Asistan hocamdan çok hoşlanıyorum!!

Esranamli90

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
58
0
16
İstanbul
Asistan hocamdan çok hoşlanıyorum.Aramızda sadece 3 yaş var.Dönem başında derslerine hiç gitmediğim için tanımıyordum , dersin sınavı olduğunda farkettim kendisini ve o zamandan beri aklımda hep o
Tabi derslerine girmediğim için o da beni sima olarak dahi tanımıyordu bi şekilde öğrencisi olduğumu bilmesini sağladım. Şimdi sizden ricam ilgisini çekmek için taktiklerinize ihtiyacım var.
Ben çok utangaç bir insanım soru sormaya dahi çekiniyorum .Ayrıca asistanı olduğu derste en zorlandığım ders, soracak soru bile bulamıyorum o derece durum vahim

Önce soru sormaktan çekinme

gidip soru sorucaksın ya da derste sürekli aktif olucaksın yoksa ilgisini çekemezsin

sürekli bakımlı dikkat çekici giyinmeye çalış

tamam bunu yapıcam :) başka ne yapabilirim :)

soru sormak için yalnız olduğu zamanları kolla bence ve her gün soru sorr bakımlı olman şart zaten
Bir gün çok fazla başını ağrıt sonra al iki kahve git yanına bugün çok yardımcı oldunuz teşekkür etmek istedim dersin devamı gelmezse ben bişey bilmiyorum demektir

Ben katılmıyorum size. Bence başı önüne eğik dur. Göz göze mi geldiniz hemen kafanı çevir. Sık karşısına çık ama tesadüf gibi. Konu ne mesela dersle ilgili farklı bişeler söyle . Konuşmanla dikkat çek ama göz teması fazla kurma

İlgilendiğimi farketmeli mi ? yani çok gidersem hoşlandığımı anlamaz mı?

konuşmamla etkilemem pek mümkün değil en ufak bir soru soracağım zaman bile çok utanıyorum kıpkırmızı oluyorum zor çıkıyor kelimeler

O okul icinde sizin hocaniz ama boyle bir durumunuz varsa okul disi muhabbet kurmanizi oneririm.Hangi ders ile ilgileniyorsa kitap ya da kaynak tavsiyesi sorabilirsiniz ya da akademik kariyer uzerinden konu acabilirsiniz.Devaminda da karsi taraftan bi atak gelmeli artik

İlgilendiğimi farketmeli mi ? yani çok gidersem hoşlandığımı anlamaz mı?

Sen yanına halini hatrını sormaya gitmiyosun ki ders canım bu daha nolsun erkekler o kadar zeki değil anlayacağını sanmıyorum
bir hafta sürekli git 2. hafta bi iki defa 3 hafta çok zor sorularla konularla çık karşına sonra al kahveyi
Böyle konuşuyoruzda inşallah sevgilisi filan yoktur:26:

akademik kariyer üzerine konu açamam ama kaynak sormayı deneyebilirim bu durumda da bir dakika bile sürmez gerçi konuşmamız

çok yüksek ihtimalle sevgilisi yok

Hiç ümitlenme derim...

Sen belki istisna olanlardan olur güzel bir sonla noktalarsın

Ama % 80 olumsuzdur bu işin sonu.

Aç aşk hikayelerimiz/ dertlerimiz bölümünü senin yaşadığını yaşayanlarla dolu.

Bir sonuç alan yok henüz

aklımdan çıkartamıyorum ki o yüzden en azından çabalayayım diyorum

Bir Asistan olarak ne önersem acaba :26:?

Bizim bölümde öğrencisiyle evlenen birkaç hoca tanıyorum, olabiliyor yani .

Bence nasıl davranmak gerektiği üzerinde çokta durma, zaten arada uyum varsa zamanla belli olur.

Bunun için diyalog lazım tabii ...

peki o diyaloğu nasıl kurabilirim? çok sık soru sorsam şüphelenir mi yoksa öğrenci sonuçta tabi sorar diye mi düşünür:)

En iyisi aktif olup gizemli tavir takinman filmlerde ki gibi. Hani bir sor iki ortadan kaybol tarzi. Oyle bir tavir takinki karsindaki seni merak etsin. Ama hoca diyorsun ama sonucta genc ve onunda bir kalbi var. Soru sorman mantikli yanina gidip soru sor ama parfumun etkilesin onu ki bu ilk adim derler. Hocam demek zorundamisin ki? siz desen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…