4 buçuk senem gitti.. ee sevdik de ne oldu ? Geriye kalan koca bir yalan !
hayatta bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor malesef,
ne hayaller kurarsınız, ne şarkılar ne şiirler içinden geçersinz
bir de bakarsınız ki o toz pembe masal hüzünlü sonla bitiyor..
Eğer gerçekten dönüş yoksa boşuna çıkmazların içinde kendnizi kahretmeyin kısmet deilmiş arkadaşlar . hayırlısı belkide böleymiş bizim için. unutmak gerçekten kolay diil ama dört duvar arasına kapanıp anıların sizi ezmesine izin vermeyin :çok üzgünüm:
çok haklısın ... her ne kadar ilk haftalarda ben de böyle güçlü kalsam da şimdi 1,5 ay oldu... acaba diyorum zaman geçtikçe beni özler mi ; pişman olup dönmek ister mi ? daha iyi olacağıma ; daha çok canım yanıyor şimdi...
benim de 5 buçuk ay oluyor cnm.. ilk zamanlarda çok ağladım. ama oturup mantıken düşündüğümde, ilişkimde onca göz yaşı dökmüşken kim bilir evliliğim nasıl olurdu.. bu beni biraz avutuyor.. sevmiyorum mu ? evet seviyorum. özlemiyormuyum ? hemde çok !
ama ortada bir gerçek var ki biz ayrıyız ve bir daha geri dönüş yok..
ne bilim aklıma geldiğinde hemen bişeylerle uğraşıyorum, baktım bi müzik bana onu hatırlatıyor hemen değişiyorum hareketli müzik açıyorum.. Anılardan kaçmak zor biliyorum ama bunu minimum seviyeye indirmek lazım.. hani aklına gelsede arasıra gelsin.
ztn unutmak die birşey yok arkadaşlar bunu kafanızdan çıkarın. evlenseniz de zaman zaman aklınıza gelicek. ancak acısı diner zamanla küllenir gider..
Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq: :çok üzgünüm:
ya arkadaşlar nasıl dayanılır ya..
daha iki gün oldu.
iki gün... gün sayıyorum.
ben onsuz nefes alamam ki.
oda bensiz yapamazdı.
nasıl unutacak kadar zaman geçerki.. nasıl biz birbirimizi unuturuzki..
kızlar bende aynı acıyı çekiyorum.hemde sevgilim tarafından salak yerine kondum ama hala unutamadım.şimdi sadece arkadaş olarak görüşüyoruz.onu içimden söküp atmak için ne yapmalıyımm
kızlar bende aynı acıyı çekiyorum.hemde sevgilim tarafından salak yerine kondum ama hala unutamadım.şimdi sadece arkadaş olarak görüşüyoruz.onu içimden söküp atmak için ne yapmalıyımm
bu süre ne kadar sürerki bıktım artık...
6 ay oldu be kzuum..
Acı tazayken acı değil ; acı katmerliyken acıymış....senağlamasenağlama
ya ben 2 yıldır unutamıyorum ama o beni tanımıyo bile...belki tanısa bi şansım olurdu ama hiç şansım yok nerden bilcek onu sevdiğimi zaten bende söyleyemem söylememde unutmam gerekiyo ama nasıl yada kızlar yardım edin lütfen söylesemmi ne yapsam artık böyle oturup beklemek istemiyorum bu aşk acısından kurtulmak istiyorum siz olsanız ne yapardınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?