Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

bittiğine hic inanmak istemedim. biz ayrılamayız ya hani.. sözlerimiz yeminlerimiz hayallerimiz düşündükce göz dolduran anılarımız.. deli gibi aşıktık birbirimize ona öylesine güvendim ki.. onun hayatında benden önce benim hayatımdada ondan önce kimse olmadı.. birbirimizde aşkı bulduk kendimizi bulduk.. herşeyimizi paylaştık başkasıyla olma fikri aklımızın ucundan geçmezdi.. ayrılığın lafı bile geçmezdi özellikle geçirmezdik.. sakınan göze çöp batarmış ya.. bittiğine hala inanamıyorum.. tarifsiz bir acı tarifsiz bir duygu bu.. ağlayarak yazıyorum bunları ruh gibi hissediyorum elim kalkmıyor.. herseye tepkiliyim canım bisey istemiyor yada sacmalıyorum asırı gülüyorum asırı ağlıyorum dengesiz sacma sapan seyler yapıyorum..kendim olmaktan cıkıyorum.. bi gözüm telefonda arayacak diye bekliyorum sabah akşam.. en azından bunu hakettim diyorum bunu hak ettik.. evlilik hayallerimiz.. off seni seviyorum seni cok seviyorum ama sen beni duymuyosun.. mafoldumben duysanda bisey degismiyor.. nasıl dayanırım bu acıya nasıl.. cok inandım ben sana... hani beni cok seviyordun yapamzdın bensiz hani karın olcaktım cocuklarımız olcaktı ilk ve son olcaktık birbirimz icn mafoldumben ihtimal bile vermezdin ayrılığa ? nefret ediyorum sendennnnnn.......

slm kıslar ben çok karışığım çook sevgilimle 2 seneye yakın çıktık yanı işlerimizden dolayı doğrudüzgün konuşamıoduk sadece tlf nla arada sırada görüşüoduk yüzyüze . sevgisinden emındim ama
1 ay önce bi tlf sen benım için bi hataydın dünyam yıkıldı ağladım ağladım açtım ellerimi allahıma dua ettim dedim damla damla hesabını sor allahım fazla olmadı 2 ay sonunda beyefendi ayrılmış malum sevgiliden şimdi benımle tekrar başlamak istiyor ama yıktı bi kere gözumden damlalar düştü bi kere affedemıyorum ama ona öyle bi davranıorum ki resmen eziyorum arkadaşımsın diyorum artık ama şunu anladım ki ne kadar sevmişim ne kadar değer vermişim kemdim bile şaşırdım neyse şimdi kaFAM KARIŞIK NE HALT YİCEMI BİLMİYORUM BANA CEVAP YAZIN

merhaba,
ben de uzun uzun aşk acısı çekenlerdendim. o zamanları hatırlıyorum da ne kadar da kendimi dış dünyaya kapatmışım. ne bir yere gidiyordum ne yediğim içtiğimden keyif alıyordum. varsa yoksa o. sürekli asık bir surat. sürekli aklından geçen düşünceler. şu mu? bu mu? kendimi kendime o kadar büyütmüşüm o kadar eziyetli hale çevirmişim ki !! bir kapana sıkışmış halde yavaş yavaş can veriyor gibiydim, derin bir kuyuya düşmüş çıkılması imkansız bir haldeydim. ne nasihatleri dinledim, ne başkalarının geçer sözlerine inandım. geçmiyecekti sanki.
evet ben ona aşık olmuştum ve artık bu kişi olsa da olmasa da benim hayatıma kimse giremezdi. ben artık bitmiştim. bundan sonra hayatım ona yas tutarak geçireceğim sanıyordum.
ama ne oldu yavaş yavaş hissettim ona artık eskisi gibi duygular beslemediğimi. eskisi gibi özlemiyordum, burnumda tütmüyordu artık kokusu. onu gördüğümde heycanlanmıyordum ve artık yanlışlarını görebiliyordum.
ne bir başkasını soktum çivi çiviyi söker maksatlı ne başka şeyler yaptım. çok güzel acımı yaşadım ve kendiliğinden bitti.
zamanla hem aşkıma doydum hem acımı tükettim. şimdi acılarım son buldu. artık herşeyden keyif alır oldum. aklıma hiç gelmiyor.
hayat onsuz daha güzelmiş.
resmen hayatımın işkencesiymiş.
ve allaha şükürler olsun tek başıma bu halimden sıyrılmayı başarabildim.
tam 3 sene acısıyla yaşadım.
ve bitti...
geçer diyenlere kulak asın, çünkü gerçekten geçiyor.
zamana bırak diyenlere inananın; zamanla herşey yoluna giriyor. zaten kaderiniz sizin yolunuzu çiziyor...
umarım sizinde acılarınız benimki kadar uzun sürmeden bitsin...

