aşk acısı cekiyorum

kendi dengin birini bul.. elin boşanmış dul erkeğini değerlendirme derim.. bi sıkıntı var ki karısı boşamış.. uzak dur.. sonra çok üzülürsün. sana erkek mi yok
ne kadar çirkin bir şekilde tabir etmişsiniz. ne demek bir sıkıntısı var ki karısı boşamış. belki adam karısını boşamıştır, nerden biliyorsunuz?
kaldı ki boşanan herkeste bir sıkıntı mı var demek oluyor.
neye göre kime göre denklikten bahsediyorsunuz? boşanmış olmak suç mu yani?
yarın öbür gün sizin başınıza gelmeyeceğinin garantisi nedir ki?
nasıl bu kadar sığ bakabiliyorsunuz olaya anlayamıyorum

Sizin ondan hoşlandığınızı anlamıştır ya da duymuştur, kafanızda büyümesin diye uzak duruyordur. İlgisini yanlış anladığınızı düşünüyorum.

Ayni isyerinde misiniz? Burcu ne bu adamin?

lafı anlamak istediğiniz yerden çekip öyle anladığınız için tebrik ediyorum sizi... 38 yaşında boşanmış bir erkekle 20 li yaşlardaki bir kızın flört etmesi sizce normal mi ? sizin kızınız olsa buna ne derdiniz ? ben bu adama özel yorumlarda bulundum aksi gibi düşünsem aynen sizin yaptğınız gibi genellerdim.. asıl sığ olan sizin yorumunuz.. klasik "senin başına ne gelse ya" şekilciliği..

10 yas büyükse 38 degil 35 olmuyo mu?

boşanmak bir haktır. tıpkı evlilik gibi.. taraflar anlaşamaz ayrılır. hangi tarafın daha haklı olduğu daha haklı-mağdur-iyi olduğu ilişkiye göre değişir ancak bu örnekteki erkeğin sergilediği tavır zaten pek de aklı başında olmayan bir erkeğin -üstelik o yaşta daha olgun olması gerekirken- sergilediği tavırdır bence ve uzak durulması gerekir..

ben boşansam ve 40 lı yaşlarımda olsam 20lerinde bir erkeğe yaklaşmam ! yaklaşırsam da sanırım pek normal olmaz bu durum..

10 yas büyükse 38 degil 35 olmuyo mu?
peki 10 yaş olsun.. tekrar ediyorum o halde, 35 yaşında, evlenmiş, sevmiş, sevilmiş bir erkek var elimizde. diğeri ise henüz hayatının başlarında. bu erkek önce ilgileniyor sonra ilgisini pat diye çekiyor. siz olsanız sırf bir şans vermek uğruna bence olası bir riske girmesini salık verir miydiniz ?? boşanmış arkadaşlarım var, kırk kere daha fazla eleyip düşünüyorlar bir ilişki başlatmadan önce. daha hassaslar. bu erkeğin önce ilgilenip sonra sallamamasının neresi hassasiyet ?

Başka birini bulmuştur kesinn

Herif yanarlı dönerli meyve tabağı mübarek.

bir kere adam 38 değil 35 yaşında ve kız da 25 yaşında.
adamı büyütüp kızı küçültme yoluna gitmişsiniz.
burada aralarında 10 yaş olup evlenen bir sürü çift var. kimse bu durumu kınamıyor. yani 10 yaş kimseye aslında sorun gelmiyor zaten.
benim yazınızda vurgaladığım şey, adamla ilgili boşanmış olmasının onun bir defosu gibi söylemenizden kasıt onları yazdım.
türkiyede evlenen her 6 çiftten biri boşanıyor. yani o zaman etrafta binlerce defolu adam ve kadın var sizin düşüncenize göre

Boşanmış erkekse uzak durun bence...eski eş hep sorun olacaktır. O zaman aşk falan kalmıyor maalesef.
Neden boşandığı da önemli. 4 yıl evli kalmışlar gayet uzun bir süre.
Mali durumu ne bu adamın merak ettim ne iş yapıyor

tam bir takiyyecisiniz !! "defolu" tanımınızla ve akıllara getirmek istediğiniz düşüncelerle sizi başbaşa bırakıyorum. ve bence 10 yaş farkı günümüz için fazladır ! eskiden bundan 20-30 sene önceki gibi normal karşılanmamalıdır.

yorumunuza sonuna dek katılmakla beraber boşanmış erkek ve kadın psikolojisinin de birbirinden çok farklı old.nu belirtmeden edemeyeceğim.. kadınlar çoğu güçlü bir biçimde yepyeni bir hayat kurup önüne bakabilirken bu oran erkeklerde azımsanacak kadar azdır..

takiyeci mi :) o ne ya..
sizin yazdıklarınız ortada...
ne demişler insan kınadığı şeyi yaşamadan bu dünyadan gitmezmiş. benimde son diyeceğim budur.

takiyeci mi :) o ne ya..
sizin yazdıklarınız ortada...
ne demişler insan kınadığı şeyi yaşamadan bu dünyadan gitmezmiş. benimde son diyeceğim budur.
elinizden gelen bedduayı arkanıza koymayın zira şöyle de bir laf var: haksız edilen beddua sahibine döner !

bir açıklama yapması gerekirdi böyle kendi kendine dönüp gitmesi saçma.
alışmadan bırak gitsin ..

elinizden gelen bedduayı arkanıza koymayın zira şöyle de bir laf var: haksız edilen beddua sahibine döner !
ya arkadaşım cevap yazmıcam diyorum da.
ben size beddua falan etmedim. bu benim genel olarak hayata bakış açımı ifade eden bir söz.
size özel söylenmiş değil yani. ben bu lafı kendim için de kullanıyorum.
kendime mi beddua etmiş oluyorum allah aşkına.
neyse artık yazdıklarına cevap vermicem. son sözümü yukarıda yazdım zaten

Sevgilis yoktu ama belki artik var, belkide eskiyle ayrilmisti falan simdi yine birlestiler... Yada eski esiyle bi durumlar var... Yada sizin hakkinizda biseyler duydu... Yada siz gercekten kendi kendinize gelin güvey oldunuz ve rüya bitti...

benim boşanmış insanları "boşanmış" oldukları için kınadığım filan yok.. BOŞANMIŞ BİR ERKEĞİN bir genç kıza bu şekilde davranmasını ise evet KINIYORUM. başıma da bu gelecekse gelsin bakalım nasıl gelecek ?!?!

Evet boşanmış erkek artık dağıtıyor ve kadınlara bakışı da farklı oluyor. Boşanmış kadın çocuklarının varlığı ile ailesi ile avunuyor ve daha derli toplu bir hayata başlıyor. istisnalar bozmaz kuralı tabi ama çevremde çok var boşanıp da gayet mutlu olan hatta iş kurup çok başarılı olan, yeniden aile kuran kadınlar. Ama erkek biraz daha farklı.
Ayrıca erkek yeniden evlenmeye kalktığında eski eş bazen ortaya çıkabiliyor, ya da onunla ilgili can sıkıcı durumlar hatıralar olabiliyor.
Durumlar karışık ve her kadının kaldırabileceği bir şey değil, hele ki olursa ilk evliliğiniz olacak ve yaş farkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…