Aşırı tutumlu eşi, sevgilisi olanlar!

aman bee :) kimimiz savurgan diye şikayet ederiz kimimiz tutumlu diye :)

ama sizinki de aşırı tutumlu. ben olsam bende utanırdım elbette ki pazarlık edecek ama restoranda, pizzacıda değil :)

aynen canım :) bu dur durak bilmiyor.heryerde yapıyor

Bizde cok pahalı mekanlara gitmiyoruz zaten. Ona rağmen her mekanda bunun hesabı oluyor

tutumlu denmez sevgilinize pinti denir

Aynen ya Niye dosdoğru insan çıkmıyor bilmiyorum. Bir kez ayrıldım sonra tekrar barıştık. Ben onunla evlenemeyeceğimi söyledim,sırf bu huyundan dolayı. O ben böyleyim tutumluyum diyor ,kesinlikle cimri olduğunu kabul etmiyor.

Aynen katılıyorum bizde gelinliğim için pazarlık yaptık 1 saat sürdü:) 3 bin demişlerdi yanında kınalık dahil 2000 liraya aldık ben hiç gocunmam yapacak tabi ki onlar bizi kazıklayınca ayıp değil kocam pazarlık yapınca mı ayıp keşke bende utanmasam da yapabilsem. Küçük paralara çaya yemeğe falan yapsa bende utanırdım ama

Evet canım aynen, bu hesap işi benim maaşa kadar uzanır.. Elbette eşime paramın hepsini veririm ama böyle pinti bir işe verilmez. Dediğin gibi herseydan kısar..

Ayy yediğinin içtiğinin parasını 2 tl az ödesen nolur sanki bee adam?!
Ben özellikle de restoranda yaptığı hareketleri okuyunca vallahi nişanlıma şükrettim :)
Yani benim nişanlım da aşırı tutumludur, 5 tl parayla 1 hafta idare eder yeri geldiğinde. Gerekirse otobüse binmez yürür.
Ama ikimiz birlikteyken sağolsun 1 dediğimi ikiletmez. Hele ki yemeden içmeden hayatta kısmaz. Yoruldum desem hemen taksi çevirir sağolsun.
Rahatsızlık duyduğun konuları açıkça söyle bence.
Baktın 'yersiz' alışkanlıklarını aşamıyo, o zaman devam edip etmeme konusunda daha kapsamlı düşünürsün.
Ama öncelikle konuşmanı tavsiye ederim.

Cok iyi oldu paylaştığın canım. Evlilikte düzelmiyor yani dimi? Böyle gider bu. Benimkide köyde büyümüş ve dediğine göre o şartlar altında karakteri geliştiği için engel olamıyor kendine. Tüm gün tarlada çalışır cok az para alırdık diyor. ailesi hala köyde. Küçükken 7-8 yaşından beri çalışmış ırgatcılık yapmışlar. Ailesine de para göndriyor arada sırada. Annesine ablasına her gidişte veriyor. Belki de diyorum değişmez.
Paranın kıymetini biliyor. Paramı değeri az olana vermem harcamam diyor. Bazı konularda haklı buluyorum, gereksiz masraf gereksiz alışverişlerim oluyor.
Aslında insanlarada cok yardımsever. Yaslı bir teyze vardı, kirasını ödemişti. Komşuna gözü kapalı borç verir. Yolda dilenen bir teyze vardı. Onla konuştu muhabbet etti. Evini öğrendi, gidip gördü ve sonra ona yardım etti. Böyle de yardımsever biri aynı zamanda..

Bence yorumlar çok sert adam para biriktiriyo tutumlu ne var bunda gayet güzel herkes dört dörtlük mü ? zamanla sende alıştırırsın onu bu davranışını değiştirir tek sorun bu mu yani herkes eşiinin sevgilisinin savurgan olmasından şikayetçi sende tam tersi boş boş harcamalar yapsa evlendikten sonra da etrafa para saçsa daha mı iyi onun biriktirdikleride mezara gidicek değil sizin için kullanıcak bence zamanla aşarsınız onları.

