Aşk acısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
Herkese selamlar,
Bundan birkaç ay önce üniversiteden bir beyle tanıştık. Sürekli iletişimdeyiz. Ama buluşmuyoruz. Bana hayat hikayesini anlattı, çok zor bi çocukluk dönemi atlatmış anne baba ilgi-sevgisinden uzak ve liseye geçmeden evvel bi kıza aşık olmuş lisede ayrılmışlar. üniversiteye hazırlanırken bu kızı tekrar bulmuş tekrar aynı sıcaklık derken kız ayrılmak istediğini ima eden sözler söylemiş ve yine kopmuşlar. ama bu kopuş bu sefer çok büyük bi yara açmış. zaten aileden yana yüzü gülmemiş sığınmak istediği kız da terkedince epey zor bi döneme girmiş. o esnada derece yapıp üniversiteye yerleşmiş ama çalışma düzeni alt üst olmuş odaklanamamış derslere pek. her neyse biz tanıstığımızda ve hayat hikayesini anlattığında bu kızdan bahsederken hâlâ acısı var gibi hissetmiştim ki var da. 1 sene olmuş nerdeyse geçmemiş acısı. benim sormak istediğim, kişiliğini çok begendigim,romantik,eğlenceli,kalender birine benziyor şimdilik ama yara bandı mı olurum korkusu, siz ne dersiniz bu konuda? Aşk acısı çeken biri hayatına ne kadar süre insan almamalı? Bu acıyı çekerken karşına ben çıktım ama o kırıntılar duruyor bu durum sağlıklı mı?Kaldı ki onu sevmiyorum ama acının kırıntılarıyla hala boğuşuyorum diyor. Bu hala seviyorum demek değil midir? Kafam acaip karışık. Bizim konuşmalarımız da bazen gönül noktasına kayıyor çünkü,imalarda bulunuyor, ne yapacağımı bilemiyorum

Konuş bence yeni birini sevebilir zaten herkes mutlu olmak istiyor geçmişinde kendini üzen konuyu dürüstçe anlatmış ben takdir ettim bence deneyib

O kadar göreceli bir konu ki bu. Kimisi için seneler sürer kimisi ise bi kaç ay. Ama kendinizi yara bandı niyetine kullandirtmayin yeter. Üzülmeyin yani .

iyi de sizde gönlü olsa büyük aşk acısını anlatmaz kendisine saklardı.
işte o noktada o kadar karışık ki, bana o kızı sevmediğini söylüyor olayı anlatıyor sonra atlattım diyor ama kırıntıları hala var diyor kafası çok karışık, acısını anlatması sevmediğini gösterir mi bilemiyorum , hem daha yeni yeni tanışıyoruz muhabbetini dile getiren imalarda bulundu çokca kez

işte o noktada o kadar karışık ki, bana o kızı sevmediğini söylüyor olayı anlatıyor sonra atlattım diyor ama kırıntıları hala var diyor kafası çok karışık, acısını anlatması sevmediğini gösterir mi bilemiyorum , hem daha yeni yeni tanışıyoruz muhabbetini dile getiren imalarda bulundu çokca kez
Seviyor da olabilir sevmiyor da benim hiç sevgim kalmadı geçmişteki için ama anlatabilirim yani bu çok garip değil

ben bu kadar arabesk muhabbetten hoşlanmazdım sanıyorum.

Çok lüzumsuz...gerçekten dereceyle girilebilen bölümlerden birini mi okuyor? O kadar zeki ise bu ex aşkı size niye anlatıyor ki?

Acıların çocuğuyum şeklinde olaya girip, kızlara böyle kendini sevdiren erkekler var. Amaç bu olabilir bence.

Çok lüzumsuz...gerçekten dereceyle girilebilen bölümlerden birini mi okuyor? O kadar zeki ise bu ex aşkı size niye anlatıyor ki?

