Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

çok acı çekiyorum sanırım bitti ayrıldık ........
işime konsantre olamıyorum, uykuya doymuyorum, aşk şarkıları dinleyince fena oluyorum , ağlama krizlerine giriyorum ben nasıl alışacağımmm:50:

alışılıyo hiç merak etme bence bende aynıydım seninle ama aradan 6 yıl geçmiş bile ve bende bu arada 1 yıl önce evlendim he unuttummu hayır ama gülüp geçiyorum eşimle mutluyum çünkü eşim bana çok değer veriyo onu bu yüzden seviyorum.ama daha önce kimseyi sevemeyecekmişim gibi geliyodu hemde az deildi 2 yıl dolu dolu birlikte olduk biz hatta aynı evde kaldık nerdeyse üniversitedeydi çünkü.gözümüz karaydı.ama 2 yılın sonunda saçma bi sebepten tekme tokat derecesine geldik davalık olduk yani o derece...aklıma geliyo arada sırada küçük bi sızlıyo içim ama baya paslandı...onun için dert etme geçecek hayat devam ediyo çünkü insanlar ölüme bile dayandıktan sonra aşk...

beş ay oluyor...yeni yeni nefes alıyorum,benim de yaşantım olduğunu hissediyorum...hatta başka biri var hoşuma giden...ama sanırım onun ilgisini kaybettiklerime avunmak için kullanıyorum...ara ara face de msn de takip etmeyiğ ihmaletmiyorum resimlerine bakıyorum

çok zor ve anlatılamaz bı acı,insan çvresınden kopuyor,yaşayıp yaşamadıgını bılemıyor,ne kadar ıyı dusunmeye çalışsanda ne kadar olumlu bakıp kendıne terapiler yapsan da gene başa dönuyorsun..işinden cevrenden ızole oluyorsun hıcbıse eskısı gıbı olamıyor
zaten doktorlara gore aşıkken ayrılmanın acısı ölüm acısına yakınmş,bende atamadım henuz ugraşıyorum ama zor..sanırım en az bır yıldan sonra insan tam normale donuyor
ama bı daha yaşamak ıstemem ,benden cok şey aldı göturdu

üzerinden 5 ay geçti hala acım hafiflemiş değil. ölüyorum sandım günler geçiyor ve o aramıyordu dönmüyordu. hergün etimden bir parça koparılıyordu sanki. onurum gururum kırılmıştı.uyumak hep uyumak istediğim günlerde değilim 5 ay sonunda sadece bunu aşabildim ne kötü ne acınacak haldeydim. şimdide çok mutlu sayılmam. bütün izleri yayılmış ruhuma neyazıkki. ölüyorum sandığım günler haftalar aylar oldu.. hani ben çok güçlüydüm hani buna güler geçerdim beni tanıyanlar hep böyle demişlerdi ama olmadı yapamadım hani o toz kondurmadığım özgüvenimden eser kalmamıştı. aklı, ruhu bütün iradesi ele geçirilmiş bir canlıydım sadece.konuşmuyor yemiyor içmiyor gülmüyor hatta sonraları ağlayamıyordum bile artık.lanet olsun ki rüyalarımdan da çıkmıyordu (halada çıkmış değil ara sıra uğruyor da eskisi kadar canım yanmıyor.) Ama geçiyor be ! cidden geçiyor bak. ama nasıl geçiyor onu sorma işte!..

Aman diyim takip etmeyin facebook'tan acı vermekten başka bir işe yaramıyor. O her anınızda yanınızda olan parçanız Uzaktan Bakmak zorunda olduğunuz birisi haline dönüşüyor .. kıskanıyorsunuz yerli yersiz ;:18: nedir diye soramıyorsunuz .. :37:Çirkinleşiyorsunuz :)) Yüzünüzün rengi atıyor bir anda insanlar hasta sanıyor.. iştahtan kesilip kilo veriyorsunuz .. :50: Normalde 5 dakikada anladığınız dersi 3 saatte anlamıyor ve peşini bırakıyorsunuz.. konuşamıyorsunuz ağız tembelliği denen olay oluyor soru sorulduğunda en basit kelimeleri saçma bir halde kullanıyorsunuz..:53: REzil rüsvaa oluyorsunuz :) evet unutmak kolay değil ama Onu hatırlayarak kaybettiğinizi kendinize sürekli hatırlatmak en büyük yanlış ..

