Ruh halim ve boşanmak

hupsidupsi09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
829
Puanlar
33
Son konularımı bilenler bilir 1 senelik ilişkimde sağdan soldan gizlendiğimi düşünerek erkek arkadaşımı denemiştim .gittigi Spor salonuna üye olmamı istememesi , iş yeri yemekhanesine öğlen yemeğine dahi cagırmak istemiyor olusu , hiçbir arkadaşı ile tanıştırmaması vs vs derken günün sonunda nihayet durumu ayıkabildim evet erkek arkadasım beni gizliyor dndmdk . Ayrıldım sonuç olarak . Sancılı ve rezalet bi ayrılıktı benim için .

Daha önce çok kısa süren bi evlilik geçmişti basımdan . Boşanalı iki buçuk yıl oluyor ve bu kişi ilk şans verdiğim erkekti . Güvenmeyi seçtigim . İki buçuk yıllık süre zarfında çok erkek çıktı karşıma . Kimini ben beğenmedim onlar diretti , kimi boşandığımı duyunca uzaklaştı vs . Bu kişi hem boşanmamı normal karşılayan bir profildeydi hem de Fiziken ve mesleki anlamda beğendiğim biri oldu . Ciddi ilişki diyerek yaklaştı bana . Güvendim ve inandım maalesef yanılmışım . Suan ondan ayrılmanın acısı bir yana bundan sonrası nasıl olacak belirsizliği ve üzüntüsü taşıyorum . Boşanmış insanların karşısına doğru düzgün erkekler çıkmıyor mu? Boşanmak gerçekten de erkekleri kaçırtan bir şey mi ? Çok bunaldım çok üzgünüm biraz desteğe ihtiyacım var maalesef

Ya bundan sonra kendinizle baş başasınız ne var bunda
Hatta siz bunu isteyin insanın kendini dinlemesi çok güzel bişeydir
HAyatınızda bir adam almayın ya arının rahatlayın eğer hakettiğini düşündüğünüz biri girerse hayatınıza yaşadıklarınızı göz önünde bulundurarak ince elwyin sık dokuyun
sanki liseli bir kızsınız
Boşverin ya

Hayır tabii ki düzgün insanlar çıkabilir. İnsanlar ikinci hatta üçüncü evliliği yapıyor. Mutlaka bir yerde kafanızın uyuşacağı, anlaşabileceğiniz birileri vardır.

Sadece hiç evlenmemiş insanların büyük bir çoğunluğu evlenip boşanmış insanlar ile ciddi ilişki düşünmüyor. Bunu bir eksiklik olarak değil düşünmeyin asla. Sadece bazı tecrübeleri kendisi yaşamadığı gibi, karşısındaki insan da yaşamamış olsun, birlikte yaşanacak olsun istenebiliyor. Belki daha çok sizin gibi başından evlilik geçmiş kişiler ile anlaşabilirsiniz. Tabii bu demek değil ki evlenmemiş biriyle beraberlik yaşayamazsınız, bu da oldukça mümkün. Fakat o büyük çoğunluğa denk gelmeyen birini bulana kadar böyle olumsuz deneyimler edinmeniz de olası.

Umarım gönlünüzce birini bulur, mutlu olursunuz. 🌸

Neden boşanmış insanların karşısına düzgün biri çıkmasın ki? Boşanmış insanların bir ekstrası mı var?

Siz ilk evliliginizi neden bitirdiniz, ilk eşiniz size göre düzgün olmadığı için değil mi? Peki onunla tanisirken, evlenirken bekar mıydınız, evet. Demek ki siz bekarken de karşınıza düzgün olmayan biri çıkmış.

Demek ki bekarların karşısına düzgün olmayan insanlar çıkabildiği gibi, boşanmış kadınların karşısına da düzgün adamlar çıkabilir.

Ama şu konuda hakkınız var, ülkemizdeki erkek profili çok kötü. Düzgün bir adama rastlamak zor.

Boşanmış olmak sizi 2.sinifa düşürmez. Aksine artık daha gözünüz açık olmali. Tecrübenize inanmalısınız. Artık boş sevgi sözcükleri sizi ikna edememeli. Seven adamla sevmeyen adami ayırt edebilmelisiniz.

Etrafımda boşanıp ikinci kez evlenen ve mutlu olan çok insan var bence kafanıza takmayın kurtulduğunuza şükür edin. 2 buçuk yıl çok uzun bir süre değil daha yakım sayılır boşanmanız. Bi arayaş içinde olmayın bekleyin vakti gelince o sizi bulur

Son konularımı bilenler bilir 1 senelik ilişkimde sağdan soldan gizlendiğimi düşünerek erkek arkadaşımı denemiştim .gittigi Spor salonuna üye olmamı istememesi , iş yeri yemekhanesine öğlen yemeğine dahi cagırmak istemiyor olusu , hiçbir arkadaşı ile tanıştırmaması vs vs derken günün sonunda nihayet durumu ayıkabildim evet erkek arkadasım beni gizliyor dndmdk . Ayrıldım sonuç olarak . Sancılı ve rezalet bi ayrılıktı benim için .

