ne kadar çirkin bir şekilde tabir etmişsiniz. ne demek bir sıkıntısı var ki karısı boşamış. belki adam karısını boşamıştır, nerden biliyorsunuz?kendi dengin birini bul.. elin boşanmış dul erkeğini değerlendirme derim.. bi sıkıntı var ki karısı boşamış.. uzak dur.. sonra çok üzülürsün. sana erkek mi yok
Kizlar yardimiza ihtiyacim var.25 yasindayim surekli ayni ortamda oldugum hos bir adama asik oldum.Tanisali yaklasik 3 ay oldu.Aramizda 10 yas var. Normalde kolay kolay birine kapilmam hatta hoslanmam. 3yildir da hayatima kimseyi almiyordum fakat isler degisti.asik okuverdim:)
Neyse tanisir tanismaz bir samimiyetimiz olmadi hersey yavas ve guzel gelisti. Arkadasligimiz muhabbetimiz her gun daha iyiye gidiyordu.hata adim atar diye bekliyordum.Gordugum seyler onun da benden hoslandigini kanitlar cinstenDi.-Di cunku birden degisti hersey. Konusmak bir yana yuzume dahi bakmiyor bir gunaydin demekten bile kacar oldu. Bana olan bakislarini cekti. Oysa bn emindim daha 10 gun oncesine kadar bana bakiyor kiskaniyor ve beraber vakit gecirelim diye yalan bile soylemisti. Ama ne olduysa durgun moreli bozuk.
Ne olnus olabilir ve ne yapmaliyim??kizlar dayanismasina ihtiyacim var(
lafı anlamak istediğiniz yerden çekip öyle anladığınız için tebrik ediyorum sizi... 38 yaşında boşanmış bir erkekle 20 li yaşlardaki bir kızın flört etmesi sizce normal mi ? sizin kızınız olsa buna ne derdiniz ? ben bu adama özel yorumlarda bulundum aksi gibi düşünsem aynen sizin yaptğınız gibi genellerdim.. asıl sığ olan sizin yorumunuz.. klasik "senin başına ne gelse ya" şekilciliği..ne kadar çirkin bir şekilde tabir etmişsiniz. ne demek bir sıkıntısı var ki karısı boşamış. belki adam karısını boşamıştır, nerden biliyorsunuz?
kaldı ki boşanan herkeste bir sıkıntı mı var demek oluyor.
neye göre kime göre denklikten bahsediyorsunuz? boşanmış olmak suç mu yani?
yarın öbür gün sizin başınıza gelmeyeceğinin garantisi nedir ki?
nasıl bu kadar sığ bakabiliyorsunuz olaya anlayamıyorum
lafı anlamak istediğiniz yerden çekip öyle anladığınız için tebrik ediyorum sizi... 38 yaşında boşanmış bir erkekle 20 li yaşlardaki bir kızın flört etmesi sizce normal mi ? sizin kızınız olsa buna ne derdiniz ? ben bu adama özel yorumlarda bulundum aksi gibi düşünsem aynen sizin yaptğınız gibi genellerdim.. asıl sığ olan sizin yorumunuz.. klasik "senin başına ne gelse ya" şekilciliği..
peki 10 yaş olsun.. tekrar ediyorum o halde, 35 yaşında, evlenmiş, sevmiş, sevilmiş bir erkek var elimizde. diğeri ise henüz hayatının başlarında. bu erkek önce ilgileniyor sonra ilgisini pat diye çekiyor. siz olsanız sırf bir şans vermek uğruna bence olası bir riske girmesini salık verir miydiniz ?? boşanmış arkadaşlarım var, kırk kere daha fazla eleyip düşünüyorlar bir ilişki başlatmadan önce. daha hassaslar. bu erkeğin önce ilgilenip sonra sallamamasının neresi hassasiyet ?10 yas büyükse 38 degil 35 olmuyo mu?
Başka birini bulmuştur kesinnKizlar yardimiza ihtiyacim var.25 yasindayim surekli ayni ortamda oldugum hos bir adama asik oldum.Tanisali yaklasik 3 ay oldu.Aramizda 10 yas var. Normalde kolay kolay birine kapilmam hatta hoslanmam. 3yildir da hayatima kimseyi almiyordum fakat isler degisti.asik okuverdim:)
Neyse tanisir tanismaz bir samimiyetimiz olmadi hersey yavas ve guzel gelisti. Arkadasligimiz muhabbetimiz her gun daha iyiye gidiyordu.hata adim atar diye bekliyordum.Gordugum seyler onun da benden hoslandigini kanitlar cinstenDi.-Di cunku birden degisti hersey. Konusmak bir yana yuzume dahi bakmiyor bir gunaydin demekten bile kacar oldu. Bana olan bakislarini cekti. Oysa bn emindim daha 10 gun oncesine kadar bana bakiyor kiskaniyor ve beraber vakit gecirelim diye yalan bile soylemisti. Ama ne olduysa durgun moreli bozuk.
