- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
- Konu Sahibi LimonluBahce
-
Aşk acısı geçer..
Ama "alışkanlık acısı" daha çabuk geçer.
Biten bir alışkanlığın yerini başka bir alışkanlık alır, bunun süresi 1 ay bile değildir.
Sizinki koca bir alışkanlık. Ne olur beni yanlış anlama lakin gerçek aşkın önünde, işsizlik, aile v.s gibi durumlar duramıyor. Hiç bir şey duramıyor.(Tecrübeyle sabittir).
O nedenle zaman en iyi ilacın olacak. İçini ferah tut, unutulmayacak hiç bir acı olmadığını sık sık hatırlat kendine.
Şu hayatta bir ölüm gerçeği var.
Aşık olduğu insanı, şansını, nefesini kaybeden, bununla yaşamak zorunda kalan insanlar var.
Şükret ve gerekli zamanı kendine tanı.
Hakkında hayırlısı olsun.
pupiqq;
aşk olsun kızar mıyım.. bir şeyler düzelsin diye bekledim.. iş ve maddiyat gibi.. ama aileler ? ailelerin uyumu nasıl düzelir.. onun ailesi her konuda kapalı, baskıcı, benden de sevgilimin böyle istekleri vardı.. ben de kolejde okudum, sevgilim açıktan liseyi yeni bitirdi zorla "25 yaşında" şu an iyi bir firmada iyi şartlarda çalışıyorum o ise abuk sabuk bir şirkette güvenlik..
el bebek, gül bebek büyüdüm.. ailem demez mi aferin sana biz nasıl büyüttük.. seni böyle ağlatan, üzen, değer bilmeyen biri ile berabersin.. ailemin meslek takıntısı yok yani babam bu çocuk durumu iyi değil, işi düzgün değil evlenme vs. demez ama oturup iki laf edebilecek değiller.. biz rahatız.. o ve ailesi fazlası ile her bakımdan kapalı..
hayata bakış açımız çok farklı, garip hareketleri ve nefretleri var hayata karşı dedim ya.. yani tek konu aile ve maddiyat değil..
her bakımdan olmayacak.. en önemlisi ben de istemiyorum devam etmeyi.. şu anki durumum "alışkanlık"
aileler, iş, eğitim vs. bunlar maalesef sevgili iken görmezden geldiğimiz ama evlilikten sonra gözümüze gözümüze gören etkenler, maalesef.. ama sen sevgine ve sevdiğine güveniyorsan vazgeçme.. ben ikisine de güvenemedim .... off ağlamak istemiyorum artık yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?