olmuyor olmuyor gızlı gızlı ağlamaktan eridim yeter her şarkı dinlediğimde gözlerimden süzülüyor o kahrolası gözyaşlarım değmez diyorum ama olmuyor nede çok sevmişim senı yazıklar olsun bana kendimi kandıramam allahım yardım et diyorum bana yaşattıklarını teker teker çıkart köpek gıbı donsun bana donsun kı ne kaybettiğini görsün ama donse ne olcak nasılsa aynı bişe değişmeyecek sadece benım yaşadığım acının iki katını yaşasın allahımdan başka bişi istemem offff offfff kafaları yedim çıkmıyor kahrolası aklımdan

biz 5 gündür görüşmüyoruz bana yalan söyledi bende ona hakaret dolu mesajlar yazdım öğrenince haklıyken haksız duruma düştüm yani benden heyecan duymadığını ayrılmaya karar verdiğini söylemiş bi ortak arkadaşıma tabii ki içim acıdı beynim uyuşuk gibi geziyorum defalarca aradım mesaj yazdım açmadı dönmedi demekki önemini yitirmiş herşey ne yeminler ne sözler bişiy ifade etmiyor canım acıyor kullanılmış oynanmış kandırılmış hissediyorum kendimi daha önce açtığım başlıkta bunun böyle olacağını söyleyen arkadaşlarım olmuştu ama sevince gözün bişiy görmüyor bende hergün ağlıyorum deli gibi işe geldiğimde kimse yoksa özellikle ama çaresi yok bilen varsa banada yardım etsin çünkü beni hiçe sayan biri için kendimi mahvettiğim için kendimden nefret etmeye başladım herkese mutluluk diliyorum en kısa zamanda

biz 5 gündür görüşmüyoruz bana yalan söyledi bende ona hakaret dolu mesajlar yazdım öğrenince haklıyken haksız duruma düştüm yani benden heyecan duymadığını ayrılmaya karar verdiğini söylemiş bi ortak arkadaşıma tabii ki içim acıdı beynim uyuşuk gibi geziyorum defalarca aradım mesaj yazdım açmadı dönmedi demekki önemini yitirmiş herşey ne yeminler ne sözler bişiy ifade etmiyor canım acıyor kullanılmış oynanmış kandırılmış hissediyorum kendimi daha önce açtığım başlıkta bunun böyle olacağını söyleyen arkadaşlarım olmuştu ama sevince gözün bişiy görmüyor bende hergün ağlıyorum deli gibi işe geldiğimde kimse yoksa özellikle ama çaresi yok bilen varsa banada yardım etsin çünkü beni hiçe sayan biri için kendimi mahvettiğim için kendimden nefret etmeye başladım herkese mutluluk diliyorum en kısa zamanda

cnm seni çok iyi anLıyorum buna benzer şeyler bende yaşadım ama asla kendini kullanılmış oynanılmış olarak görmee sen sadece sevdin o bilsin veya bilmesinn genede hakaret etme asil oll Allaha bırakk o ne yapıcağını çok iyi bilirr..o seni haketmemiş..
zman tek ilaçç sakin olmaya çalış başka şeylerle meşgul et kendini ona asla üzgün olduğunu gösterme kii kendini hint kumaşı sanmasın..sen herkesten herşeyden önemlisin bunu bil ilk önce güçlü olmaya çalış..Allah bu acıyı çekenlere sabırr dayanma gücü versin..
:a015:

olmuyor olmuyor gızlı gızlı ağlamaktan eridim yeter her şarkı dinlediğimde gözlerimden süzülüyor o kahrolası gözyaşlarım değmez diyorum ama olmuyor nede çok sevmişim senı yazıklar olsun bana kendimi kandıramam allahım yardım et diyorum bana yaşattıklarını teker teker çıkart köpek gıbı donsun bana donsun kı ne kaybettiğini görsün ama donse ne olcak nasılsa aynı bişe değişmeyecek sadece benım yaşadığım acının iki katını yaşasın allahımdan başka bişi istemem offff offfff kafaları yedim çıkmıyor kahrolası aklımdan

elbet çıkarrr sana yaşattıkların daha beterii çıkarr....bende bana döndüğünü bi görsemm başkada bişey istemiyorum o kadar acıya rağmen dönermiyim yoksa süründürürmüyüm orası muallak..ama çok seviyorummm yaaaaaa çıkmıoki aklımdann off offffff

hiç umursamaz gb gorunmeye calısırım iiçim aglasada sesım tıtreyıp bogazımda yutamadığım düğümler olsada dizi dizi.................................

ben de öyle bi garipleşmiştim ki su bile içemiyordum.
neden mi?
suyu görünce onun su içişi aklıma gelip ağladığımdan.....

nerde var böyle psikopatlık yaaa.....

aynaya bakıp saçlarımın şeklinden,renginden bile onu hatırlıyordum... çünkü onunlayken saçlarım öyleydi...

tamamen unuttum diyemem ama en azından her şeyde onu görmüyorum artık...

