yaşım 24 yüzümü sabunla yıkamıyorum. yves rocher in yağlı ciltler için olan sebo serisi var onun jelini toniğini ve kremini kullanıyorum 2 aydır o biraz azalttı yağlanmamı ama yine de fazla özellikle de t kısmım.Yaş kac? Yuzunu sabunla mi yikiyorsun?
kükürtlü sabunu hiç denemedim sabun kullanmak istemediğim için ama o kadar etkili mi ki?benımde t bölgem yağlı , kükürtlü sabunla çare buldum köpürtüp sürüyorum 10 dk flan bekletip yıkıyorum ardından nemlendiriyorum gün boyu yaglanmıyo cildim , deneyin bence
La roche posay effaclar yüz temizleme jeli önerebilirim. Almadan önce eczanelerden tester alıp deneyebilirsiniz.
La roche posay effaclar yüz temizleme jeli önerebilirim. Almadan önce eczanelerden tester alıp deneyebilirsiniz.
aynen, benim de cildim çok yağlı ama La Roche kuruttu, hatta sivilce sorunumu da çözdü diyebilirim.. şampuan için de Urban Care yeşil çaylı şampuanını öneririm.. kesinlikle yağlı saçlar için süper..
aktarlarda bulabilirim sanırım değil mi? Bir de ne sıklıkta kullanıyorsunuz ben temizleme jellerini sabah ve akşam kullanıyorum mesela.kükürtlü sabun diger sabunlardan daha farklı özellikle cilt için yaratılmış o derece faydalarını saysam bitmez , kimyasal ürünlere birde tonlarca para vercegınıze deneyin derim . ben memnunum çok şükür.
evet aktarlar da var eczanede de var, sabah ve gece yatmadan önce yıkıyordum şimdi sadece sabah yıkıyorum , elinizde köpürtüp t bölgenize sürün ve mutlak bekletin kuruyana kadar, sonra durulayın ölü deriyi soyacak bu avantajıda var , parlaklarınızca ovalayın çıkacak zaten ölü deri, sonra pırıl pırıl cildin oluyor , peşinden de yağlı olmayan su bazlı bir kremle nemlendirin, gün boyu yağlanmaz, bu kadar.aktarlarda bulabilirim sanırım değil mi? Bir de ne sıklıkta kullanıyorsunuz ben temizleme jellerini sabah ve akşam kullanıyorum mesela.
bugün ilk işim gidip almak olacak inşallah faydasını görürüm bıktım artık çünkü .evet aktarlar da var eczanede de var, sabah ve gece yatmadan önce yıkıyordum şimdi sadece sabah yıkıyorum , elinizde köpürtüp t bölgenize sürün ve mutlak bekletin kuruyana kadar, sonra durulayın ölü deriyi soyacak bu avantajıda var , parlaklarınızca ovalayın çıkacak zaten ölü deri, sonra pırıl pırıl cildin oluyor , peşinden de yağlı olmayan su bazlı bir kremle nemlendirin, gün boyu yağlanmaz, bu kadar.
o ilacı ben de duydum bir arkadaşım kullandı ve cildi bebek gibi oldu gerçekten. bıraktıktan sonra aynı olacaksa da hiçbir anlamı yok ki.roaccutane kullandım bitince 2 ay sonra eskisi gibi yapyağlı cildim geri döndü ilaç süresinde ne güzel bebek gibi olmuştuç cilt yağı üretiyor yapcak bişe yok.
Benim cildim de çok yağlı.
Kükürt sabunu kullandım işe yaradı gibi ilk yıkayınca kurutyor nasıl bir ciltse 5-6 saat bile sürmüyor bıktım artık parlıyor filan.
sivilceler için doktorlar genelde o ilacı veriyor sanırım. Ben de sivilce sorunu yok hiç yaşamadım . ama gel gör ki vıcık vıcık yağ yüzüm saçım desen o da öyle bir gün yıkamayım bir haftalık gibi kalıp şeklinde kalırben lisedeyken siivilce tedavi için roacuttane (yazılışı doğru olmayabilir) diye bir ilaç kullanmıştır o kadar etkiliydi ki Allah seni inandırsın 10 gün yıkamasan saçımı yağlanmıyordu:) ve sivilcelerimde tamamen yok olmuştu yaş 25 hala yok:)
bugün ilk işim gidip almak olacak inşallah faydasını görürüm bıktım artık çünkü .
o ilacı ben de duydum bir arkadaşım kullandı ve cildi bebek gibi oldu gerçekten. bıraktıktan sonra aynı olacaksa da hiçbir anlamı yok ki.
yüzümün sürekli ışıl ışıl parlaması her elimi sürdüğümde bildiğin yağın elime gelmesi artık bunalttı beni. son çare kükürt sabunun deniycem belki çözüm olur.
bugün ilk işim gidip almak olacak inşallah faydasını görürüm bıktım artık çünkü .
o ilacı ben de duydum bir arkadaşım kullandı ve cildi bebek gibi oldu gerçekten. bıraktıktan sonra aynı olacaksa da hiçbir anlamı yok ki.
yüzümün sürekli ışıl ışıl parlaması her elimi sürdüğümde bildiğin yağın elime gelmesi artık bunalttı beni. son çare kükürt sabunun deniycem belki çözüm olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?