Asiri unutkanim

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
632
123
Kizlar ben cok unutkanim ya iyice ilerledi bu sabah okula gidicem canta hazirliyorum kitaplarimi koydum sandim koymamisim okulda farkettim sonra dugundeyiz yanimdaki ablanin adini unuttum en son kendine sordum aklima gelmedi hocalarin adini da unutuyorum bu cok sık oluyor mesela yolda gidiyorum bir yere gidicem gidecegim yer cikiyor aklimdan of napicam ben

B12 eksikliği unutkanlık yapıyor diyorlar ama onda bir sıkıntı yoksa, belki psikolojiktir. Bazen insanın kafası çok dolu olunca kısa devre yapıyor, en basit şeyleri bile unutuyor.

vitamin eksikliginden olabilir doktorunuzla görüsün ve bol bol balık yiyin cok gecmıs olsun

B12 eksikliği unutkanlık yapıyor diyorlar ama onda bir sıkıntı yoksa, belki psikolojiktir. Bazen insanın kafası çok dolu olunca kısa devre yapıyor, en basit şeyleri bile unutuyor.
B12 im normalmi bilmiyorum doktor yapti ama o degere goz atti kiswca verdi elome

B12 için doktorlar test yapıyor referans aralığına göre ilaç yazıyor veya yazmıyor normal deyip gönderiyor mesela referans aralığı en düşük 100 e fazla 500 diyelim senin sonucun 200 çıksa normal kabul ediyorlar ve ilaç yazmıyorlar çünkü laboraratuvar düşük ibaresi koymuyor ama 100 altına düşmüş olsa ilaç veriliyor yani ne zaman tükenecek o zaman sen b12 kaç bak referans aralığına bak kullanman gerekip gerekmediğini çözersin birde hafıza için biberiye çayı kullan

200 du benim ki

Aile hekiminde kan tahlili yaptirdiysaniz birde tam tesekkullu bir hastaneye gidin. Cunku benim zamaninda gittigim bir doktor bana saglik ocaklarinda yaptirilan tahlil sonuclarinin dogrulugundan suphe edin yuzde yuz dogru olamaz bazi tahlillerde o kan tupunun sallanmaması gerekirmis mesela ama saglik ocaklarinda buna ne kdr dikkat ediyolar bilemeyiz demisti

Psikolojik olduğunu düşünüyorum genetiğinden etkisi var tabi.
B12 şu bu derler hepsi oki depo tamam ama no hafıza no remember

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…