ılk 1,5 ay ağlama krizlerim vardı. Sonrasında da çok ağladığım oldu ama ilk zamanlardaki gibi milletin ortasında ansızın geliveren krizler gibi değildi.mafoldumben
En son bir kına gecesinde feci bir ağlama krizi yaşamıştım ve ne yaparsam yapayım kendime mani olamadım.mafoldumben
Annem acımı bildiği için sesini çıkarmadı, hep yanımda oldu, beni anlayışla karşıladı ama tanımadığım insanların garip bakışlarına maruz kalmıştım.
Ama en acısını bir gece bir titreme ve boğulma hissi yaşayarak tecrübe ettim.
Gerçekten boğuluyor gibiydim, nefes alamıyordum annem yanımda olmasa ne kadar dayanabilirdim o halde kalmaya bilemiyorum.mafoldumben
ışte o gün çok fena beddua etmiştim ona beni bu hallere düşürdüğü için, ölmekten beter ettiği için. Ertesi gün annemle beraber ağladık, çok korktu o da.
Ama bana yaşattığı her şeye rağmen onu hala bu kadar çok seviyor olmama anlam veremiyorum.mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
:teselli:
İlk 1,5 ay ağlama krizlerim vardı. Sonrasında da çok ağladığım oldu ama ilk zamanlardaki gibi milletin ortasında ansızın geliveren krizler gibi değildi.
En son bir kına gecesinde feci bir ağlama krizi yaşamıştım ve ne yaparsam yapayım kendime mani olamadım.
Annem acımı bildiği için sesini çıkarmadı, hep yanımda oldu, beni anlayışla karşıladı ama tanımadığım insanların gairp bakışlarına maruz kalmıştım.senağlama
Ama en acısını bir gece bir titreme ve boğulma hissi yaşayarak tecrübe ettim. senağlama
Geröekten boğuluyor gibiydim, nefes alamıyordum annem yanımda olmasa ne kadar dayanabilirdim o halde kalmaya bilemiyorum.
İşte o gün çok fena beddua etmiştim ona beni bu hallere düşürdüğü için, ölmekten beter ettiği için. Ertesi gün annemle beraber ağladık, çok korktu o da. senağlama
Ama bana yaşattığı her şeye rağmen onu hala bu kadar çok seviyor olmama anlam veremiyorum. senağlama

ne kadar oldu cnm ayrılalı?? benimkide yeni 1 ay olmadı henüz çok kötü bi durum yaa millete iyiyim derken bile için kan ağlıyoo bu yüzden seni çok iyi anlıyorum..Allah sanada sabır , güç versin cnm inşallah en kısa zmanda seni gerçekten hakeden biri çıkarda sana onu bi anda unutturur ..:teselli:

:teselli:

ne kadar oldu cnm ayrılalı?? benimkide yeni 1 ay olmadı henüz çok kötü bi durum yaa millete iyiyim derken bile için kan ağlıyoo bu yüzden seni çok iyi anlıyorum..Allah sanada sabır , güç versin cnm inşallah en kısa zmanda seni gerçekten hakeden biri çıkarda sana onu bi anda unutturur ..:teselli:

Martta 8 ay olacak.Acımı layıkıyla yaşadım ben. benneyaptımki Artık dalga bile geçiyorum halimle. Yoksa kafayı yerim zaten. Artık şükürler olsun ki daha iyiyim ama tamamen silinmiyor malesef. Unuttum diyorum gün içinde ufak bişey oluo aklıma gelio yine depresif hallere düşüyorum. Tabi bi de karşıma adam gibi sevebileceğim başka bir insan çıkmadı onu unutturabilecek biri de olmayınca daha da uzadı acılar. Ama böyle olması çok çok daha iyi. Eğer tam anlamıyla bu olayı içime sindiremeden, o üzüntüleri yaşamadan başka biriyle sevgili olmaya çalışsaydım bi anda patlak verecekti her şey. İçime atmış olacaktım. Bu yüzden ayrılık sonrası başka erkeklerin kollarına atılmak yerine kendimiz derman olmalıyız yaralarımıza. Ağlıcaz, tepinicez, yalnız kalıcaz ki her şey bi rayına otursun önce. Sonra da inşallah daha mutlu bir ilişkiyle yolumuza devam edicez. yerimseniben
Saol canım iyi dileklerin için. :1hug: Benim acım baya uzun sürdü umarım sen en kısa sürede atlatırsın daha çok yeniymiş seninki. benneyaptımki Ne şekilde ayrıldınğına da bağlı tabi atlatma hızı. Umarım çok yaralamaz seni. :teselli:

sürekli telefon elimde . bi msj sesi duysam yüreğim hopluyor ve hala ondan bişey yapmasını bekliyorum 1 hafta oldu . dua ediyorum her gece beni rüyasında görsünde içi acısın diye. ama unutmaya çalışıyorum çünkü giden gitmiştir :( her yaptığında beni hatırlasın inşallah diye diye içimi yiyorumm.

