- Emoji Skoru
- 844
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Evet haklısınız zorlamak beklemek numaralar çevirmek alttan girip üstten çıkarak ikna etmeye çalışmak asla istemiyorum kimseyi . Yola inanmışlar ile çıkılır ikna edilmişlerle değiL .Hayır komik değil, anlayabiliyorum ruh halinizi. Sevmek sevilmek istemek çok doğal ama işte her flört aşka, sevgiye, gerçek bir ilişkiye evrilmiyor. Prensi bulana kadar kurbağaya maruz kalıyoruz ne yazık ki.
Ben de eşimle denk gelene kadar saçma sapan tiplerle tanıştım, tanıştırıldım, evlilikten daha çok üzüldüğüm durumlar oldu toksik insanlarla muhatap olduğum için. Hepsi bir tecrübe oldu. Zaman içinde, kendi değerimi fark edip hayattan ve ilişkilerden ne istediğimi daha iyi anlayınca yanıma bile yaklaştırmadım öylelerini.
Evlilik sonlandırmak kolay değil, siz güçlü bir insansınız, bu tiplere de hiçbir gebeliğiniz yok; insanlar kendini bir şekilde belli ediyor, ne ise o, düzeltmeye çalışmak, oldurmaya çalışmak, idare etmek sadece zaman kaybı. Kimse değişmez çünkü.
Yalnız baya bi üzüntü çöktü az önce . Böyle kötü merhametsiz bi adamı özlemek de çok canımı sıkıyor . Ben galiba gerçekten sevmişim diyorum . Ve sevgi de şıp diye bitmiyor . Başkalarıyla flörtleştigini düşünüp Karalar bağlıyorum falan kendi kendime dkdkdkdl 30 yaşında bi insansın ya kendine gel ahahaha