peki 10 yaş olsun.. tekrar ediyorum o halde, 35 yaşında, evlenmiş, sevmiş, sevilmiş bir erkek var elimizde. diğeri ise henüz hayatının başlarında. bu erkek önce ilgileniyor sonra ilgisini pat diye çekiyor. siz olsanız sırf bir şans vermek uğruna bence olası bir riske girmesini salık verir miydiniz ?? boşanmış arkadaşlarım var, kırk kere daha fazla eleyip düşünüyorlar bir ilişki başlatmadan önce. daha hassaslar. bu erkeğin önce ilgilenip sonra sallamamasının neresi hassasiyet ?
bir kere adam 38 değil 35 yaşında ve kız da 25 yaşında.lafı anlamak istediğiniz yerden çekip öyle anladığınız için tebrik ediyorum sizi... 38 yaşında boşanmış bir erkekle 20 li yaşlardaki bir kızın flört etmesi sizce normal mi ? sizin kızınız olsa buna ne derdiniz ? ben bu adama özel yorumlarda bulundum aksi gibi düşünsem aynen sizin yaptğınız gibi genellerdim.. asıl sığ olan sizin yorumunuz.. klasik "senin başına ne gelse ya" şekilciliği..
tam bir takiyyecisiniz !! "defolu" tanımınızla ve akıllara getirmek istediğiniz düşüncelerle sizi başbaşa bırakıyorum. ve bence 10 yaş farkı günümüz için fazladır ! eskiden bundan 20-30 sene önceki gibi normal karşılanmamalıdır.bir kere adam 38 değil 35 yaşında ve kız da 25 yaşında.
adamı büyütüp kızı küçültme yoluna gitmişsiniz.
burada aralarında 10 yaş olup evlenen bir sürü çift var. kimse bu durumu kınamıyor. yani 10 yaş kimseye aslında sorun gelmiyor zaten.
benim yazınızda vurgaladığım şey, adamla ilgili boşanmış olmasının onun bir defosu gibi söylemenizden kasıt onları yazdım.
türkiyede evlenen her 6 çiftten biri boşanıyor. yani o zaman etrafta binlerce defolu adam ve kadın var sizin düşüncenize göre
yorumunuza sonuna dek katılmakla beraber boşanmış erkek ve kadın psikolojisinin de birbirinden çok farklı old.nu belirtmeden edemeyeceğim.. kadınlar çoğu güçlü bir biçimde yepyeni bir hayat kurup önüne bakabilirken bu oran erkeklerde azımsanacak kadar azdır..Boşanmış erkekse uzak durun bence...eski eş hep sorun olacaktır. O zaman aşk falan kalmıyor maalesef.
Neden boşandığı da önemli. 4 yıl evli kalmışlar gayet uzun bir süre.
Mali durumu ne bu adamın merak ettim ne iş yapıyor
takiyeci mi :) o ne ya..tam bir takiyyecisiniz !! "defolu" tanımınızla ve akıllara getirmek istediğiniz düşüncelerle sizi başbaşa bırakıyorum. ve bence 10 yaş farkı günümüz için fazladır ! eskiden bundan 20-30 sene önceki gibi normal karşılanmamalıdır.
elinizden gelen bedduayı arkanıza koymayın zira şöyle de bir laf var: haksız edilen beddua sahibine döner !takiyeci mi :) o ne ya..
sizin yazdıklarınız ortada...
ne demişler insan kınadığı şeyi yaşamadan bu dünyadan gitmezmiş. benimde son diyeceğim budur.
bir açıklama yapması gerekirdi böyle kendi kendine dönüp gitmesi saçma.Kizlar yardimiza ihtiyacim var.25 yasindayim surekli ayni ortamda oldugum hos bir adama asik oldum.Tanisali yaklasik 3 ay oldu.Aramizda 10 yas var. Normalde kolay kolay birine kapilmam hatta hoslanmam. 3yildir da hayatima kimseyi almiyordum fakat isler degisti.asik okuverdim:)
ya arkadaşım cevap yazmıcam diyorum da.elinizden gelen bedduayı arkanıza koymayın zira şöyle de bir laf var: haksız edilen beddua sahibine döner !
benim boşanmış insanları "boşanmış" oldukları için kınadığım filan yok.. BOŞANMIŞ BİR ERKEĞİN bir genç kıza bu şekilde davranmasını ise evet KINIYORUM. başıma da bu gelecekse gelsin bakalım nasıl gelecek ?!?!ya arkadaşım cevap yazmıcam diyorum da.
ben size beddua falan etmedim. bu benim genel olarak hayata bakış açımı ifade eden bir söz.
size özel söylenmiş değil yani. ben bu lafı kendim için de kullanıyorum.
kendime mi beddua etmiş oluyorum allah aşkına.
neyse artık yazdıklarına cevap vermicem. son sözümü yukarıda yazdım zaten
yorumunuza sonuna dek katılmakla beraber boşanmış erkek ve kadın psikolojisinin de birbirinden çok farklı old.nu belirtmeden edemeyeceğim.. kadınlar çoğu güçlü bir biçimde yepyeni bir hayat kurup önüne bakabilirken bu oran erkeklerde azımsanacak kadar azdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?