Tam 1 haftadır konuşmuyoruz, cumartesi günü ie kesin bitirdi. Kaç kere aradım, kaç kere yazık etme dedim ama kafasına koymuş artık. Şuanda nasıl bir haldemiyim? Herşey bomboş geliyor, okula gidiyorum geliyorum ve ağlıyorum durduk yere, kaç gündür yemek yiyemiyorum, n zaman aklıma bi anısı gelse hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Telefonuma boş boş bakıyorum, arada dayanamayıp arıyorum ve en sonunda açık bir dille aramamamı söyledi, eskiden herşeye gurur yapan bende suanda hiçbir gurur kalmadı nedense ve hala kendimi anlayamıyorum, neden beni sevmeyen birini bu kadar sevip, bu kadar gözyaşı döküyorum, neden canım bu kadar çok yanıyor.. Hala bunların cevabını bulamadım. O suanda bu kadar üzülüyormu onu bile bilmiyorum...senağlama

ben üniversitede zor bir bölümde okuduğumdan sebep hiç ev işine karışmam.

Aşk acısı çekerken deli gibi temizlik yapmıştım.
Kütük gibi büyük bir tarihi inceleme kitabını bitirmiştim.
Bir seri anime izlemiş, aralıksız bir ingilizce dizinin sezonunu izleyip bitirmiştim.

Aşk acısı bana yaramıştı:)Kişisel gelişim olmuştu o bir hafta.Bir de olay tatlıya da bağlandı bir hafta sonunda:))

Boşverin arkadaşlar hiçbir erkek için ağlamaya değmez.Ben de 4 yıl boyunca sevildiğimi sanarak yaşadım ama şimdi umrumda bile değil.

Tam 1 haftadır konuşmuyoruz, cumartesi günü ie kesin bitirdi. Kaç kere aradım, kaç kere yazık etme dedim ama kafasına koymuş artık. Şuanda nasıl bir haldemiyim? Herşey bomboş geliyor, okula gidiyorum geliyorum ve ağlıyorum durduk yere, kaç gündür yemek yiyemiyorum, n zaman aklıma bi anısı gelse hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Telefonuma boş boş bakıyorum, arada dayanamayıp arıyorum ve en sonunda açık bir dille aramamamı söyledi, eskiden herşeye gurur yapan bende suanda hiçbir gurur kalmadı nedense ve hala kendimi anlayamıyorum, neden beni sevmeyen birini bu kadar sevip, bu kadar gözyaşı döküyorum, neden canım bu kadar çok yanıyor.. Hala bunların cevabını bulamadım. O suanda bu kadar üzülüyormu onu bile bilmiyorum...senağlama

Aramıcaksın arkadaşım. :umursamaz: Kendini tutmak zor olabilir bazen ama bul bir yolunu ve arama fikri kafanda belirince uzaklaş o düşünceden. 9 ay olacak hala hiç aramadım aramam da.
İstiyorsa arar. İstemiyorsa ben de onu istemem kalbime gömerim başka yolu yok.
Küçük düşürmeyelim kendimizi. :1closedeyes:

ben üniversitede zor bir bölümde okuduğumdan sebep hiç ev işine karışmam.

Aşk acısı çekerken deli gibi temizlik yapmıştım.
Kütük gibi büyük bir tarihi inceleme kitabını bitirmiştim.
Bir seri anime izlemiş, aralıksız bir ingilizce dizinin sezonunu izleyip bitirmiştim.

Aşk acısı bana yaramıştı:)Kişisel gelişim olmuştu o bir hafta.Bir de olay tatlıya da bağlandı bir hafta sonunda:))

Herkese örnek olsun bu.Süpersin Chocuk. :lepi:

Tam 2 gün 2 saattir aramıyorum mutlu olabilir, istediği oldu sonunda. Tek anlamadığım ben ona n kötülük yaptımda beni heryerden engelledi sildi vs. Suanda elimde resimleri var ve hala yırtmaya kıyamıyorum, bugün 10. gün ve ne zaman buna hazır olcam bilmiyorumi hala çok üzgünüm hala çok mutsuzum ama, kıyamıyorum iştee... :(

Back
X