Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

Yahu siz defalarca affettiginiz ama en sonundaki kavgada sabahlara kadar aglamaniza øzür dilemenize ragmen sizi affetmeyen bi insanin, siz tek basiniza oldugunuz yaninizda hic bir kimsenin olmadigi bir şehirdeyken onun hayatini kurmasini nisanlanmasini evlenmesini seyrettiniz mi. 3 senedir yasadigim acinin tarifi yok. Görenler yaslanmissin diyor:(( o o kadar mutlu ki anlatamam....Bana bu yaptigi Allahin gücüne gitsin insallahhh

iki arkadasız oturuyoruz ikimizde yeni ayrıldık...sanki üstümüzde bi lanet varmış gibi. değişik ruh halleri içindeyiz. bugun hayatımda ilk defa gülmekten karnım ağrırken içim yana yana ağlamaya basladım.o kdr bska bsymiş ki böle zıt iki tepkinin bi anda ortaya cıkması. bliorum allah kmsenin ahını kmsede brakmaz. sadece allaha havale...

İlk ayrıldığım günler hiç ağlayamadım olay yeni olduğu için kavrayamadım sanırım .
Sonra bira içmeye başladım ( ama pişman oldum sonradan)
Daha sonra şiddetli baş ağrısı yaz sıcağında yorgan altından çıkmamalarla beraber hasta oldum rezilce iğne yedim kendime gelemedim ve 1 ay oldu ağlamalarım başladı daha neler görürüm bilmiyorum.

Klasik kendimi arkadaşlarıma verdim, gerek telefonda gerek buluşmalarla aylarca beyinlerini şişirmişimdir sanırım. Tabi birde farkında olmadan maalesef alkole vurdum kendimi..

En kötüsü de sanırım ''Acaba, o ne düşünüyor ki şuan'' diye her gün düşünmek.

Ben neler mi yaşadım?Ne yaşamadım ki...Onun sebepsiz beni silkip atışından sonra dengem bozuldu.Şaftım kaydı resmen:37: Ve yaz başında psikiyatriye gittiğimde orta derece depresyonda olduğumu öğrendim. Bi daha kimseyi sevemezmişim gibi geliyor.OOOffff mahfetti beni.Ağlamak istiyorum.Kaç sene oldu geçmedi bu sıkıntı :43:

Şaka gibi şeyler yaşadım. Kendi kendine konuşmak mı dersin, yastığı onun yerine koyup uyumak mı dersin, kendi kafamdan senaryolar yazmak mı dersin ohoo.
Az kalsın psikolojim tamamen bozuluyordu, geceleri özellikle o varmış gibi konuşurdum saçma saçma :27:
Her gün tüm internet hesaplarını, yeni-eski sevgililerinin hesaplarını didik didik ederdim.
Ağlama nöbetlerini, krizleri, ben onsuz yapamamları saymıyorum bile.. Bak dertlendim yine :31:

Şaka gibi şeyler yaşadım. Kendi kendine konuşmak mı dersin, yastığı onun yerine koyup uyumak mı dersin, kendi kafamdan senaryolar yazmak mı dersin ohoo.
Az kalsın psikolojim tamamen bozuluyordu, geceleri özellikle o varmış gibi konuşurdum saçma saçma :27:
Her gün tüm internet hesaplarını, yeni-eski sevgililerinin hesaplarını didik didik ederdim.
Ağlama nöbetlerini, krizleri, ben onsuz yapamamları saymıyorum bile.. Bak dertlendim yine :31:

allah yardımcın olsun rabbim kimselere yaşatmasın, hiçbi seveni ayırmasın..

