bittiğine hic inanmak istemedim. biz ayrılamayız ya hani.. sözlerimiz yeminlerimiz hayallerimiz düşündükce göz dolduran anılarımız.. deli gibi aşıktık birbirimize ona öylesine güvendim ki.. onun hayatında benden önce benim hayatımdada ondan önce kimse olmadı.. birbirimizde aşkı bulduk kendimizi bulduk.. herşeyimizi paylaştık başkasıyla olma fikri aklımızın ucundan geçmezdi.. ayrılığın lafı bile geçmezdi özellikle geçirmezdik.. sakınan göze çöp batarmış ya.. bittiğine hala inanamıyorum.. tarifsiz bir acı tarifsiz bir duygu bu.. ağlayarak yazıyorum bunları ruh gibi hissediyorum elim kalkmıyor.. herseye tepkiliyim canım bisey istemiyor yada sacmalıyorum asırı gülüyorum asırı ağlıyorum dengesiz sacma sapan seyler yapıyorum..kendim olmaktan cıkıyorum.. bi gözüm telefonda arayacak diye bekliyorum sabah akşam.. en azından bunu hakettim diyorum bunu hak ettik.. evlilik hayallerimiz.. off seni seviyorum seni cok seviyorum ama sen beni duymuyosun.. mafoldumben duysanda bisey degismiyor.. nasıl dayanırım bu acıya nasıl.. cok inandım ben sana... hani beni cok seviyordun yapamzdın bensiz hani karın olcaktım cocuklarımız olcaktı ilk ve son olcaktık birbirimz icn mafoldumben ihtimal bile vermezdin ayrılığa ? nefret ediyorum sendennnnnn.......