hani unutuluyor ınsan yenıden sevıyor hatta evlenıyor denıyor,bunu genelleyemeyız,evlendıgı halde eskı sevdıgını unutamayanlarda var..bazen insan korkuyor ya hıc unutamasam dıye:53:

Ayrılığın üzerinden 3 ay geçti. Ama nasıl geçti (!)
Her gece ağlayarak, onu düşünerek, bi başkası var mı hayatında ? sorularıyla geçti. Hala da geçiyor :14:
Ona karşı sevgim bitti mi ? Hayır.
Onu özlüyormusun ? Evet. Hem de deliler gibi:43:
Çok sevdim ama sevilmedim.
Benim temiz sevgimi haketmedi.
Ama hala unutamıyorum kahretsin:50:
Bu kalp bi başkasını alacak mı ? Yeniden sevecek mi ? Yeniden mutlu olacak mı ?
Hiç bilmiyorum ...:43:

Ayrılığın üzerinden 3 ay geçti. Ama nasıl geçti (!)
Her gece ağlayarak, onu düşünerek, bi başkası var mı hayatında ? sorularıyla geçti. Hala da geçiyor :14:
Ona karşı sevgim bitti mi ? Hayır.
Onu özlüyormusun ? Evet. Hem de deliler gibi:43:
Çok sevdim ama sevilmedim.
Benim temiz sevgimi haketmedi.
Ama hala unutamıyorum kahretsin:50:
Bu kalp bi başkasını alacak mı ? Yeniden sevecek mi ? Yeniden mutlu olacak mı ?
Hiç bilmiyorum ...:43:

ahh canım yaa hıssettıklerıne cok uzuldum .
ne yazık kı bız kadınlar cok hassas duyguları derın yasıyoruz.
erkekler bızım gıbı degıller malesef.
ama ınan kı ,senın de kalbını calacak senı mutlu edecek bırı cıkacak karsına .

ahh canım yaa hıssettıklerıne cok uzuldum .
ne yazık kı bız kadınlar cok hassas duyguları derın yasıyoruz.
erkekler bızım gıbı degıller malesef.
ama ınan kı ,senın de kalbını calacak senı mutlu edecek bırı cıkacak karsına .

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım.
Ama bilmiyorum inanmıyorum sanki hiç bir zaman mutlu olmuycam, hiçbir zaman birisini bu kadar fazla sevemem gibi geliyor :50:
Ya bundan sonraki de bırakıp giderse ..:25:
Yıkılırım o zaman ya :25:

Eski sevgilimi unutamam gibi geliyor.
Facede sahte hesaptan takip ediyorum.. Fotoğraflarına bakıyorum. " omzunda uyumuştum. Sarılmıştım. Saçlarıyla oynuyordum." gibi cümleler çıkıyor ağzımdan:43:
Çok üzülüyorum.Bunları hakedecek ne yaptım ? :50:
Hiçbi suçum yokken , ortada hiçbişey yokken çekip gitti.:43:
Bi hatam olsa bu kadar yanmıcam :50:
Dertlendim yine ya offfffff....:14:

aşk acısı cekerken her turlu hale dusersın arkadas!
ağlarsın,ararsın,sevıyorum dersın,goreyım senı dersın!
seven ınsan bunları yapar elbet gururunu sıler atar!
sevmeyenler utansın!

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım.
Ama bilmiyorum inanmıyorum sanki hiç bir zaman mutlu olmuycam, hiçbir zaman birisini bu kadar fazla sevemem gibi geliyor :50:
Ya bundan sonraki de bırakıp giderse ..:25:
Yıkılırım o zaman ya :25:

Eski sevgilimi unutamam gibi geliyor.
Facede sahte hesaptan takip ediyorum.. Fotoğraflarına bakıyorum. " omzunda uyumuştum. Sarılmıştım. Saçlarıyla oynuyordum." gibi cümleler çıkıyor ağzımdan:43:
Çok üzülüyorum.Bunları hakedecek ne yaptım ? :50:
Hiçbi suçum yokken , ortada hiçbişey yokken çekip gitti.:43:
Bi hatam olsa bu kadar yanmıcam :50:
Dertlendim yine ya offfffff....:14:

sakın boyle umutsuzla kapılma .
umudunu hıc bır zaman yıtırme .
zaten eskı sevgılın senı terkettıgı ıcın bu kadar tatlı vazgecılmez .
ama emın ol o da hınt kuması degıl .
kacan kovalanır mısalı .ınsanoglu sevıyoruz zoru .
elbette senı de bırısı sevecek .bıraz zaman hersey yoluna gırecek tatlım

sakın boyle umutsuzla kapılma .
umudunu hıc bır zaman yıtırme .
zaten eskı sevgılın senı terkettıgı ıcın bu kadar tatlı vazgecılmez .
ama emın ol o da hınt kuması degıl .
kacan kovalanır mısalı .ınsanoglu sevıyoruz zoru .
elbette senı de bırısı sevecek .bıraz zaman hersey yoluna gırecek tatlım

inşaAllah canım..
Böyle söyleyince çok mutlu oldum:17:
Zaman herşeyin ilacı..
Rabbim herkesin gönlüne göre birisini hayırlı bir şekilde çıkarsın (Amin):nazar:

sözümü tutamadım yine baktım face ten,ntten,msn den...çıkmıyor acın esmerim...

ben de dondurdgum sahte face"i actim tekrar ya:( bakiyorum ama ne bisey begeniyo ne paylasiyo. girmiyo da artik nete. sanirim yeni biri var hayatnda onunla vakit geciriyor.
"ne o bu kadar mutlulugu hakediyor ne de ben bu kadar mutsuzlugu".. bugun ne hale dustugumu yazayim: kutuphanede sinava calisiyodum,birden aklima ayrildigimiz gun bana dedigi laflar geldi, bicak gibi saplandi kalbimin ortasina.
sonra agladm agladm ve agladm..sildim gozyaslarimi eve gitmeye karar verdim.otobuse bindim yine geldi aglamam. ama kapadim gozlerimi attim basimi geriye,icim gecmis uyuyakalmisim. derken eve geldm agladim agladm ah ettim dua ettim. KK'yi actim okudum burdaki seyleri. biraz olsun rahatladm ve tekrar ders calismaya calistm. simdi yine burdaym.. aciyorum halime. Rabbim sen de aci, hayirlisi oldu EMINIM. ama su an guce ve unutmaya cok ihtiyacim var:(:43::43:

ben de dondurdgum sahte face"i actim tekrar ya:( bakiyorum ama ne bisey begeniyo ne paylasiyo. girmiyo da artik nete. sanirim yeni biri var hayatnda onunla vakit geciriyor.
"ne o bu kadar mutlulugu hakediyor ne de ben bu kadar mutsuzlugu".. bugun ne hale dustugumu yazayim: kutuphanede sinava calisiyodum,birden aklima ayrildigimiz gun bana dedigi laflar geldi, bicak gibi saplandi kalbimin ortasina.
sonra agladm agladm ve agladm..sildim gozyaslarimi eve gitmeye karar verdim.otobuse bindim yine geldi aglamam. ama kapadim gozlerimi attim basimi geriye,icim gecmis uyuyakalmisim. derken eve geldm agladim agladm ah ettim dua ettim. KK'yi actim okudum burdaki seyleri. biraz olsun rahatladm ve tekrar ders calismaya calistm. simdi yine burdaym.. aciyorum halime. Rabbim sen de aci, hayirlisi oldu EMINIM. ama su an guce ve unutmaya cok ihtiyacim var:(:43::43:

şu dertli başlıklara yorum yapan, yazan kişiler hepberaber toplanıp ağlama günü filan yapalım bari:9: birbirimize sarılır ağlarız:)) ah be canım geçiyor yavaş yavaş hepimizin acısı geçer inşallah. hepimiz çok mutlu oluruz, bizi sevip değer veren insanlar olur hayatımızda:))

adam benim yaşadığım şehre gelirdi eskiden sonra bu gitgide azaldı benle 500 mt ileriye bile gitmekten üşenmeye başladı:)) şimdi o kızı daha çabuk görmek için yurtdışına gidiyor düşünün. pasaport çıkarttı, vize işlemlerini halletti bir sürü para verip orda bir hotelde kalacak, uçak bileti filan. en son bunu gördüm artık bakamam sayfasına bakmamalıyım. düşünüyorum da sevilmemek için neyim eksikti? o kızdan daha güzelim, daha zekiyim, daha sevgi doluyum. onu en kötü hallerinde bile seviyorum. o kız çenesinde kesik var diye bir çocuktan tiksindiğini gülerek anlatan biri ya :)) kıza aşık herhalde bunları göremiyor akıllı. bakmamak lazım sayfalarına sonra bunları görüyoruz kendimize kızıyoruz başka bişi değil.