Ayrıca adam sana karşı bi cimrilik yapmıyo. Bide biriktiriyorum annemlere vericem demiyo ev alırız diyo düğün yapıcak biraz fazla abartmış olayı ama düşünüyo yani geleceğinizi . Eli açık olmak bu devirde pekte iyi bişey değil

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize cok cok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Hepsini okuyp cevaplamaya çalışıyorum.
Ve şunu söylemeliyim ki cesaretlendim Onunla bu konuyu daha kesin bir şekilde konuşmaya. Olursa düzelirse, devam edebilirim. Ama aynı kalırsa yine kesinlikle evlenemem. Çünkü cok sevsemde cimriliği beni acayip soğutuyor. Bu tavırlar bir erkeğe hiç yakışmıyor zannımca

Evet canım haklısın. Yorumun için teşekkür ederim. ama resturantta yapınca tuhaf kaçıyor cok. Tabi tutumluluk iyi ama bezdirdi artık. Ya yarın öbürgün benden de kısarsa diye korkuyorum.

Evet canım haklısın. Yorumun için teşekkür ederim. ama resturantta yapınca tuhaf kaçıyor cok. Tabi tutumluluk iyi ama bezdirdi artık. Ya yarın öbürgün benden de kısarsa diye korkuyorum.

Onu net şekilde bi otur konuş rahatsızlığını belirt utanır insan gerçekten çok haklısın o konuda pazarda orda burda tamam ama öyle yerlerdede olmaz ki konuş bizide haberdar et bakalım ne diycek :)

Komsusunun kirasini odedigini, dilenen birinin evini bulup ozellikle ona yardim etmesini soylemeseydiniz uzaklasin ondan derdim. Elbette ki restoran gibi bir yerde boyle davranislar yapmasi utandirici bir durum fakat sadece bu davranisini konusarak duzeltebilirsiniz diye dusunuyorum. Guzelce konusun ve bu huyunu birakmasini saglayin. Baktiniz duzeliyor, ondan sonra evlenmeyi dusunun. Cunku bana insanlari dusunmeyen, umursamz, sadece kendini dusunen biri gibi gelmedi. Cok eli acik insanlar bile gidip komsusunun kirasini odemiyor, dilencinin evini bulup ona yardim etmiyor. Bu ozellikleri merhametli bir insan oldugunun gostergesi. Tek kusuru restoranda pazarlik yapmasi ki bunu asmasini guzellike saglayabilirsiniz. Ben dili kullanin. Yani "sen boyle cimri bir adamsin." degil "sen boyle yaptiginda ben cok utaniyorum ve seninle bir yerde yemek yemek istemiyorum." deyin..Bence yavas yavs duzelecektir.

Ne alaka diyeceksin ama merak ettim.arkadaşın nereli ? bi de ailesinin maddi durumu nasıl ?

Sorumun cevabı burda varmış.yoklukla büyüdüğü için paranın kıymetini bilmesi normal de cimriliği de burdan geliyor işte.konuşun değişmezse bırakın bence.madem yapamayacağınızı düşünüyorsunuz

Tamam tutumlu olsunda vur demişler öldürmüş oda :) restoranda pazarlık yapmak çok komik haklısınız bence.
Bazı insanlar böyledir. Konuşun bence hoş değil bu davranışın diye belki kendisine çeki düzen verir.

kesin zengin olur ilerde kaçırma

ama o zengin olcak diye seninde ömründe ömür gider
önemnli olan e kadar paranın olduğu ne kadar malın mülkün olduğu değil ki
yaşamayı bilcek insan
hayatın keyfini çıkarta çıkarda yaşayabilcek
2 evim olacağına tek olsun
bankada para duracağıma üstümde başımda midemde dursun
kalan 11 ayı canım dişimde gibi çalışarak geçirceksem
çatır çatır her sene tatilimi yapıyım
kısacası
eşşek gibi çalışır
paşalar gibi yerimm

tutumluluk güzelde ama restoranda falan pazarlık yapılmaz ki. bu konuda sizin onu düzeltmeniz gerekir. belki yaptığını doğru sanıyordur uyarın bence

Off cok fenaymis bu. restorantlarda pazarlik yapmak ne demek, centilmen gibi garsona bahsis birakmak normal herakettir. Bu kisi insani her yerde rezil eder. Yine de karar senin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…