Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben şuan aşk acısı çekiyorum eski ve ilk olan sevgilimin hayatında biri var whatsaptan çıkmıyo. kafayı yiyorum ağlıyorum özlüyorum. nefret ediyorum. konuştuğu kıza küfürler ediyorum. kendimi değersiz hissediyorum, yaamamam gerektiğini düşünüyorum.yalvarasım geliyor bazen sonra kötü yönlerini düşünüyorum hazır bitmişken boşver diyorum kendime. şuan yıldız tilbe dinliyorum birazdan ağlıcam yine.
Kendimi, pasta yemek yapmaya verdim..her gece gozlerim doluyor , çok haksizlik yapti bana, çok uzdu, bambaska bir insan oldu oyle bitti ama iste yasanan guzel anlarda unutulmuyor. Slow bir sarki duydugum an agliyorum, gelecegimin onunla olacagina o kadar emindim ki..hayal kirikligina ugradim ve baskasinin olacagini dusunmek bile acitiyor.![]()
güzelim ben 9 yildir unutamiyorum.. nasil anlatsam sana, hamile kadinin hormonlari bozulurda herseye aglar yaa... film izledigim yerde bile en saçma sahnelere agliyorum... degmiyorlar, degmedikleri gibi bunu bilmekte canimizi yakiyor iste..![]()
tatlım böyle yazıp nazar değdirme kendine,iş yerinde sorunu varsa o yüzden soğuktur yani hemen olumsuz olmabende buraya aylar yıllar önce derdimi yazdım şimdi ise sürekli ayrılıp barıştığım sevdiğim adamla 7.yılın sonunda nişanlandık aniden değişti okadar sevgi doluydiki sanki beddua almışız gibi bu aralar sürekli soğuk davranıyor ailesi yüzünden işi yüzünden
sanki sorunlu benmişim gibi eğer beni terkederse bu sefer gerçekten ölürüm acıdan şuan bile daha kötü acı çekiyorum artık ailelerde işin içinde bir ayrılık olsa hayatım mahvolur ben mahfolurum bukadar çektiklerimden sonra yüzüm güldü mutluyum diye sevinmişken araya maddiyat ve ailesi girince bana tavırları herseferinde değişiyor bense yine aşkım hayatım deyip bişey demiyor alttan alıyorum off çok salakım ben ya napıcam bilmiyorum nefes alamıyorum
onun için sigarayı bırakmıştım bırakma sebebimdi yine başlama sebebim oldu
onunla aramız bozukken sonumuz ne olacak Allah bilir![]()