Ask acisi

Kubraytrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
3
2
1
29
Bana Guvenebilirsin demişti ama araya mesafe girince eski sevgilisine dönmüş ve benim 1 ay sonra haberim oldu unutmaya calisiyorum.onu hic affetmeyecegimi de biliyorum.onu seviyorum fakat onlada olmak istemiyorum napmaliyim

Canim, biraz mesafe girince eski sevgilisine donmus bu adam. Tamam, seviyorsun, hala yogun duygular içerisindesin ama değer mi böyle biri için? Sevgini, aşkını asla bu kadar basit görmesine izin verme. Gitti mi? Peki, Güle güle. Tabi ki aglayacaksin, üzüleceksin ama tekrar güvenmeyi asla düşünme. Neler unutulmuyor, insan ölümü bile unutuyor.

Unut gitsin değmez

Çok tesekkur ederim.demek yapilacak tek şey unutmak

Bitanecim yasadiklarinin baska bir turunu bende yasadim bundan kurtulmanin tek yolu zaman ve kafani oyalamak ve ondan uzaklasmak icin yaptigi seyi aklina getir aldatmis seni eski sevgilisine donmus, bu adama guvenilir mi Allah korusun tekrar birlikte olsan tekrar aldatir seni boyle dusun, uzme tatli canini en degerli varligin kendin oldugunu unutma canim benim

Hareketleriyle bu güveni tamamen sizde sağlamadan önce 'bana güvenebilirsin' diyenlerden uzak durun. Zira güvenilmezlerin ortak cümlesi olur kendileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…