Evet..Bu işin süreci budur işte.
Sonra biter giderr..:içelim:
ben gerçekten ölüyodum ama ..
fiziksel olarak ölümü denedim
ucundan döndüm ..
çevremdekileri mahvettim ..
ama hayata geri döndüm vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet..Bu işin süreci budur işte.
Sonra biter giderr..:içelim:
ben gerçekten ölüyodum ama ..
fiziksel olarak ölümü denedim
ucundan döndüm ..
çevremdekileri mahvettim ..
ama hayata geri döndüm vereliniortak
:1shok: Amaaannn Tanrıımmm..
Şimdi iyisin ya önemli olan o.
Bir daha yapma sakın.:1no2:
Kimse için değmeyeceğini anlamışsındır artık. :sinifsinif:
yoğun bakımda anladım kimse için değmeyeceğini.
acıları ben çektim çeken giden oydu ..
artık dünya yansa umrumda olmaz herhal
giden gitsin unutulmayacak aşk yok ..
hemen mi unutulur hayır zamanla
ama artık unutulacağını biliyorum
ben de aşk acısı çekenlerdenim. çok kötüydüm.saatlerce ağlıyordum.gün boyu yatakta uzanıp boş boş tavana bakıyordum.bazen kendimi çok neşeli hissediyor yaşasın kurtuldum diyor sonra daha ağır bir hüzün yaşıyordum.en kötü duyguları sabah uyandığımda yaşıyordum.yataktan kalkamıyor içim çok acıyordu.insanların arasına karışamıyordum.hep donuk bir ifadem vardı.yemek yiyemiyordum.altı kilo vermiştim.hiç uyuyamıyor sürekli kendimi suçluyordum keşke diyordum hep hatalarım aklıma geliyordu ve büyük bir pişmanlık yaşıyordum.karşımdakinin daha çok hatası olduğunu bildiğim halde yine kendimi suçluyordum.müzik dinleyemiyordum.insanlar bana hasta gözüyle bakıyorlardı.bütün yüzüm sivilce dolmuş ve hormonal dengem bozulmuştu.her nefes alışımda acı çekiyordum.aynı ortamdaydık hep.iki yıl bu acıları çektim.çalıştığım ortamdan
ayrıldıktan bir ay sonra unuttum.şimdi o kişiyi hatırladığımda en ufak şey bile hissetmiyorum.ben o insana nasıl aşık olmuşum diyorum aşıkken çok farklı görünüyordu gözüme sanki bir büyü gibi.şimdi çok sıradan bir insan.tabi bu olayın üstünden beş yıl geçti.hiç değmeyecek bi insan için ben nasıl bu kadar üzülmüşüm diyorum.o insan beni terk etmeseydi ve ben o insanla evlenseydim şu an boşanmış mutsuz bir insan olacaktım.bence aşk bir hastalıktır ve tedavi edilmesi gerekir.bizim karşıya yüklediğimiz anlamdır aslında aşk.karşıdaki insan değil.::lepi:
1 Aralik 2009 beni terketttiği zaman başka bir kıza tercih edilseydim keşke .Ben paraya tercih edildim.Başka biri olsaydı belki yanmazdı bu kadar canım.
Neler yaşamadım ki ilk bir kaç gün şoktayim içim tuhaf sadece ağlıyorumm.Şoku atlatınca aşk acısı neymiş öğrendim.Bütün bir gün yataktan çıkmadan ağlamalar,sinir krizleri,deprosyana girdim resmen o kadar kötüyüm ki annem psikiyatsitre götürdü sadece uyku ilacı ve sakinleştirici için bütün bir gece hiç uuyumadan ağlıyorumda...Neyse anlattım bi kaç bişi sallıyorum sadece doktor farkettimi ne durumumu psikologa yönlendirdi ilaçlarr yazdı pisikoloğunda uygun görürse başla ilaçlara dedi(tabi ben salak ben deli değil diiyip kabul etmedim) sonrası daha kötü panik atak hastası oldum.Elim ayayğım tutmuyo gülerken bile ağlıyorum resmen 24 saatin 23 saati ağlıyorum uyku yok tabikide vücüt ne kadar dayanırki bu durumaa ağlamaktan göz kapaklarımda büyük şişlikler oluştu ve inmedi uuzn bir süree.Birde üstüne migren hastası olmadımmı hepsi üzülmekten ağlamaktan ve uyumamaktan çok mücadele ettik migrenle ailecek.Annem beddular okuyo yavrum ne hallerde diye benim içim daha çok yanıyo anne deme bişi ona zarar gelmesi daha çok yakar canımı diyorum (Bunları derken ağlıyorum dememe gerek yok sanırım)mafoldumben baş ağrıları katlanılmaz bigün aldım makası kestim güzelim saçlarımı sonrası erkek saçı iştee.geceleri aniden uyanmalarr uynaıyorum aradan bir kaç dakka geçiyoo çenemde bir acıı ağzım kitlenmişş bütün bir gece yorganı ısırıp sessizce ağlamaya çalışmaktan kendi kendimi kasıyorum çenem benim değil sankii artık çıktı herhalde diyorum yerinden o ağrının tarifi yokk..Eve kapandım aylarca çıkmadığım oldu evden arkadaşlarımla görüşmüyorum bana geliyolarr görmeye beni gören şok benimle ağlıyolar gerisini siz düşünün. Daha yazcak çok şey varda kısaca şunnları söyliyim artık bir midem yokk sigara ,kahve,içki ve üzülmekten en ufak bişi olduuğunda mideme ve başıma birr ağrı giriyoorr.
Ondan bana geriye kalan kimseye güvenmeyen bir lafta bin tane anlam arayan bir insan .Geceleri hala uyuyamıyorum onun hediyesi bu uykusuzluk bana.bilmem kaç kişiylee sevgili oldum görüştümm ama hiç birini sevemedim hala sevildiğimi hissettiğim anda da kaybetmemek için çabalıyorum kendimcee ama bir şekilde yine bitiyorr.Bu halime binlerce şükür eskiye göre çok çok iyiyim.Aşka sevgiye innamıyorum bu saatten sonrada aramıyorum.birisiyle görüştüügümde nasılsa beni terketcek diye düşünüyorummm oofff halaa yazasım var ama uzatmıycam artıkk yaşamam lazımmış yaşadım bende... RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER:Saruboceq: