Aşırı tutumlu eşi, sevgilisi olanlar!

Onu net şekilde bi otur konuş rahatsızlığını belirt utanır insan gerçekten çok haklısın o konuda pazarda orda burda tamam ama öyle yerlerdede olmaz ki konuş bizide haberdar et bakalım ne diycek :)

Evet canım saol. Konuşup yazarım inşallah düzelir.

Evet canım cok saol dediklerini yapıcam. Bence mantıklı gayet güzel bi konuşma olur

Evet canım dediğin gibi beni tutan da aslında bu davranışları oldu. İyimser ve yardımsever aslında düşene el uzatıyor,banane demiyor asla. Teşekkürederim yorumun için umarım düzelir

Ay cok hoşsun evet orası doğru. İleride cok zengin olur kesin. iyi bir araba aldı kendine ,jip aldı. Sıra evde ,eminim ileride herseyi olur maddi anlamda ,ne yazıkki bir ortamda nasıl konuşacağını nasıl hareket edeceğini bilmiyor,bu beni cok üzüyor.
Param var huzurum da olsun isterim ne yapayım evi barkı..

Eğer ay sonu ise, parası suyunu çekmiş "aşkım bugün oraya gitmeyelim söz seni haftaya götürücem" falan dese anlarım. Hepimiz insanız sonuçta sıkışık olduğumuz zamanlar olabilir. Ama restoranda yaptığı hareket hiç hoş değil bence de, bi oturup güzelce derdinizi anlatmayı deneyebilirsiniz onu kırmadan. Ancak şahsi fikrim ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ancak henüz daha yeniyse ilişkiniz, bu kadar sık para konusunun açılması ikinizden birini maddiyatçı gösterebilir, dikkatli olun konuşurken de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off cok fenaymis bu. restorantlarda pazarlik yapmak ne demek, centilmen gibi garsona bahsis birakmak normal herakettir. Bu kisi insani her yerde rezil eder. Yine de karar senin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aynen canım Birde arkadaşlarla gitsek kimbilir ne olur.Düşünemiyorum bile..rezzillik tam anlamıyla
Kesin bizimki tuvalete gider o sıra,karşı taraf ödesin diye Gülüyorum ama ağlanacak hal var ortada..

restoranda pazarlık yapma durumu hariç bence tutumlu olması çok güzel birşey.
senin parana karışmasın da kendi parasını nasıl harcarsa harcasın.
savruk erkek daha zor canım inan bana, eski eşim çok düşüncesiz ve savruktu ve onun bu savrukluğu yüzündenbenim de iki yakam bir araya gelmedi. eğer düzelme şansı varsa bence şans ver yoksa yolverirsin..

Son düzenleme:
Tutumlu degil, cimri bence. Kac derim, hayatini boyle gecirmek istiyor musun? Benim boyle bir arkadasim var, sosyal arkadas, onunla hicbir yere gitmek istemiyorum.

Ben olsam yapamazdim, yani ben gezmeyi, seyahat etmeyi, disari cikmayi severim, bunlarin hepsi parayla. Gezerken soylenen, paradan bahseden birine katlanamazdim. Bir de neden yaninda para konusuyor, o ucuz, bu pahali muhabbeti yapiyor anlayamadim? Paradan konusan erkekler gercekten cok itici.

mekanlarda yaptığı evet hoş değil ama tutumlu erkek her zaman iyidir
rica et böyle mekanlarda yapmasın yani ço kzor değil bundan vazgeçmek ama genel olarak tutum iyidir
bence devam edin hem siz kendiniz diyorsuuz ben tutumsuzum diye dengelenmiş olursunuz

Son düzenleme:
Herşeyin fazlası zarar, pazarlık yapılacak yerler vardır yapılmayacak yerler vardır.
Restaurantta pazarlığı da ilk defa duydum?

Bende çok savururum, o da iyi değil.
Kararlamak en güzeli.

Benim nişanlımda tutumludur. Ama öyle yediğimiz içtiğimiz için pazarlık yapmaz. Mesela bi ayakkabıcıya gittik orda pazarlığını çatır çatır yapar. Ama kurumsal bir mağzada örn: defacto lcw gibi yerlerde yapmaz. lokantada pazarlık yapması bence çok itici. :44:

ay bu tutumlu değil ki cimri

ney burdaki arkadaşlrın dedikleri ya kaç uzaklaş.arada belli bi sevgi olunca kolaymı öyle vaz geçmesi.bizim eşlerimiz 4 dörtlükmü.şahsen ben eşimin sevmedğim huyları vardı ama diye diye azlttı.onuda kadın becerecek.resmen burdakiler yuva yıkar yaa.yok öyle armut piş ağzıma düş.seni aldatmadığı ve yalan söylemediği sürece niye ayrılacan sevdiğinden yazık değilmi...

Ben bayan halimle, self servis olmayan mekanlarda bahşiş bırakıyorum kaldıki pazarlık yapmak...
Çok sağlıklı olmaz sonunuz bence, şimdiden haklı olarak rahatsız olmussunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…