aynı acıyı bende çekiyorum.... zamanla unutulur deniyor ama 2 sene oldu hala unutamadım.
unutamadım tam 5 yıl oldu, unutamıyorum, ondan kendimi alamıyorum, yok olmuyo işte, hayatıma diğer giren insanları ne olursa olsun sonuç olarak aklımdan kalbimden çıkarabildim ama onu unutamıyorum işte, onu unutabilmek adına en yakın dostuma bile rest çektim,onunla görüştükçe onu hatırlıyorum çünkü,görüşmüyoruz şimdi. ama olmuyo unutamıyorum, tam unuttum diyorum yara yeniden sızlamaya başlıyo bi gün biyerde... ooff unutmak nie bu kadar zor, napıcaz nasıl unutcazz nasııll zaman herşeyin ilacı ama buna ilaç değil,unutamıyorum işte...:1no2:
Erkek arkadaşım benden ayrılalı 4 ayı geçti.Çok dua ediyorum Allahım güç versin.4 yıllık ilişki, verilen sözler,yaşanan unutulmaz zamanlar....
O kadarda canım yanmıyor artık ama unuttum diyemem.
Bildiğim bir şey var.Beni istemeyen verdiğim emekleri yok sayan, beni yok sayan,beni unut bekleme kendine yeni bir yol çiz diyen bir adamla zaten nasıl mutlu olabilirimki?
Ben onun sağlam sandığım karakterini sevmiştim güvenmiştim.Bana verdiği sözleri tutar zannetmiştim.Ne oldu ben değiştim benden sana fayda gelmez artık eskisi gibi değilim deyip çekip gitti.
Ben değersiz değilim.Bana hiç değer vermeyen birine muhtaç değilim.Arkamda ailem var beni seven insanlar var.Çok güçlendiğimi hissediyorum.
Hala ağlıyorum ama onu istemiyorum.Artık hayatımda hiç yoktan kalbimi kıran beni inciten biri yok.Sessiz sakin yaşayıp gidiyorum işte.
Birgün tamamen unutacağımı hissediyorum.Zamana bıraktım.Düşündüğüm zaman kötüyüm düşünmediğim zaman daha iyi.
Allah yardımcımız olsun.a.s.:1hug::teselli:
Erkek arkadaşım benden ayrılalı 4 ayı geçti.Çok dua ediyorum Allahım güç versin.4 yıllık ilişki, verilen sözler,yaşanan unutulmaz zamanlar....
O kadarda canım yanmıyor artık ama unuttum diyemem.
Bildiğim bir şey var.Beni istemeyen verdiğim emekleri yok sayan, beni yok sayan,beni unut bekleme kendine yeni bir yol çiz diyen bir adamla zaten nasıl mutlu olabilirimki?
Ben onun sağlam sandığım karakterini sevmiştim güvenmiştim.Bana verdiği sözleri tutar zannetmiştim.Ne oldu ben değiştim benden sana fayda gelmez artık eskisi gibi değilim deyip çekip gitti.
Ben değersiz değilim.Bana hiç değer vermeyen birine muhtaç değilim.Arkamda ailem var beni seven insanlar var.Çok güçlendiğimi hissediyorum.
Hala ağlıyorum ama onu istemiyorum.Artık hayatımda hiç yoktan kalbimi kıran beni inciten biri yok.Sessiz sakin yaşayıp gidiyorum işte.
Birgün tamamen unutacağımı hissediyorum.Zamana bıraktım.Düşündüğüm zaman kötüyüm düşünmediğim zaman daha iyi.
Allah yardımcımız olsun.a.s.:1hug::teselli:
unutamadım tam 5 yıl oldu, unutamıyorum, ondan kendimi alamıyorum, yok olmuyo işte, hayatıma diğer giren insanları ne olursa olsun sonuç olarak aklımdan kalbimden çıkarabildim ama onu unutamıyorum işte, onu unutabilmek adına en yakın dostuma bile rest çektim,onunla görüştükçe onu hatırlıyorum çünkü,görüşmüyoruz şimdi. ama olmuyo unutamıyorum, tam unuttum diyorum yara yeniden sızlamaya başlıyo bi gün biyerde... ooff unutmak nie bu kadar zor, napıcaz nasıl unutcazz nasııll zaman herşeyin ilacı ama buna ilaç değil,unutamıyorum işte...:1no2:
deli gibi sevdiğin ADAM..... her sabah kaltığında onun varlığını bilerek gülerek uyanmak...gelecekte onun var olduğunu bilmek.....edilen yeminler.....verilen sözler....sımsıkı sarılıp hayaller kurmak.....buluşma saatinin gelmemesi zamanın geçmemesi onun yanında iken 1 saatin 1 dakkika gibi geçmesi.....O HAYATINDAN GİTTİNDE..kalbine saplanan acı....içinin cayır cayır yanması.......uykularının bölünmesi.....biz ayrıldık mı sorusu??? kendı kendıne hatalarını düşünme ne kadar hatalıda olsaa onu cok sevdgıni düşünme... ben nasıl yaparım ben ne yaparım ben ne ederim onsuz bu hayataa die haykırış...telefona bakma..hadi çalsın dıe allaha dualar etme.....sonraa kendıne söz verme ben bunu aşıcam ben güçlüyüm deme....... çoook zor ben bunları başaramadım.......ben sadece geçen günlerın hatrına sevgimin peşinden kostun ASLA İMKANSIZ YOKTUR EĞER GERCEKTEN SEVIYORSANIZ GURURUNUZU BIR KENARA BIRAKIN DUNYAYA BIRKERE GELICEZ SEVDIGIMIZ INSANIN KOLLARINDA OLMAK VARKEN ACILARMIZLA ICIMIZDE YAŞMAYALIM..GÜZEL GÜNLERİN HATRINA SEVGINIZIN HATRINA AŞKINIZA ŞANS VERİN...:1no2: allahım nolur yaşatmasın sevenlere.......:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?