- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
Ancak itiraf etmeliyim ki bu konuda kendim de gitgeller yaşıyorum.
Suçluymuşum gibi davrandı bana karşı.
Ben susmayı tercih ettim içime attım. ama şuan da bu durum oldukca canımı sıkıyor. Ama konuşsaydım daha mı iyi olurdu bilmem.
Bu süresi bitmeyen acının sebebi acaba içimde bastırılmış çığlıklarım mı?
diye çoğu kez kendime soruyorum...
peki bu çığlıgı dışa vursam sanki duyabilecekmiydi? Nice gözü, kulağı ve kalbi olan kör, sağır ve 'kalpsizler' var...
Belki o da aynı şekilde sessizce çığlık attı da ben mi işitmedim görmedim diye de düşündüm/düşünüyorum çoğu kez. Ama bu durumda olan insan beni böyle bu durumda bırakamazdı diye düşünmeden de edemiyorum. Ayrıca kalbim onun tarafından hiç ummadığım şekilde kırılmış durumda. Ben ondan özür bekledim. O zamanlar Kalbimdeki 'O', benden mutlaka bundan dolayı özür diler durumu düzeltirdi ve konunun bu duruma gelmesine müsaade edemezdi. Onun olması muhtemel çığlığına ben bu durumda nasıl karşılık verebilirdim ki...
karmakarışık bir öylesine kim vurduya gitmiş suçlamalarla bitmiş bir mesele... Ben işin içinden ozaman çıkamamıştım, şuanda çıkamıyorum.
İçimde bir ses son sözlerini söyle içinde kalmasın diyor. Bu ses neyin nesi bunu bilemiyorum. Egomun sesiyse bu, buna kulak vermek beni zarara uğratır. Bu zarara uğramak istemiyorum.
İşin doğrusunu bilen Rabbimiz Düşlerimizi kontrol altına alsın. Kalbimizi doğruysa doğruda sabit kılsın. Eğriyse doğruya çevirsin Amiiin...
amiiin.. sizinle konuşmak çok çok rahatlattı beni gerçekten...
o beni artık sevmiyor umrunda bile değilim çok iyi biliyorum çünkü aylar öncesinden bağırmaya başlamıştı aslında bunu suratıma
tabi sözleriyle değil yaptıklarıyla anlamam için onu ondan önce benm bırakmam için
ama yapamadım çok seviyodum yalvarıyodum ona eskisi gibi ol diye olmayacağını bile bile
sözler verdi bana seni hiç bırakmıcam sensiz nefes alamam vs.böyle umutlar verdi bana hep
ve gitti giderken bütün umutlarımı sevdiğim adamı aldı gitti ben şimdi napıcam
nasıl bir başkasına güvencem nasıl aşık olacam...hesabını soramadım karşısına çıkıp sen beni kandırdın diyemedim
hayallerimi aldın diyemedim içime oturdu hala demek istiyorum. seninde dediğin gibi bu düşünce bu ses neyin nesi
hırsımın sesimi yoksa ilahi bi sesmi dediğin gibi keşke öyle bişey olsaki bi işaret bende yapsam bunları.