Bir yakınım da gülerken aniden ağlamaya başlardı ayrılık zamanında.
Değişik ruh hallerine bürünmüştü. Sonra psikiyatrist, psikolog dolaştı.
İlaç da kullandı üstelik 1 ya da 1,5 sene. Sonraa bitti.
Şimdi onu inanılmaz seven bir erkekle beraber ve kendisi de zamanla aşık oldu.
2 yıldır beraberler.
Çok mutlular; çocuk evlenmek istiyor hatta bir an evvel. :))
O da olur yakında.
Geldi geçti işte.
Eskisinden çok daha güçlü bir halde yoluna devam ediyor. :)):nazar::nazar:

her uyandıgımda aglıyordum ve daha sonra uyandıgım andan ıtıbaren alkol alıyordum
delırdıgımı atlatamıcagımı kalbımde cok sancılı bı acı oldugunu dusunuyordum
ölmeyi bile düşünüp inthar edip 3 gün hastanede yatmıştım sonra barıştık evet ama şimdi baktığımda çok saçma ve yanlışca yapılmış birer hata gibi geliyor hepsi . kimse kendinden değerli olmamalı en başta zaten .. hepsi gecip gidiyorrr

Ayriliga dayanamadim sigaraya basladim icip icip sarhos oldum bi gun cok fenayim ama gecenin bi yarisi oturdum kaldirima aglaya aglaya aradim seni seviyorum birakma beni dedim bence sen hastasin bi insan icin aglanir mi dedi ve cikip yanima dahi gelmedi o gun anladim beni hic sevmedigini ama geciyo be kizlar unutur muyum diyosun ya icinden unutuluyo ama yasadigin o aciyi hic unutmuyosun bi kitapda okumustum ask acisi bi yakinini kaybetmekten daha cok aci verirmis ama o bile geciyo

Asla gururunu düşünmüyorum şuan hayatta hiç yapmam dediğim şeyleri yaptım.
Yalvardım ona beni bırakmaması için.
Arkadaşlarım anlatırken güler dalga geçer bir erkeğe bu kadar takılmayın derdim bir erkek için asla kendinizi küçük düşürmeyin derdim. Ama ne önemi var ki o anda küçük düşsen ne olacak kalbin paramparça olmuş zaten.
Onun içkiye yada sigaraya başlamadım hayır. Bir daha hayatta o duruma düşmem sonunda bana bir getirisi olmayacağını biliyorum.
Onun yerine namaz kılmaya başladım bu acı beni Allah ıma daha yakın yaptı. Her gün dua onlarca kez dua eder oldum artık.
Ayrılmamıza yakın başlamıştım namazıma hani derler ya namaz bittikten sonra ettiğin o dua kabul olur diye.
Benim ki olmadı ağladım çok ağladım hala gözlerimden yaşlar akıyor. Bazen hiçbir şey düşünemez oluyorum hiç bir şey hissetmiyorum. Sonra küçük bir şey onu hatırlatacak ufacık bir şey oluveriyor ve patlıyor o içimdeki sıkıntı diyorum ki vazgeçmeyeceğim gerekirse kapısına kadar gideceğim göreceğim onu ve vazgeçireceğim bu ayrılıktan. Çünkü benim hala umudum var. Acaba bunu da yapsaydım beraber olurmuyduk şimdi pişmanlığını yaşamak istemiyorum. Yatağa girdiğimde ağladığımda olsun ben elimden geleni yaptım Allah a dua ettim ve hala o yanımda değilse gerçekten hayırlısı bu olmadığı içindi diyebilmeliyim.
Aşk benim için bulunmaz bir şey çok nadide hayatta insanın karşısına kaç defa çıkar ki ?
Evet evlenebileceğin sevebileceğin birileri çıkacak karşına illa ki ama aşk öyle mi ? Vazgeçmek sadece kaçış benim gözümde sonuna kadar gitmeden kuyunun dibini görmeden vazgeçmeyeceğim. Belki çok daha fazla üzüleceğim ama benim doğrularımda bunlar...

