1yıl önce tanışmıştık ve o başka şehirde olmasına rağmen sürekli bana ümit verdi. Birgün bizim geleceğimiz yok dedi ve olumsuz konuşmaya başladı. Onu seviyorum içimde karşı konulamaz bi aşk var ne yapsam geçmiyor. Ağlıyorum sızlıyorum içiyorum geçmiyor. Sürekli depresif hissediyorum. Aylar sonra yeniden buluştuk ve bana hiç bisey olmamış gibi güzel şeyler söyledi umut verdi. Sizce ne yapmalıyım? Unutmak istiyorum artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimle gelecek istemiyorsan ümit de verme aynen boyle sole
O zamandan bu zamana ne değişmiş diye bir sor hele..
Tek söylediği kafam karışık seni kırdım özür dilerim tarzı şeyler. Çok çelişkili konuşuyor
Geçerli bir sebep değil, mantıklı bir açıklaması yok daha..
Neden kafa karışıklığı yaşamış hemde sen bu kadar çok severken..
Benden 8 yaş büyük yaşı çok sorun ediyor. Şuan 26 yaşında üniversitesi bitmedi ve bitmesine 2sene var. Dersleri kafasına taktığı için bazen beni kırıyormuş
Benden 8 yaş büyük yaşı çok sorun ediyor. Şuan 26 yaşında üniversitesi bitmedi ve bitmesine 2sene var. Dersleri kafasına taktığı için bazen beni kırıyormuş
Ders zamanı ders yapamıyor muymuş..
Sen nasıl idare ediyorsun peki ?
evet senin yaşın küçük olduğu için problem
sen 18 o 26, bana hiç güvenilir gelmedi, bence kurtulmaya bak
Unutmaya çalışsamda bi şekilde kendini hatırlatıyor. Kenarda tutmak istiyor belki de
Okula geç başladığım için seneye gireceğim üniversite sınavına. Harp okulu istiyorum :) onu bende çok düşündüm araştırdım herkes çok asosyal içine kapanık bi çocuk dedicanım sen 22 o 30 olsa neyse, bence seni kullanıyor
koskoca yetişkin adam üstelik ünivesiteye gidiyormuş ortamıda gayet sosyaldir, senin öğrenim durumun ne üniveste sınavı noldu
Her zaman ders çalışıyor sözde. Onu arayıp sorduğumda veya mesaj attığımda ders çalıyorum oluyor cevabı. Onun canı istediğinde konuşuyoruz. Buluştuğumuzda ayrılırken bu son buluşmamız olsa iyi olurdu dedi. Yanımdan ayrıldıktan hemen sonra zamana bırakalım dedi. Çok tutarsız davranışı bunun farkında olmama rağmen seviyorum
Calistigi dersin ne oldugunu tahmin etmek zor degil...
Cani istediginde degil digerlerinden sira geldiginde konusuyorsunuz...
Bu cocugun size atarlanip 'bu son olsun' vs dedikten sonra kendini derslere, filmlere vs verdigini dusunmuyorsunuz herhalde...
Gozunuz acilmasin diye de zamana birakalim demis ki arada yoklayacak, kendini vazgecilmez hissettirecek biri daima olsun kiyida...
Sizin gibi ondan umit bekleyen en az bir kiz daha olmasa size karsi bu kadar rahat davranmaz...
Erkekler birini gozune kestirmeden ya da baskasindan isik gormeden kesinlikle umursamaz davranmazlar size karsi, bunu unutmayin...
Her sey bir yana aranizdaki seyi, iliski diyemiyorum, tamamen sonlandirir da on sekiz yasinda hayat tecrubesi sifir oldugu icin onu dengesizliklerine kafa yoracak birini bulmus daha ne olsun diye dusunuyor...
O cocuktan sana hayir gelmez. Kesinlikle yol ver ona. Derslerine yogunlas hedefine ulas. Doğru insan karsina mutlaka çıkacak. Kimse senden degerli olmasn. Degersizlestirir karsindaki seni
1yıl önce tanışmıştık ve o başka şehirde olmasına rağmen sürekli bana ümit verdi. Birgün bizim geleceğimiz yok dedi ve olumsuz konuşmaya başladı. Onu seviyorum içimde karşı konulamaz bi aşk var ne yapsam geçmiyor. Ağlıyorum sızlıyorum içiyorum geçmiyor. Sürekli depresif hissediyorum. Aylar sonra yeniden buluştuk ve bana hiç bisey olmamış gibi güzel şeyler söyledi umut verdi. Sizce ne yapmalıyım? Unutmak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?