aşk acısı cekiyorum

Kizlar tesekkur ederim tüm yorumlarınız için..hepiniz dogru seyler soylemissiniz.yas farki kimine gore problem kimine gore ideal olabilir.ben yasitlarimla anlasamiyorum ve 30 yas ustu biriyle evlenecegimi tahmin etmisimdir hep.aslinda yas unsuru dusunecegim en son problem..eski es konusu benim kafami cok mesgul ediyor.ask mantik dinlemiyor ama eski esiyle problemli bosandysa onlarin eski sorunlariyla bogusabilecegimi sanmiyorum.ii bir adam gozumde ama birden kendini aciklama yapmadan geri cekmesi guven sarsici...
ask ve iliskiler konusunda oldukca talihsizim ve boyle de devam edicek sanirim

Hii kizlar bur de onunla ilgili birsey sorcak olsam ortak arkadaslarimiza, gozunu kaciriyolar cevap vermiyolar ya da sadece bilmiyorum diyolar..benim bilmedigim ama cevremin bildigi birseyler oldugunu dusunuyorum.sizce arastieiyim mi yoksa zamana birakip nasibimse zaten olur deyip ben de onun gibi kendimi geri mi cekiyim hepten..ne yapmaliyim??siz olsaniz ne yapardiniz ????

Boş ver kızım, sen ne yapacaksın boşanmış türlü türlü problemleri olan herifi ? Yaşıtın kimse yok mu Allah aşkına?
Acikcasi onu turlu turlu problemleri olan herif olarak görmüyorum!!!!!
Siz de bence yorumunuzu sakinlestirebilirsiniz diye dusunuyorum.cevremde bana bakan onlarca goz var ilgi de var fakat bir kizin amaci birini bulmak aramak olmamali degil mi??benim karsima cikti ben de etkilendim hepsi bu..amac birini bulmak olsaydi her yas grubu her ten rengi ne istersen.ama hayat pazar yeri degil ya hani!!!hani insan duygularini kontrol edemiyor kisileri de secemiyor bazen oyle degil mi???

Bak canim kardesim, guzel kardesim bir bildigimiz var ki konusuyoruz.

Tabi ki her onune gelene ilgi duyamazsin, ozel olan insanlardan hoslanirsin. Ama bu adam dengesizce davraniyor, sen de farkinda olmasna konu acmazdin zaten.

Ben 25 yasindayken 35 yasinda bir adamla ciktim. Ben de asik oldum ama aklim olsa yapmazdim. Nedenini soyleyeyim, benim adam bosanmamisti. Ama 22 yasindayken birine asik olmus, aldatilmis, buyuk kazik yemis sonra da guvenememis, sevememis. Sonrasini anlatmaya gerek yok sanirim, hezimet. Kaldi ki senin adam bosanmanin cirkinligini yasamis, yuvasi yikilmis, kimbilir neler cekmis. Sense kalbi kirilmamis, duygulari krilenmemis bir kizsin yani denk degilsiniz. Sana bunu anlatmaya calisti bazi insanlar, adamdan hoslandigini biz de biliyoruz ama davranislarindan sana bir yol olmayacagini dusunuyorum.

Sonra kendi yasitim birinden hoslandim, dunya varmis dedim. Yani berikinin issiz adamligini cekesiye kadar, kendimle yasit , bana benzer biriyle olmak cok daha iyi, anlatabiliyor muyum?

Bosver cnm uzme kendini yas farki sorun deil insan her yastaki bir adama asik olabilir onemlu olan o erkegin adam olmasi benimde sevgilim 39 yasinda bende 27 beni terkedeli 13 gun oldu 5 yilim cope gitti ve acisi kaldi bu askin allaha havale ettim.sanslisin o adamla fazla cikmamisin daha cok gencsin ona inat isyerinde gul eglen mutlu ol yada ayni ortamda bulunmak istemessen baska is bak erkek degilmi geneli s...siz hele bu yastan sora herseyi elde edebileceklerini zannediolar pislikler takma uzme gecer boşver benim bile acisi gunden gune hafifliyor bolelerin hepsinin Allah belasini versin asalik s..zler konusmak istersen istedin zaman mesaj at

Tbiki evlenmekte hak boşanmakta.Boşanan defolu da değil ama arkadaşın orda anlatmak istediği farklı bir durum.Herşey kısmet ama 25 yaşında genç bir kızında,35 yaşında başından evlilik geçmiş,hakkında hiçbirşey bilmediği erkeğe aşık olmadan önce iyi bir düşünmesi lazım.
Boşanmak hak ama,genellemeye vurursak olayı,kadınlarda kolay kolay iyi yuvasını yıkmaz.

Aşk ve ilişkiler konusunda talihsiz olmamak için,seçimlerini iyi yapmak gerek.Bu yaşlarda olgun erkekler cazip gelebilir.Ama duyguları bile belli olmayan,evlenmiş boşanmış bir adam için aşk!!! acısı çekiyorsan,gerçekten ilişkiniz olsa ne halde olursun bilemiyorum.

SeNin icin uzuldum her iste bir hayrin olduguna inaniyorum ben .uzulme demicem.bazen doktugumuz gozyaslari bir yatirimdir.sen yeter ki ders al.babam hep "kizim tecrube yedigin kaziklarin toplamidir "der..hayatta sadece nefes almak yetmiyor ayakta dimdik kalmak icin tecrubeye ihtiyacimuz var.bence cok guzel bir hayatin olacak.umarim layik oldugun ask karsina cikar ve simdi " keske " dedigin seylere gun gelir " iyiki " dersin...dua et ise yariyor...
ayruca beddua da etme deimcem et!! Hak ediyosa bulsun cezasını...

Bir iş çıkmaz sanırım bu adamdan. gel yol yakınken dön fazla bağlanma. daha doğrusu çok düşünerek kendini ona bağlama. sürekli düşünürsen beynin onu sevdiğini algılarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…