Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşındayız üç senelik evliyiz ama görevde olduğu İçin henüz 7 aydır aynı evdeyizYaşınız kaç ve kaç yıllık evliydiniz
Evet eşim vardiyalı çalışıyor gelince uyuyor rahatsız olduğumu söyledim ama yorgunum diyor anlıyorum bir yandan ama bu cinsell hayatımızı da etkilemeye başladı ovülasyon testi aldık adam uyuyor sonra da coxuk bekliyor ne diyim ben ne yapayım bilmiyorumKonuştunuz mu hiç eşinizle bu durumu
Önceden vardı hepsini çözdük ama pek iyi geçinemiyoruz bu monotonluktan dolayı aileme gidicem böyle olursa dedim beni bırakıp mı gideceksin yazıklar olsun falan dedi ama ben şuan evde. Sanki karın tokluğuna çalışan yatılı personel gibi hissetmeye başladım doğal olaarakk suratım da aşık birkaç gündürbelki bi sorunu vardır, uyuyarak atlatmaya çalışıyordur
Gece çalışıyorsa gündüz uyuması normal aslında. Başka hiçbir şeye vakit ayırmıyor mu. Vardiyası gündüzde olduğunda akşamları erken mi yatıyorEvet eşim vardiyalı çalışıyor gelince uyuyor rahatsız olduğumu söyledim ama yorgunum diyor anlıyorum bir yandan ama bu cinsell hayatımızı da etkilemeye başladı ovülasyon testi aldık adam uyuyor sonra da coxuk bekliyor ne diyim ben ne yapayım bilmiyorum
Haftada kac saat calisiyor?Evet eşim vardiyalı çalışıyor gelince uyuyor rahatsız olduğumu söyledim ama yorgunum diyor anlıyorum bir yandan ama bu cinsell hayatımızı da etkilemeye başladı ovülasyon testi aldık adam uyuyor sonra da coxuk bekliyor ne diyim ben ne yapayım bilmiyorum
Sabah geldi akşam 17:00 da zor uyandırdım neyse akşam misafir vardı gittiler 00:00 gibi hemen uyudu gel diyo ev dağınık toplamam lazım yardım eder. Misin dedim sabah hallederiz dedi gitti uyudu sabahta misafir gelecek bu böyle mi gidecek cidden çok sıkıldımGece çalışıyorsa gündüz uyuması normal aslında. Başka hiçbir şeye vakit ayırmıyor mu. Vardiyası gündüzde olduğunda akşamları erken mi yatıyor
45 falan sanırım ama vardiyalıHaftada kac saat calisiyor?
Belki kan değerlerinde bi sorun vardır vitamin mineral eksikliği falan vardr. Aşırı yorucu bi işi yoksa bu kadar uyuması rahatsız eder tabi. Yazıklar olsun dediyse siz de deseydiniz sen zaten uyuyorsun gideym de rahat uyu diye.Sabah geldi akşam 17:00 da zor uyandırdım neyse akşam misafir vardı gittiler 00:00 gibi hemen uyudu gel diyo ev dağınık toplamam lazım yardım eder. Misin dedim sabah hallederiz dedi gitti uyudu sabahta misafir gelecek bu böyle mi gidecek cidden çok sıkıldım
Vallahi öyle bir de alındı bilmiyorum ya baş ağrısı çeker ya da uykusuzluktan bayılır benimde enerjim bitti sağolsunBelki kan değerlerinde bi sorun vardır vitamin mineral eksikliği falan vardr. Aşırı yorucu bi işi yoksa bu kadar uyuması rahatsız eder tabi. Yazıklar olsun dediyse siz de deseydiniz sen zaten uyuyorsun gideym de rahat uyu diye.
Eşim evde sürekli uyuyor uyumazsa tv izliyor çok sıkıldımAilem başka şehirde gitsem hatasını anlar mı ya cidden bunaldım gel sende uyu diyo
(
O halde soruyorum çözüme nasıl ulaşırımeniste ayni ben
Kuzu biz yatmayı seviyoruz yaO halde soruyorum çözüme nasıl ulaşırım![]()
Canım vardiyaya geçince böyle. Oldu adamın beyni sulandı resmen bir süredir böyle mıymıy uyku heppppp uyku uyanıkken bile böyle suratsız esniyor uykun mu var diye sürekli soruyorum bu sefer de bozuluyor niye sorup duruyorsun diyor r karşımda ayakta uyuyan adam görüyorum soğudum hayattan vallaKuzu biz yatmayı seviyoruz ya) ben kendim için eğer tabi altında fizyolojik yada psikolojik bi sıkıntı yoksa multivitamin içinde mineraller de bulunan vitamin kullandım o biraz iyi geldi ama eniste canını sıkan bisey varsa kaçmak için de uyuyor olabilir, bende bazen öyle yapıyorum, basedemeyeceksem uyuyorum, işyerinde monotonluk,vardiye hep ayni ise vardiya değişimi de iyi olabilir,isle ilgili bir sıkıntı vardır belki, en azından 2 hafta gece 2 hafta gündüz vardiyası diye değişimli olmali, onu al beraber ikinizin sevdiği bir etkinlik yapın, neyden önce bu kadar yatmıyordu onu bi araştırın, baktı işin içinden çıkamıyorsun bi terapiste yada psikiyatriye de götürebilirsin, da bırakın yatalım be
) şaka şaka, Allah mutlu etsin sizi, orta yolu bulursunuz siz.
Bir gece bir gündüz çalışıyorsa dengesi şaşmıştır adamın. Özellikle gece vardiyası çok yıpratıcı bir şey. Biraz hak verin adama.Eşim evde sürekli uyuyor uyumazsa tv izliyor çok sıkıldımAilem başka şehirde gitsem hatasını anlar mı ya cidden bunaldım gel sende uyu diyo
(
Malesef şuan çalışmıyorum kendisi askeri personel ben uyumasına bir. Şey demiyorum kiSabah erken işe giden birinin gece 00.00'da uyuması normal değil mi ?
Sabah işten dönen bir insanın da akşama kadar uyuması normal olabilir.
Yoruluyordur yani. Hele fabrikada falansa.
Siz çalışmıyorsunuz herhalde..
Bir de sırf bu yüzden aile evine mi gidilir ?