Cilt Bakımı Ürünleri Aşırı Yağlı Cilt Yardım :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bi gün gülsuyu bi gün soda ile siliyorum yatmadan önce hep. yüzüm daa az yağlanıyo artık.

çözümünü bilsem yardım ederimde benimkide öyle

ben senelerce çektim. hatta dışarı çıkamaz oldum. çıkınca yüzüm kafam 1-2 saat içinde zeytinyağ dökmüş gibi oluyordu. şimdi öyle bir sorunum yok. mükemmelim. tavsiyemi iyi dinle günde 1 tane biotin yada solgar vitamin b complex kullan. vücutta biotin yada b vitaminleri eksildiği zaman böyle sorunlar çıkıyor. en önemlisi spor yap , sigara ve alkolden uzak dur. haplar etkisini 15-20 gün sonra gösteriyor. sonraki günlerde 2 günde 1 tane iç. sonra bana teşekkür etmeyi unutma. ben 4 yıldır kullanıyorum yeniden doğmuş gibi oldum. inadına 3 günde bir banyo yapıyorum.

tek yapman gereken sabah akşam cildi temizlemek.Temizleme jeli alkollü tonik ve yağlı cilt için nemlendiriciler.Haftada birde maden suyuyla arındırma.Sabunlar cildi fazla kurutur.Marka önerisi istersende dermokozmetik ürünler kullan ben şahsi olarak bioderma sebium jel tonik ve global nemlendirici kullanıyorum 3 ünü 100 tl gibi bir rakama aldım.Birde akne sorunun var ise imex krem var eczanelerde satılıyor renkli birşey onuda makyaj bazı gibi kullanıyorum sürüp üstüne transparan pudra uyguluyorum gayet mat ve aydınlık oluyor cildim :) Birde avene termal su sıkıyorum akşam temiz cildime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…