Nişanlımdan ayrıldım bugün 1 ay oldu ve 8 kilo verdim :(

canımm şu an ayrılığın çok çok yeni o yüzden bu durumda olman normal.. ama bir zaman sonra alışıyorsun ve artık hissizleşmeye başlıyorsun.. o kişiyi tabiki hatırlıyorsun ama bir bakıyorsun ki artık ona öfkenin dışında hiç bir şey hissetmiyorsun.. ben ayrılalı 2 buçuk sene oldu.. hala zaman zaman o kişi aklıma geliyor ama sadece bana yaşattığı olumsuz şeyler , zamanında göremediğim ama aklıma geldikçe fark ettiğim yanlışlarını hatırlıyorum.. bak şimdi yeni bir hayatım var nasip olursa mayısta evleneceğim şu an çok çok huzurluyum ve mutluyum.. Allah sana da yaşatsın inşallah..

Hayırlı olsun rabbim hiç bi genç kızı böyle birşeyle sınamasın çok kötü bi durum çünkü :( inşallah yakın zamanda bende huzura kavuşur mutlu olurum zor çok zor bi durum :( sende nişanlımıydın ayrıldın cnm ?

Hayırlı olsun rabbim hiç bi genç kızı böyle birşeyle sınamasın çok kötü bi durum çünkü :( inşallah yakın zamanda bende huzura kavuşur mutlu olurum zor çok zor bi durum :( sende nişanlımıydın ayrıldın cnm ?

amin canım.. evet bende nişanlıydım ayrıldım.. hem de öyle saçma sebeplerden ayrıldık ki birileri sebep sorup anlattığımda inanmıyorlardı bu işin içinde başka iş var gözüyle bakıyorlardı.. çok şükür atlattım geçti gitti.. sen şimdi asla düzelemeyeceğini , unutamayacağını düşünüyorsun ama inan ki öyle değil.. hepsi geçiyor.. bol bol dua et.. Allah en doğru zamanda , en doğru kişiyi karşına çıkacaktır.. o gün geldiğinde de bugünlerine bakıp boşuna o kadar üzülmüşüm kendimi yıpratmışım diyeceksin :34:

amin canım.. evet bende nişanlıydım ayrıldım.. hem de öyle saçma sebeplerden ayrıldık ki birileri sebep sorup anlattığımda inanmıyorlardı bu işin içinde başka iş var gözüyle bakıyorlardı.. çok şükür atlattım geçti gitti.. sen şimdi asla düzelemeyeceğini , unutamayacağını düşünüyorsun ama inan ki öyle değil.. hepsi geçiyor.. bol bol dua et.. Allah en doğru zamanda , en doğru kişiyi karşına çıkacaktır.. o gün geldiğinde de bugünlerine bakıp boşuna o kadar üzülmüşüm kendimi yıpratmışım diyeceksin :34:

Aynen cnm bizimde saçma sapan bahaneler yüzünden bitti birilerine açıklama yaparken tereddüt içinde şaşkın şaşkın suratıma bakıyorlar sanki yalan söylüyomuşum altında başka sebepler varmış gibi...inşallahh bende atlatırım herşey boş geliyor sanki her söylenen boş gibi herkes bana geçeceğini saha iyi biriyle karşılaşacağımı söylüyorlar ama işte şu anki psikolojiyi biliyorsundur :( rabbim sizi bi ömür mutlu etsin inşallah canm

Aynen cnm bizimde saçma sapan bahaneler yüzünden bitti birilerine açıklama yaparken tereddüt içinde şaşkın şaşkın suratıma bakıyorlar sanki yalan söylüyomuşum altında başka sebepler varmış gibi...inşallahh bende atlatırım herşey boş geliyor sanki her söylenen boş gibi herkes bana geçeceğini saha iyi biriyle karşılaşacağımı söylüyorlar ama işte şu anki psikolojiyi biliyorsundur :( rabbim sizi bi ömür mutlu etsin inşallah canm

biliyorum canım çok iyi anlıyorum.. bana da bu tarz cümleler kurduklarında hiç inanmıyordum aslaa mutlu olamayacağımı bu durumu aslaa atlatamayacağımı düşünüyordum.. bak ben senin önünde bir örneğim yaşamış , atlatmış biri olarak.. inşallah sende en hayırlı zamanda benim yaşadığım mutluluğun bin katını yaşarsın.. yeterki kendini bırakma , olmuş bitmiş şeyleri düşünüp kendini üzme :34:

Back
X