şu dertli başlıklara yorum yapan, yazan kişiler hepberaber toplanıp ağlama günü filan yapalım bari:9: birbirimize sarılır ağlarız:)) ah be canım geçiyor yavaş yavaş hepimizin acısı geçer inşallah. hepimiz çok mutlu oluruz, bizi sevip değer veren insanlar olur hayatımızda:))

adam benim yaşadığım şehre gelirdi eskiden sonra bu gitgide azaldı benle 500 mt ileriye bile gitmekten üşenmeye başladı:)) şimdi o kızı daha çabuk görmek için yurtdışına gidiyor düşünün. pasaport çıkarttı, vize işlemlerini halletti bir sürü para verip orda bir hotelde kalacak, uçak bileti filan. en son bunu gördüm artık bakamam sayfasına bakmamalıyım. düşünüyorum da sevilmemek için neyim eksikti? o kızdan daha güzelim, daha zekiyim, daha sevgi doluyum. onu en kötü hallerinde bile seviyorum. o kız çenesinde kesik var diye bir çocuktan tiksindiğini gülerek anlatan biri ya :)) kıza aşık herhalde bunları göremiyor akıllı. bakmamak lazım sayfalarına sonra bunları görüyoruz kendimize kızıyoruz başka bişi değil.

dogru diyosun lorem bakmamaliyiz evet:(( ama hayatnini ogrenmek istiyorum. aci mi cekiyor ne yapiyo biri var mi yok mu ne bileym aptal kizi oynuyorum sanki ya:(
ayrica bu aglama gunu cok mantikliymis ya once aglar,sonra dedikodu da yapariz miss gibi:)
ben de oyle anlayamadim. hayatindaki tum olumszluklarin sebebi ben oldum sanki. derslerine yardim ederdim,kotu derslerinden bile bni sorumlu tuttu ya . halbuki devamli bi arkadasnin evinde toplanip oyun(!) oynuyordu,diyodum gitmesen ders calissan flan. ama duydum ki dersleri yine cook kotuymus.ben ona varya HAKKIMI helal etmem!!!! neler yaptim neler. aileme yalan bile soyledm. degdi mi? deger mi ? degecek mi? hayir tabi ki. icinde zaten sevgi kirintisi olsa durdurmazdi onu oldugu yerde donerdi. bu kdar kolay iste herseyi unutmak:D ben giderim,baskasi gelir ona gore. nerde verilen umutlar,sozler heh? Rabbim ondan once mutlulugu versin bana,sonra da ona versin verecekse. o hic bi iyiligi haketmeyen bir nankor ve bencil

Son düzenleme:
dogru diyosun lorem bakmamaliyiz evet:(( ama hayatnini ogrenmek istiyorum. aci mi cekiyor ne yapiyo biri var mi yok mu ne bileym aptal kizi oynuyorum sanki ya:(
ayrica bu aglama gunu cok mantikliymis ya once aglar,sonra dedikodu da yapariz miss gibi:)
ben de oyle anlayamadim. hayatindaki tum olumszluklarin sebebi ben oldum sanki. derslerine yardim ederdim,kotu derslerinden bile bni sorumlu tuttu ya . halbuki devamli bi arkadasnin evinde toplanip oyun(!) oynuyordu,diyodum gitmesen ders calissan flan. ama duydum ki dersleri yine cook kotuymus.ben ona varya HAKKIMI helal etmem!!!! neler yaptim neler. aileme yalan bile soyledm. degdi mi? deger mi ? degecek mi? hayir tabi ki. icinde zaten sevgi kirintisi olsa durdurmazdi onu oldugu yerde donerdi. bu kdar kolay iste herseyi unutmak:D ben giderim,baskasi gelir ona gore. nerde verilen umutlar,sozler heh? Rabbim ondan once mutlulugu versin bana,sonra da ona versin verecekse. o hic bi iyiligi haketmeyen bir nankor ve bencil

