tavirlar yapar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay bune be...boylelerı ınsanı rezıl eder.bence hıç düşünme...ay nekadar ayıp ya.....hele hele maaşı okadar ıyıyken....bence boyle bırıyle evlenmeyı dusunme.senın paranada karısışır pintilikte sınır tanımıyo baksana....
Aman Allah korusun, tamam tutumlu olmak iyidir. Gereksiz para harcamamak iyidir, gerektiği yerde pazarlıkta yapacaktır mutlaka. Örneğin biz düğün hazırlığında mobilya alırken pazarlık yaptık hemde alasınıAma bir restorana gitmişiz, onun pazarlığını yapıyorsa yok olmaz. Evet savruk insanı sevmem ama erkeğin cimrisi hiç çekilmez.
Baştan senin maaş kartını eline alana kadar böyle iyi olur. Sonra sen para isteyince diyelim 50 lazım kuaföre gideceğim al sana 40 yeter diyecek. Hayatta en nefret ettiğim insan tipidir. Savruk olmasın elbette ama bir çayın hesabını yaparsa ben istemem öyle adamı.
Cnm benim eşim evlenmeden önce aynısıydı.3 liralık çayın bile hesabını yapardı. bu tavırları çok zor gelmişti.Çok tartışmıştık çok ağrıma gitmişti tavırları ama sonra oturup bu konuyu uzun uzun konuştuk neden böyle yaptığını vs. Bana çok zor şartlarda okuduğunu,ailesinin okurken maddi olarak yardımcı olmadığını ve zor durumda kalacağını düşündüğü için böyle davrandığını anlattı. 3 yıldır evliyim kredi borcu filan vardı onları kapattık şimdi eskisi kadar değil ama arada bir de olsa nüksediyor.
Bence yorumlar çok sert adam para biriktiriyo tutumlu ne var bunda gayet güzel herkes dört dörtlük mü ? zamanla sende alıştırırsın onu bu davranışını değiştirir tek sorun bu mu yani herkes eşiinin sevgilisinin savurgan olmasından şikayetçi sende tam tersi boş boş harcamalar yapsa evlendikten sonra da etrafa para saçsa daha mı iyi onun biriktirdikleride mezara gidicek değil sizin için kullanıcak bence zamanla aşarsınız onları.
Ayrıca adam sana karşı bi cimrilik yapmıyo. Bide biriktiriyorum annemlere vericem demiyo ev alırız diyo düğün yapıcak biraz fazla abartmış olayı ama düşünüyo yani geleceğinizi . Eli açık olmak bu devirde pekte iyi bişey değil
Evet canım haklısın. Yorumun için teşekkür ederim. ama resturantta yapınca tuhaf kaçıyor cok. Tabi tutumluluk iyi ama bezdirdi artık. Ya yarın öbürgün benden de kısarsa diye korkuyorum.
Cok iyi oldu paylaştığın canım. Evlilikte düzelmiyor yani dimi? Böyle gider bu. Benimkide köyde büyümüş ve dediğine göre o şartlar altında karakteri geliştiği için engel olamıyor kendine. Tüm gün tarlada çalışır cok az para alırdık diyor. ailesi hala köyde. Küçükken 7-8 yaşından beri çalışmış ırgatcılık yapmışlar. Ailesine de para göndriyor arada sırada. Annesine ablasına her gidişte veriyor. Belki de diyorum değişmez.
Paranın kıymetini biliyor. Paramı değeri az olana vermem harcamam diyor. Bazı konularda haklı buluyorum, gereksiz masraf gereksiz alışverişlerim oluyor.
Aslında insanlarada cok yardımsever. Yaslı bir teyze vardı, kirasını ödemişti. Komşuna gözü kapalı borç verir. Yolda dilenen bir teyze vardı. Onla konuştu muhabbet etti. Evini öğrendi, gidip gördü ve sonra ona yardım etti. Böyle de yardımsever biri aynı zamanda..
Merhaba kızlar, benim görüştüğüm biri var. Benimle evlenmek istiyor. Bende ona karşı boş değildim ,aileler tanıştı falan. Ama benim emin olmadığım hareketleri var. Aşırı tutumlu biri.
Bir mekanda çaylar şirketten mi abi ?diye soran, orası pahalıdır boşver diyen, aldığı herseyde illa pazarlık yapan biri.
Tamam pazarlık yapsın güzel birşey elbette ama bir restourant ta bile yapıyor. 35 TL tuttu diyelim ,30 veriyor,33 veriyor.
Mekandaki garsonda bakıyor ben varım yanında, garson bile utanıyor, tamam abi diyor. Resmen rezil olduğumu düşünüyorum. Yerin dibine giriyorum. Cebimden cıkarıp olaya müdahale ediyorum.''A dur bende bozuk var'' falan diyip veriyorum üstünü.
Pazarda falan neysede böyle mekanlarda cok ayıp oluyor.
Onunla dışarıda yemek yemek istemiyorum sırf bu yüzden. Bir mağazaya girmek istemiyorum.
İyi bir üniversiteden mezun. Mesleği iyi, parasıda iyi. Ayda en az 3000 Tl kazanıyor. Ben borç istesem bana fazla fazla veriyor. hatta borç kabul etmem diyor ,senin diyor. Bana karsı böyle tavırları var .
Sürekli para biriktiyor .bu cok hoşuma gidiyor. Altına yatırım yapıyor,ev alırız diyor.Ben cok eli acığım kazandığımı 2 haftada harcarım. Aslında beni frenliyor bu konuda.
Ama herseyin bir uslubu ,sınırı var. Her mekanda uygun düşmüyor. Yemiş içmişsin ,çayın hesabını sorman ayıp oluyor. millet dönüp bize bakıyor.
Bu mevzuyu kafamda cok büyütüyorum ve evleneceğimi düşünemiyorum açıkcası..
Varmı eşi sevgilisi aşırı tutumlu olan, tavsiyesi olan..
Merhaba kızlar, benim görüştüğüm biri var. Benimle evlenmek istiyor. Bende ona karşı boş değildim ,aileler tanıştı falan. Ama benim emin olmadığım hareketleri var. Aşırı tutumlu biri.
Bir mekanda çaylar şirketten mi abi ?diye soran, orası pahalıdır boşver diyen, aldığı herseyde illa pazarlık yapan biri.
Tamam pazarlık yapsın güzel birşey elbette ama bir restourant ta bile yapıyor. 35 TL tuttu diyelim ,30 veriyor,33 veriyor.
Mekandaki garsonda bakıyor ben varım yanında, garson bile utanıyor, tamam abi diyor. Resmen rezil olduğumu düşünüyorum. Yerin dibine giriyorum. Cebimden cıkarıp olaya müdahale ediyorum.''A dur bende bozuk var'' falan diyip veriyorum üstünü.
Onunla dışarıda yemek yemek istemiyorum sırf bu yüzden. Bir mağazaya girmek istemiyorum.
İyi bir üniversiteden mezun. Mesleği iyi, parasıda iyi. Ayda en az 3000 Tl kazanıyor. Ben borç istesem bana fazla fazla veriyor. hatta borç kabul etmem diyor ,senin diyor. Bana karsı böyle tavırları var .
Sürekli para biriktiyor .bu cok hoşuma gidiyor. Altına yatırım yapıyor,ev alırız diyor.Ben cok eli acığım kazandığımı 2 haftada harcarım. Aslında beni frenliyor bu konuda.
Ama herseyin bir uslubu ,sınırı var. Her mekanda uygun düşmüyor. Yemiş içmişsin ,çayın hesabını sorman ayıp oluyor. millet dönüp bize bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?