Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam olarakda aşk değil aslında. Birisini tanıyıp beğenip (aslında hiç değmeyecek birini) onun tarafından hayal kırıklığına uğratılmak. Bu süreci nasıl atlatabilirim?
Tam olarakda aşk değil aslında. Birisini tanıyıp beğenip (aslında hiç değmeyecek birini) onun tarafından hayal kırıklığına uğratılmak. Bu süreci nasıl atlatabilirim?
sanırım aynı durumdayız. erkeklerin bu tarz kafa karışıklıklarından , ani ilgilerinden vs çok çabuk etkilenebiliyoruz biz kadınlar.. ne desek boş aslında sana suan tavsiye olarak. acını yaşayıp gereken tepkileri verip hissizleşme sürecüne kendin girmen gerekiyor. eğer hiç oluru yoksa ikiziniz içinde ağla sızla unut bakarsın sonra daha güçlü olursun?
sanırım aynı durumdayız. erkeklerin bu tarz kafa karışıklıklarından , ani ilgilerinden vs çok çabuk etkilenebiliyoruz biz kadınlar.. ne desek boş aslında sana suan tavsiye olarak. acını yaşayıp gereken tepkileri verip hissizleşme sürecüne kendin girmen gerekiyor. eğer hiç oluru yoksa ikiziniz içinde ağla sızla unut bakarsın sonra daha güçlü olursun?
Şöyle bir durum var. Bu kişi kendisi hem bizim birbirimize uygun olmadığımızı söylüyor. Çünkü hayat tarzlarımız çok farklı o çok daha rahat biri, bir ilişkiden beklentileri çok farklı. Sonra bir süre konuşmuyoruz aradan belirli bir zaman geçiyor karşılaşıyoruz. Nasılsın? Buluşalım diyor ve bu durum beni çok yıpratıyor. Kayıtsız kalamadığım için hayır demekte zorlanıyorum. Ama bu durumdan da kurtulmak istiyorum.
Kafanı meşgul edecek şeyler bulmalısın. Depresif değil dinleyince neşelendirmek şarkılar dinlemelisin. O aklina geldiginde onun kotu yanlarını ve sana yaşattıklarını hatırlamalısın ben öyle atlattım