Ask acisi

Ayrılık acısının ölüm acısından daha büyük olduğunu okumuştum biyere nerde hatırlamıyorum.
Severek ayrılmaktan bahsediyorlardı tabi.
bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış..

Çok ilginç bir merak.Bu konudan hiç aşık olmadın kanısına vardım.Çünkü insan aşıkken onunla kavga ederken bile çok acı çekiyor. Ben senin sorunu "Aşk nedir?Aşk acısı nedir?" olarak yorumluyorum.

Aşk çok güzel efsun edici mücizevi bir duygu.Mantık işi değil. Duygu işi. İnsan kime aşık olacağına karar veremiyor. Asla ve asla dediğin birine de aşık olabilirsin. Aşk ne ırk biliyor ne yaş ne eğitim. Sadece o yanında olsun istiyor.O dünyanın en iyi, en mükemmel insanı sanıyorsun.Sanki dünyada birtek o varmış gibi. İnsan biraz polyana gibi oluyor.Hayat toz pembe görünüyor. Onunla herşey güzeldir, herşeyin üstesinden geliriz biz diyorsun.Biraz da cesur oluyorsun. Onun için herşeyi göze alabiliyorsun. Dediğim gibi aşk mantık işi değil, insan aşıkken mantıksız davranabiliyor. Bazen gururundan bile vazgeçebiliyor.

Eee ayrılınca da sanki dünya başına uçuyor.Onsuz kendini düşünemiyorsun. Onsuz yapamamki onsuz hayatıma nasıl devam ederim diyorsun.Onsuz mutlu olamamki ben diyorsun.İnsanın içi yanıyor,yanmak ne kelime kavruluyor.Hayat o an çok mantıksız görünüyor.Sanki hayatın artık hiç bir anlamı kalmamış gibi hissediyorsun.Ama zamanla geçiyor tabii. O kör aşık devresini geçiyorsun.

Özetle: Aşk çok güzel bir duygu, fakat acısıda çok zor bir duygu.

ALLAH herkese nasip etsin o duyguyu İNŞAALLAH. Bence hayatın bize sunduğu en güzel duygulardan biri.İnsan çok acı çeksede arkasına dönüp baktığında iyiki aşık olmuşum yaşamışım bu duyguyu diyor.

Ayrılık acısının ölüm acısından daha büyük olduğunu okumuştum biyere nerde hatırlamıyorum.
Severek ayrılmaktan bahsediyorlardı tabi.
bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış..
Evet Leyla ve Mecnun aşkı gibi olabilir.Günümüzde öyle aşklar çok az.

Fakat ben dünyadaki en büyük acının çocuğunu kaybetmek olduğunu duydum.Kapanmaz yaraymış diyorlar.ALLAH tüm anne babaların çocuklarını korusun İNŞAALLAH.

Ask zor bir aci.. Çünkü hayatta iken kaybediyoraun hayallerini umutlarini..
Allah evlat acisi gostermesin yas kac olursa olsun
.

Evet Leyla ve Mecnun aşkı gibi olabilir.Günümüzde öyle aşklar çok az.

Fakat ben dünyadaki en büyük acının çocuğunu kaybetmek olduğunu duydum.Kapanmaz yaraymış diyorlar.ALLAH tüm anne babaların çocuklarını korusun İNŞAALLAH.
İnşallah cnm

Ayak Serçe parmağını sehpanın kenarına sertçe vurunca hissettiğin acı gibi birşey :işsiz:

En berbat şey işin komik tarafı da
Güçlü kadınlar isterler güçlü ve korkusuz onla korkmadan sevisebilecek kadınlar.Şehirlerini evlerini,şarkılarını terk edecek kadınlar onlar için şiir yazacak kadınlar isterler sonra hayatları boyunca bir şiir bile ezber bilmeyen kadınlar için terkederler. -.-çok mu doldum ne

Back
X