aşk acısı için

aşk acısı unutulmuyorrr.dayımın kızı 2 sene önce evlendi ama hala başkasına aşık.konuştuğumuzda bana söylediği yıllar geçsede asla unutamam diyor. kızın o halini gördükçe içim parçalanıyor.bazende kıskanıyorum ne kadar güçlü bir duygu yaşıyor diye.

a.s.tatlım aşkını itiraf etme itici gelebilir erkekler bizimgibi değil egolarını üstünde tatminetmek isteyabilir.seni farketmesini sağla kadınlığının farkına varsın .ilk adımı sadece bakışlarınla at. oda senden etkileniyorsa zaten belli eder.aşkını söylersin oda karşılık vermezse sonra çok üzülür kendini yıpratırsın.ALLAHIM yardım etsin aşk acısı çekenlere

aşkını itiraf edince zaten aşk acısı geçecek ki... o bu acıdan kurtulmak istiyor... platonik aşkların en güzel çözümü budur ... söylediğin an biter :)

Sevemeyecek imkansız aşkıma

Sadece hayalin kaldı kan çanağına dönen bu gözlerde, uykusuzluktan harabe olmuş bir gece, ve bir avuç yüreğe hiç istemese bile ev sahipliği yapan bedenim kaldı,
Ne istediğimi bile bilmiyorum, seni görmeden geçen zamana tahammül edemediğim halde ömrümün sonuna kadar sensiz olacağımı bilmek bitiriyor, sana dair tüm umutları kırıyor içimde,
Her gece kirpiklerimi ıslatarak vazgeçiyorum senden, sonra tekrar başa dönüyorum, mahkum ediyorum kendimi sana, ve içimde kıyametler kopuyor.
Bir bakıyorum iki adım ötemden geçiyorsun da
Bu yorgun yüreğe hiç acımadan,
Yönünü bile değiştirmeden bakışlarının
Geçiip gidiyorsun,
-Bir kez olsun dönde bak ardına
Bir kez olsun dönde bak…
Bazen seninle karşılaşacağımı zannederek, hangi kaldırımdan yürüyeceğimi şaşırıyorum, yollarımı uzatıyorum bazen, belki sana rastlarım diye..
Sen varsın ama
Sanki yokmuş gibi imkansızsın bana…
Yolda gördüğün herkese sen misin diye bakmak o kadar zor ki!
Sevginden haberi bile olmayan
tüm zevklerini ve inandığı değerleri altüst eden biri için göndermemek üzere
aşk mektupları yazıp durmak, kendine olan saygını yitirmek öyle zor ki!
An be an aşık olurken sana bunun bedelini sensiz ve boşboş geçecek yıllarla ödeyeceğimi bilseydim, bakarmıydım sanıyorsun gözlerinle, bu kadar değişeceğimi bilseydim, bu kadar sıradanlaşacağımı, geri geri gitmezmiydi ayaklarım onca yolu peşinde koşarak tüketmek yerine,
Seni sevmek, geçmişe dönüp pişmanlıkları tekrar tekrar yaşamak gibi
Deli gibi sevdiğin insana yabancı olarak bakmak gibi,
hatta yüzüne bile bakamamak gibi birşey,
Seni sevmek umrunda olmadığından emin olduğun biri için her gece uykusuz kalmak.
En kötüsüde ne biliyormusun,
yüzüne her baktığında
konuşmaya bile gerek kalmadan basbasbağıran yüreğime, ulaşılmazlığınla tetik çekiyorsun ya umutlarıma, hani bazen görmüyorsun ya beni…
Gözlerimi kapayım seni düşünüyorum hep
nerde şimdi? mutlu mu? ben hiç aklına geliyor muyum? diye düşünüyorum sonra;
- Yok daha neler diyorum.. kendime sorduğum üçüncü soruya.
biliyormusun
geç saatlere kadar sana sayfalar dolusu şiirler, mektuplar yazan bu eller, bir bakışınla tutmaz oluyor, galiba sensiz olmuyor.
Adını çaresizlik koyduğum bu anlamsızlığın içinde boğuluyorum,
bu yüzden her defasında yenik düşüyorum ya kendi aşkıma, tek yürekte yaşattığım karşılıksız aşkıma,
Sonunu bilmem ama sessizce sevdim seni
sessizce büyüttüm hayallerimde
ve sessizce sevmeye devam edeceğim.
Seni her gün bir önceki günden daha çok seveceğim,
Belki de dünya da hiç ama hiç kimse “seni benim kadar sevmeyecek” sevemeyecek eminim!!!…

----ALINTIDIR-----

aslında unutuluo geride hiç bişi kalmıo.bende çok sevdim bi ara platonik senelerce.şimdi kendime gülüorum.sevgili olsaydık eger beni asla mutlu edemezdi sevmişim işte.şimdi beni seven birini deliler gibi seviorum kocamı canımı.belki ben şanslıydım karşıma aşkım çıktı.öle olmasaydı bile xaşkımı unutur giderdim diye düşünüorum nereye kadar onunla yaşardım ki beni sevmeyen sevmeyecek olan biriyle.