Acıların çocuğuyum şeklinde olaya girip, kızlara böyle kendini sevdiren erkekler var. Amaç bu olabilir bence.
evet ,, aşkını anlatması dürüstlüğünden kaynaklı diye umuyorum. çünkü hayatını anlat dedim hiçbir detayı atlamadan anlattı. karakteri bozuk birine benzemiyor, benim şüphelendiğim tek durum o kızı hala seviyor olma ihtimali(sevmiyorum dese de) ve bu nedenle kendimi biraz geri çekiyorum bazen

? :) anlamlandıramadım bu yorumu kusura bakmayın

Öğrenci olduğunuzu düşündüm, yazım tarzınızdan yaşınızın üstünde biri gibisiniz.
Öte yandan üniversitede okuyan genç bir adamı düşündüm, bir türlü bu olgunluğa gelemedi :)
İkinizi bir araya düşünce olarak getiremedim.

Konu ile hiç alakası olmayan bir yorum olmuş haklısınız, kusura bakmayın :)

Konu ile alakalı ise çöpsüz üzüm iyidir.
Öyle miydi böyle miydi diye düşünerek kendinizi yormayın. Aşkınızdan ölüp bitmiyorsanız, Daha net, bu kadar dramatik olmayan, neşeli birileri ile arkadaşlık kurun :)

Klasik kendini acındırmaya çalışmış hep öyle olur zaten hep bi kız sevilir çok acı çekilir bu birde yeni flörte anlatırlırki benden birşey beklemesin iki gün sonra kuyruğu sıkıştırıp kaçınca neden yaptın diyemesin çünkü başta ne olduğunu anlatmış ya sorumluluk almayacak tabi. Salla sen bunu Ya üniversitede biriyle ilişki yaşamaktan ziyade kişisel gelişimine önem ver

Dürüst olmuş, hiç bahsetmeyede bilirdi. Kırıntı demiş ama bu söylediği kırıntı da olmayabilir, bunun iç yüzünü bilemezsiniz. 2 kez denemişler olmamış, mesela siz bir ilişki yaşıyor olsanız ve tam ortasında bu ex kişi gelse, belki de sizi bırakır ve tekrar onunla olabilir yani bunun garantisi yok. Bence çok sevmiyorsanız uzaklaşmak en iyisi, bu arkadaş fazla melankolik, pek mutlu olamazsınız onunla.

Böyle ezik tiplerden nasil hoşlaniyorsunuz anlamiş degilim? Zaten iyi bir şey olsa, o kiz buna 2 defa tekme vurmazdi ve bu erkekte özgüven olsa, böyle ilişki bile diyemicegimiz şeyin bir sene boyunca acisini çekmezdi. Sal bunu, milletin hayat hikayelerini dinleme.

Öğrenci olduğunuzu düşündüm, yazım tarzınızdan yaşınızın üstünde biri gibisiniz.
Öte yandan üniversitede okuyan genç bir adamı düşündüm, bir türlü bu olgunluğa gelemedi :)
İkinizi bir araya düşünce olarak getiremedim.

Konu ile hiç alakası olmayan bir yorum olmuş haklısınız, kusura bakmayın :)

Konu ile alakalı ise çöpsüz üzüm iyidir.
Öyle miydi böyle miydi diye düşünerek kendinizi yormayın. Aşkınızdan ölüp bitmiyorsanız, Daha net, bu kadar dramatik olmayan, neşeli birileri ile arkadaşlık kurun :)
teşekkürler ediyorum güzel bakışınız :) mesele içinse şunu söyleyebilirim ben de yavaştan bu ilişkiyi dostluğa çevirip daha ilerisini istemeyeceğim gibi görünüyor, netliği seviyorum çünkü. 2 aydır içimin tatmin olmadığı birkaç mesele daha oldu. ama bu yine de kıymetli bi insan olduğunu değiştirmez, bi insan olarak seviyorum lakin ilerisi olmayacak gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X