Ruh halim ve boşanmak

bakın aydınlanma yaşıyorsunuz. bence bu konuları not edin,gelecek sevgili adaylarınızda güven hissi huzur hissi gibi bu sizi daha değerli hissettirecek eylemleri yapan erkeklere şans verin. bence bu istekleriniz en doğal sevgili beklentileri. hyatı paylaşmak. bu kötü örnek olan insan sizi çok daha kötülerinden korudu belki. her şerde olan bir hayır olarak.

inşallah arkadaşınızın spor salonuna da geçersiniz. o seçenek hep masada bu da güzel. nasıl daha mutlu olacaksanız onları yapın. turlara çıkma imkanınız varsa orada gezmeyi seven kafadar biri ile de tanışma imkanınız olabilir. hobilerinize ve sevdiğiniz etkinliklere odaklanmaya devam edin bence ortak paydalar başlangıç için de etkili.

en kötüsü geçti bundan sonrası iyilik güzellik deyin kendinize. milyonlarca insan kırılıyor. kırıldığımız yerden hayata devam ederken geçiş süreci biraz üzücü ama geçecek hepsi inanın
Güya boşandıktan sonra hayatıma alacağım insana çok çok dikkat edecektim kendimi üzdürmeyecektim dkdkdk boşanma kadar yıpratmıştır beni bu kişi . Hep ayrılmam gerektiğini biliyordum aslında ama nedense kendime söz geçiremedim devam ettim . Yalnız size tuhaf bir şey söyleyim. Bu aynı dönem boşandığım bi arkadaşımın da başına geldi . Boşandıktan sonra hayatımıza aldığımız insanlar eşlerimizin tam zıddı . Yani onun da benim de ex eşlerimizin dişil enerjileri çok yüksekti . Küser alınır eder trip atar vs böyle tiplerdi . Hal hareketleri bile çok kibardı . Yemek yiyişleri vs . Ancak sonradan hayatımıza aldığımız kişiler inanılmaz eril onunda benimde . Yani yontulmamıs bi erillik djdkdk konuşmaları bile şiveliydi ikisininde . Yemek yiyişler hayvan gibi falan. Acaba tam zıddı diye mi bi güveniverdik biz bu insanlara

Back