ya ben 2 yıldır unutamıyorum ama o beni tanımıyo bile...belki tanısa bi şansım olurdu ama hiç şansım yok nerden bilcek onu sevdiğimi zaten bende söyleyemem söylememde unutmam gerekiyo ama nasıl yada kızlar yardım edin lütfen söylesemmi ne yapsam artık böyle oturup beklemek istemiyorum bu aşk acısından kurtulmak istiyorum siz olsanız ne yapardınız??
a.s.tatlım aşkını itiraf etme itici gelebilir erkekler bizimgibi değil egolarını üstünde tatminetmek isteyabilir.seni farketmesini sağla kadınlığının farkına varsın .ilk adımı sadece bakışlarınla at. oda senden etkileniyorsa zaten belli eder.aşkını söylersin oda karşılık vermezse sonra çok üzülür kendini yıpratırsın.ALLAHIM yardım etsin aşk acısı çekenlere
aşkını itiraf edince zaten aşk acısı geçecek ki... o bu acıdan kurtulmak istiyor... platonik aşkların en güzel çözümü budur ... söylediğin an biter :)
tek taraflı aşk bu söylediğinde karşılık bulursa acıda yoğun aşkta biter. karşılık bulamazsa karşısındakini iyice bulunmaz hint kumaşı sanır+gururu incinir uzun süre kendine gelemez sürekli kendiyle kavga halinde olur:asigim:
ya kızlar şimdi ben söyleyimmi ??ben onu tanıyan arkadaşlarıma söyledim gidin söyleyin böyle böyle bi kız seni seviyomuş deyin dedim ama acaba önemsermi bulmak istermiki onu çok seviyorum ben başka ne yapmalıyım sizce bu arada kızlar sizde olmasanız naparım ben
bu arada sevgilimi geri istiyorumsenağlama
bu acıya bir ilaç yokmubende aynı acıdan bitmek üzereyim
hiç çekmedim inşallah çekmemde bence sizlerde boşverin üzülen karşı taraf olsun...
kızlar üzülmeyin aşk acısı çekmeyen yoktur. ben hiç aşık olmadım diyen yalan söler(kendilerine bile itiraf edemezler)aşk acısıda insanı büyütür. ben hiç zararını görmedim.aşk insanı bi başka güzel yapar heyecan verir ,kıpır kıpır yapar ah ah yaşım kemale erdi de kurtuldum bu illetten.enson 18 de aşık oldum hemende evlendim şimdi çok şükür mutluyum.darısı sizlerin başına. evlenince o tutkulu aşk geçip gidiyo yerine sevgi ,saygı kalıyoo
:lepi:bu topikteki aşık kızlar neden birbirimize rep vermiyoruz....bana rep verenin acısı diner inş
Var kardeş onuda buldum...
ben buldum...:))))))))
ne onun hakkında beni hiç sevmemişti ya da artık sevmiyor şeklinde telkinde bulun.
nede kendi hakkında bende artık hiç sevmiyorum şeklinde inandırmaya çalış..
mevcut şartlardan dolayı olmadığını ve olamayacağı durumunu kabul et.
başkasını şu sıralarda asla düşünme.
kısacası; aşkla boğuşmayı bırak iki türlüde senin canın yanar hüzünlenirsin.
durumu kabullen ve olabildiğince yaşa.
eli ayağı olmayan insanlar gibi sende aşk öğesini yaşamında yitirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?