Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka gibi şeyler yaşadım. Kendi kendine konuşmak mı dersin, yastığı onun yerine koyup uyumak mı dersin, kendi kafamdan senaryolar yazmak mı dersin ohoo.
Az kalsın psikolojim tamamen bozuluyordu, geceleri özellikle o varmış gibi konuşurdum saçma saçma![]()
Her gün tüm internet hesaplarını, yeni-eski sevgililerinin hesaplarını didik didik ederdim.
Ağlama nöbetlerini, krizleri, ben onsuz yapamamları saymıyorum bile.. Bak dertlendim yine![]()
Nişanlımdan ayrıldım bugün 1 ay oldu ve 8 kilo verdim![]()
Hayırlı olsun rabbim hiç bi genç kızı böyle birşeyle sınamasın çok kötü bi durum çünküinşallah yakın zamanda bende huzura kavuşur mutlu olurum zor çok zor bi durum
sende nişanlımıydın ayrıldın cnm ?
amin canım.. evet bende nişanlıydım ayrıldım.. hem de öyle saçma sebeplerden ayrıldık ki birileri sebep sorup anlattığımda inanmıyorlardı bu işin içinde başka iş var gözüyle bakıyorlardı.. çok şükür atlattım geçti gitti.. sen şimdi asla düzelemeyeceğini , unutamayacağını düşünüyorsun ama inan ki öyle değil.. hepsi geçiyor.. bol bol dua et.. Allah en doğru zamanda , en doğru kişiyi karşına çıkacaktır.. o gün geldiğinde de bugünlerine bakıp boşuna o kadar üzülmüşüm kendimi yıpratmışım diyeceksin![]()
Aynen cnm bizimde saçma sapan bahaneler yüzünden bitti birilerine açıklama yaparken tereddüt içinde şaşkın şaşkın suratıma bakıyorlar sanki yalan söylüyomuşum altında başka sebepler varmış gibi...inşallahh bende atlatırım herşey boş geliyor sanki her söylenen boş gibi herkes bana geçeceğini saha iyi biriyle karşılaşacağımı söylüyorlar ama işte şu anki psikolojiyi biliyorsundurrabbim sizi bi ömür mutlu etsin inşallah canm