aşkını itiraf edince zaten aşk acısı geçecek ki... o bu acıdan kurtulmak istiyor... platonik aşkların en güzel çözümü budur ... söylediğin an biter :)

tek taraflı aşk bu söylediğinde karşılık bulursa acıda yoğun aşkta biter. karşılık bulamazsa karşısındakini iyice bulunmaz hint kumaşı sanır+gururu incinir uzun süre kendine gelemez sürekli kendiyle kavga halinde olur:asigim:

yok tatlım yaaa... ben 4 sene birine aşıktım ... platonik ama öle böle diil... hem de yakınımdı... artık acı çekmekten vazgeçtiğim anda söylemeye karar verdim... söyledim ; karşılık göremedim... 3-5 gün sonra bi daha aradım olmaz mı diyorsun dedim... üzgünüm dedi... o gece deli gibi ağladım ama ertesi sabah yepyeni bir gündü ... :)

hatta başka biri vardı tip olarak beğendiğim... ona duyduğum hayranlıktı ... 6 sene filan sürdü hayranlığım ... sonra bir gün tanıştık ilginç bir şekilde ve görüştük 1-2 saat muhabbet ettik... sonra da bir daha aramadım ve karşılaştığımda da o eski hayranlık yoktu ...

kurtulmak istiyorsa yapması gereken bu... hem nolacak ki karşısındaki kendini bişi sansın... senin için önemi olmayıp da ; sana acı vermedikten sonra ... kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şimdi ben söyleyimmi ??ben onu tanıyan arkadaşlarıma söyledim gidin söyleyin böyle böyle bi kız seni seviyomuş deyin dedim ama acaba önemsermi bulmak istermiki onu çok seviyorum ben başka ne yapmalıyım sizce bu arada kızlar sizde olmasanız naparım ben

seviyormuş demek biraz fazla olmuş sanki.
su kız seninle ilgileniyor hoşlanıyor vs. deseler daha iyi.
en azından çocuk kabul etmezsede karizmayı çizdirmezsin.
sonuclarını bildir bize

bu arada sevgilimi geri istiyorumsenağlama

:asigim:canım ya bu aşk nasıl bi illetse büyük küçük herkes aşık. oğlum 14 yaşında çok dalgın oğlum aşıkmısın dedim nası kızıp inkarediyo demekki aşık. kızım 6 yaşında ana sınıfına gidiyo oda habire evde efeden bahsediyo demmekki oda aşık. küçükken bende çok aşık olurdum bu veletler bana çekti galiba:asigim:

:
hiç çekmedim inşallah çekmemde bence sizlerde boşverin üzülen karşı taraf olsun...

Valla aşk acısı çeymeyen bilmez. ... Hep söylenen sen boşver karşı taraf üzülsün. İşte öyle dendiği gibi olmuyor. İnsan bir süre acı çekiyor. taaaakiii karşına yeni biri çıkana kadar...

kızlar üzülmeyin aşk acısı çekmeyen yoktur. ben hiç aşık olmadım diyen yalan söler(kendilerine bile itiraf edemezler)aşk acısıda insanı büyütür. ben hiç zararını görmedim.aşk insanı bi başka güzel yapar heyecan verir ,kıpır kıpır yapar ah ah yaşım kemale erdi de kurtuldum bu illetten.enson 18 de aşık oldum hemende evlendim şimdi çok şükür mutluyum.darısı sizlerin başına. evlenince o tutkulu aşk geçip gidiyo yerine sevgi ,saygı kalıyoo

3yıl oldu hala acı çekiyorum unutmaya çalışmaktan yoruldum ne cok istedigim ne cok bekledim benım yaralarımı iyileştircek insanı ama gördüm ki öle biri yok 3yıl içinde olmadı kendime sarılıp unutmaya çalışıyorm ...senağlama

üzülmeyin kızlar aşk acısı çekmekte güzel.emin olun yıllar geçip evlendikten sonra bile canınızı yakan aşkınızı içiniz sızlayarak anarsınız.

:lepi:bu topikteki aşık kızlar neden birbirimize rep vermiyoruz....bana rep verenin acısı diner inş

sürekli üzülmekle nereyekadar ,hadi kim aşık olduğu çocuğun hangi özelliğine vurulduğunu anlatsın.

ben ilk aşkımın uzun boyu ve değnek yutmuş gibi dik yürüyüşüne vurulmuştum.bana çok çekici gelmişti arkadaşlarımsa dalga geçerdi yürüyen ağaçdiye.

:lepi:bu topikteki aşık kızlar neden birbirimize rep vermiyoruz....bana rep verenin acısı diner inş

inanır mısın bi kaç yorum öncesinde bana yazdığın cevaba rep vermiştim:)
denk gelmiş.
acım dinicek sanırım :teytey::enbuyukkk:a.s.

bu aralar ben öyle düşünüyorum.
kendimi kandırmışım o aslında beni hiç sevmemiş. olmayan bir şeye inanmışım diye düşünüyorum..
daha iyi miyim sorgulanır..
ama zaman üzerini örtüyor biraz.
eskisi kadar ağlamıyorum en basiti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…