- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 632
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ben hepsini yaptirmistim sadece d vit dusuktu bir de trombositimdoktora gidip rutin kontrollerinizi yaptırın vitamin demir eksikliği olabilir
Normal hepsi sadece d vitim dusukkan değerlerinizi kontrol ettirin geçmiş olsun
vitamin eksikliginden olabilir doktorunuzla görüsün ve bol bol balık yiyin cok gecmıs olsunKizlar ben cok unutkanim ya iyice ilerledibu sabah okula gidicem canta hazirliyorum kitaplarimi koydum sandim koymamisim okulda farkettim sonra dugundeyiz yanimdaki ablanin adini unuttum en son kendine sordum aklima gelmedi hocalarin adini da unutuyorum bu cok sık oluyor mesela yolda gidiyorum bir yere gidicem gidecegim yer cikiyor aklimdan of napicam ben
B12 im normalmi bilmiyorum doktor yapti ama o degere goz atti kiswca verdi elomeB12 eksikliği unutkanlık yapıyor diyorlar ama onda bir sıkıntı yoksa, belki psikolojiktir. Bazen insanın kafası çok dolu olunca kısa devre yapıyor, en basit şeyleri bile unutuyor.
D vitim eksik o unutkanlik yapmaz diye biliuorumvitamin eksikliginden olabilir doktorunuzla görüsün ve bol bol balık yiyin cok gecmıs olsun
Sadece d vitim eksik bir fe demirimBuyuk bir vitamin eksiklogi olabilir doktora gidun
Valla ne talan soyleyim evet yokHayat motıvasyonunuz mu yok acaba?
200 du benim kiB12 için doktorlar test yapıyor referans aralığına göre ilaç yazıyor veya yazmıyor normal deyip gönderiyor mesela referans aralığı en düşük 100 e fazla 500 diyelim senin sonucun 200 çıksa normal kabul ediyorlar ve ilaç yazmıyorlar çünkü laboraratuvar düşük ibaresi koymuyor ama 100 altına düşmüş olsa ilaç veriliyor yani ne zaman tükenecek o zaman sen b12 kaç bak referans aralığına bak kullanman gerekip gerekmediğini çözersin birde hafıza için biberiye çayı kullan
Sadece d vitim eksik bir fe demirim
200 du benim ki
Kendin ilaç alıp son referans aralığına çıkana kadar kullan ve hep o aralıkta tutmaya çalış200 du benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?