hahah harika olurdu ağlama günü :))) valla kızlar burda sizler olmasaydınız burası olmasaydı ben bu sefer toparlanamazdım. gene çünkü ara ara meraklı meraklı hayatımla ilgili sorular sormaya başlamıştı. arada görüşüyorduk filan. bir gün sonra buluşacaktım sonra o kızla konuşmam, aralarında bişi olduğunu öğrenmem, ve eski sevgilimin buna ön ayak olması o açmış duygularını filan. bütün hücrelerimin parçalandığını hissettim o an. hepsi hepsi nasıl bir acı böyle. işi filan hepsini bırakacaktım hiçbir teknoloji aletinin olmadığı boş boş dağlara taşlara bakacağım bir yere gitmek istedim. sadece rüzgarın sesini duyacağım bir yere. çok kötüydü. allahtan iş yerimde patronum filan anlayışlı biri işler için sıkıştırmadı yoksa bilgisayardan telefondan filan acayip tiksinmiştim açmak bile istemiyordum. iş için sadece katlanıyordum. benimki bana öyle büyük büyük laflar etmedi. ama ben gidicem dediğimde bekle yanlış yapıyorsun herşeyi düzene sokucam dedi. beraber birlikte olmakla ilgili laflar etti. ne zaman biliyor musun? 1 sene bekle dediğinde "o zaman durumum müsait olur mu bilemem, gelecekle ilgili bişi bekleme benden" diyince :)) ve gidicem dediğim zaman. o zamanlar anlamadım tabi malım ya. şimdi olsa haa bu bundan anlıyor derdim. eh işte öyle büyük büyük laflar etmediği halde benim ona o kadar çok bağlanmam çok feci. en azından 2 kişilik bişi yaşardım da 2 kişilik mutluluklarım olurdu. tüm mutlu anlarım benim oluşturduğum anlar :)) ondan bişi yok.

canım benim sen de kendini suçluyordun dimi:)) ben sebep oluyorum, ben sıktım aman o üzülmesinn. ahh ahh biz de hemen kendimizi suçlamaya başlıyoruz işte. değmeyecek insanlar için.

Son düzenleme:
sabah saat 4 gibi kendiliğinden kalkıp aklıma o anda ayrıldığımızz zaman geliyordu. sigaraya başladım (arkadaşlarımın tehditleriyle bıraktım iyiki de bıraktırmışlar. bağımlısı değildim zaten) okul çıkışlarnda onu sevglisiyle yanyna görünce bitiyordum zaten görmemezlikten geliyordum. ama göreceğim diye de az süslenmedim :) antidepresan ilaçları kullanmaya başladım. onun ayriyetinde sinir ilaçlarımda vardı. bu yüzden okuldaki hocalarım benimle ayrı ilgileniyorlardı. intihara kalkışmıştım. kalkıştımda ne oldu? onuda arkadaşların ısrarıyla kendimi kusturdum zaten ilaç etkisini göstermemişti iyi ki de göstermemiş. ağlıyordum. onu gizli numaradan arayıp sesini duyduğum zamanlarda çoktu. her gece ağlıyordum dua ediyordum. ama içimde bir umut vardı aradan 3 ay geçti sanki asırlar geçmiş gibiydi. tükendim bittim yoruldum ama pes etmedim. herkesi ben barıştırırken biz neden barışmıyoruz demek geliyordu içimden ama diyemiyordum çünkü biliyordum ki isyan olacaktı hakkım değil. geleceğini biliyormuşum gibi içimde bişey vardı. neyse fazla uzatmak istemiyorum çünkü o günleri bir dha ne yaşamak istiyorum ne sizlerin yaşamasını ne de onun yaşamısını istiyorum kaldıramaz o bu kadar şeyleri. beni kendisine bağladı çekip gitti... ama köpek gibi geri geldi. şuan 2. senemiz dolacak. aldatsaydı beni affetmezdim. belki ederdim ama ona karşı nefret bile etmediğim zamanlarda affederdim yabancıdan daha yabancı olduğum zamanda affederdim ama aldatmadı. eğer bir gün olupta aldatırsa o bana neler çektirdiyse Allah'ta onun bin katını çektirsin.. sürekli oraya iyi ki demişim çünkü pişman olacağım şeyleri yapmışım o kdar dengesizmişim yani. o anki psikolojimiz bize neler yaptırıyor görüyor musunuz _? sakın bunları denemeyin değmiyor. gerçekten değmiyor. bırakın onlar bizim için öyle şeyler yapsın. herneyse şuan 2. senemiz Allah'a şükürler olsun ki benden hiç kopmuyor bağlanmış durumda. sanki o değilmişş gibi. şuan çok mutluyuz :) :nazar: Allah hayırlısıyla sizi de sevdiklerinize kavuştursun...

hahah harika olurdu ağlama günü :))) valla kızlar burda sizler olmasaydınız burası olmasaydı ben bu sefer toparlanamazdım. gene çünkü ara ara meraklı meraklı hayatımla ilgili sorular sormaya başlamıştı. arada görüşüyorduk filan. bir gün sonra buluşacaktım sonra o kızla konuşmam, aralarında bişi olduğunu öğrenmem, ve eski sevgilimin buna ön ayak olması o açmış duygularını filan. bütün hücrelerimin parçalandığını hissettim o an. hepsi hepsi nasıl bir acı böyle. işi filan hepsini bırakacaktım hiçbir teknoloji aletinin olmadığı boş boş dağlara taşlara bakacağım bir yere gitmek istedim. sadece rüzgarın sesini duyacağım bir yere. çok kötüydü. allahtan iş yerimde patronum filan anlayışlı biri işler için sıkıştırmadı yoksa bilgisayardan telefondan filan acayip tiksinmiştim açmak bile istemiyordum. iş için sadece katlanıyordum. benimki bana öyle büyük büyük laflar etmedi. ama ben gidicem dediğimde bekle yanlış yapıyorsun herşeyi düzene sokucam dedi. beraber birlikte olmakla ilgili laflar etti. ne zaman biliyor musun? 1 sene bekle dediğinde "o zaman durumum müsait olur mu bilemem, gelecekle ilgili bişi bekleme benden" diyince :)) ve gidicem dediğim zaman. o zamanlar anlamadım tabi malım ya. şimdi olsa haa bu bundan anlıyor derdim. eh işte öyle büyük büyük laflar etmediği halde benim ona o kadar çok bağlanmam çok feci. en azından 2 kişilik bişi yaşardım da 2 kişilik mutluluklarım olurdu. tüm mutlu anlarım benim oluşturduğum anlar :)) ondan bişi yok.

canım benim sen de kendini suçluyordun dimi:)) ben sebep oluyorum, ben sıktım aman o üzülmesinn. ahh ahh biz de hemen kendimizi suçlamaya başlıyoruz işte. değmeyecek insanlar için.

ben de telefondan ve internetten nefret ediyorum. face'den nefret ediyorum. beni face den sildi engelledi zaten,ki ben de dondurdum sevmiyorum zaten amacsiz geliyo bana su anda:s SMS yapmiyorum 1 aydir ayrilali da 2 ayi biraz gecti.. ama o kadar sogudum ki sms ten,telefonla konusmaktan, yeminle aynen ben de teknolojiden kacmak istiyorum, etkisi cok buyuk bence iliskilere. globallesen dunyanin getirdigi bu sacma aletler yuzunden, sacma siteler yuzunden ne kadar uzuldum(k).
ahaha aynen lorem ben de diyodum ki,siktm biliyorum,ustune gittm tamam bundan sonra sen aradgnda konusalm karismiycam etmiycem, saygiyi hep koruycaz. vs vs. zaten uzak olmayan baska bi sehirde okuyor, 2 3 haftada bi gelirdi gorusurdk. bana Mevlana nin " Görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca görmediği Rabbine böylesi muhabbet duyar mıydı. " soyleyen kisi, ayrilirken ayni sehirde olsaydik boyle olmayacakti da dedi. bu sozu hatirlattm oyle degilms olmuyo yapamiyoruz falan :D valla guluyorum ama sinirden ya. ve kendimi hala az da olsa suclarim fazla mi sktm diye ama , ne yasanirsa yasansin son gun dedigi sozlerin hic birini haketmedim ASLA biseylerin sorumlusu olmadim. umarim hayati b*ka doner ve de der ki ey jelibon nerdesn. tek destegmmissin meger,ben kostek gormusum. Allahm bunu soyletsn ona bn duymasam da olur :)

Back
X