Daha önce çok kısa süren bi evlilik geçmişti basımdan . Boşanalı iki buçuk yıl oluyor ve bu kişi ilk şans verdiğim erkekti . Güvenmeyi seçtigim . İki buçuk yıllık süre zarfında çok erkek çıktı karşıma . Kimini ben beğenmedim onlar diretti , kimi boşandığımı duyunca uzaklaştı vs . Bu kişi hem boşanmamı normal karşılayan bir profildeydi hem de Fiziken ve mesleki anlamda beğendiğim biri oldu . Ciddi ilişki diyerek yaklaştı bana . Güvendim ve inandım maalesef yanılmışım . Suan ondan ayrılmanın acısı bir yana bundan sonrası nasıl olacak belirsizliği ve üzüntüsü taşıyorum . Boşanmış insanların karşısına doğru düzgün erkekler çıkmıyor mu? Boşanmak gerçekten de erkekleri kaçırtan bir şey mi ? Çok bunaldım çok üzgünüm biraz desteğe ihtiyacım var maalesef
Erkekten erkeğe göre değişir tamamen kişilik meselesi bence. Zaten Türkiyede çoğu kişi boşanıyor özellikle yeni nesilde, bu biraz kişilik karakter meselesi artık

Boşanmayı atlatan, ayrılmayı da atlatır

Eeee biz demiştik bu adam hiç güven vermiyor diye, bu da sana bir deneyim oldu boşver. Boşanıp tekrar evlenen tanıdıklarım ikinci seferinde çok güzel evlilikler yaptılar ve çok mutlular. Sen de herhangi bir sıkıntı yok, adam sıkıntılıydı.

Neden boşanmış insanların karşısına düzgün biri çıkmasın ki? Boşanmış insanların bir ekstrası mı var?

Siz ilk evliliginizi neden bitirdiniz, ilk eşiniz size göre düzgün olmadığı için değil mi? Peki onunla tanisirken, evlenirken bekar mıydınız, evet. Demek ki siz bekarken de karşınıza düzgün olmayan biri çıkmış.

Demek ki bekarların karşısına düzgün olmayan insanlar çıkabildiği gibi, boşanmış kadınların karşısına da düzgün adamlar çıkabilir.

Ama şu konuda hakkınız var, ülkemizdeki erkek profili çok kötü. Düzgün bir adama rastlamak zor.

Boşanmış olmak sizi 2.sinifa düşürmez. Aksine artık daha gözünüz açık olmali. Tecrübenize inanmalısınız. Artık boş sevgi sözcükleri sizi ikna edememeli. Seven adamla sevmeyen adami ayırt edebilmelisiniz.

İkinci paragraf bana bi aydınlatma yaşattı gerçekten . Yani ben ayrıldığım sevgilim ile başlarken ciddi bi ilişki istediğimi ilişki devam ettiğinde evlilik beklentim olacağını söylemiştim. Bunu bilerek başladı benimle . Ancak günün sonunda bir sene boyunca gizlenmek çok koydu . Ya zaten bu gizlenme olayı olmasa dahi evlilik konusunda ciddi soru işaretleri taşıdığım birisiydi kendisi ama ben sanırım sadece bu kısma odaklandım yaram olduğundan

her ne kadar uzun soluklu bir evlilik sürdürsem ve mutlu da olsam , yeni nesil icin evlilik bence dogru birsey olmayabilir. günümüz sartlarina göre insan dogasina aykiri buluyorum hatta. merak etme bosanmis insan olarak bir eksikligin falan yok. karsina elbette düzgün birilerinin cikma ihtimali de hep olacak. ama bence bir kendi kendine kalip yanlizligin tadini cikar ya. sahsen kendi adima yalńliz oldugum yillari özlüyorum arada. insanin sadece kendinden sorumlu olmasi bir lükstür . kiymetini bilin.

Eeee biz demiştik bu adam hiç güven vermiyor diye, bu da sana bir deneyim oldu boşver. Boşanıp tekrar evlenen tanıdıklarım ikinci seferinde çok güzel evlilikler yaptılar ve çok mutlular. Sen de herhangi bir sıkıntı yok, adam sıkıntılıydı.
Teşekkür ederim ancak o bende sorun olduğunu kavgacı olduğumu huzur sevmediğimi söylüyordu ve sanırım buna da ikna etti beni . Suan kendimi sorunlu geçimsiz olarak görüyorum :D

Konunuzu hatırlıyorum,tam olarak ayrılma sebebi nedir ?Etraftan gizlemek mi detay verseniz

her ne kadar uzun soluklu bir evlilik sürdürsem ve mutlu da olsam , yeni nesil icin evlilik bence dogru birsey olmayabilir. günümüz sartlarina göre insan dogasina aykiri buluyorum hatta. merak etme bosanmis insan olarak bir eksikligin falan yok. karsina elbette düzgün birilerinin cikma ihtimali de hep olacak. ama bence bir kendi kendine kalip yanlizligin tadini cikar ya. sahsen kendi adima yalńliz oldugum yillari özlüyorum arada. insanin sadece kendinden sorumlu olmasi bir lükstür . kiymetini bilin.
Yani 27 yaşında evlendim . Bir sene sonra da boşandım . Yaklaşık 2.5 sene yalnızdım zaten . Ben seviyorum yalnız olmayı . Şans verdiğim insan boktan çıktı maalesef . Birde karşımdaki erkeğe boşandığım kısmı açıklamak beni çok zorluyor . Sırf bu yüzden konuşmanın kesilmesi ya da farklı niyetle yaklaşılması midemi bulandırıyor artık

Konunuzu hatırlıyorum,tam olarak ayrılma sebebi nedir ?Etraftan gizlemek mi detay verseniz
Bir senelik ilişki . Gittiği spor salonuna kaydolmak istediğimde yüzde doksanı erkek bir yer gelme diye olay çıkarması ( tamam olabilir ) arkadaşlarınla tanıştır dediğimde hepsi erkek ben kız arkadaşımı sergilemek istemiyorum gavat mıyım demesi ( sjsksks ) en son bi öğle arasında bizde yemek bugün kötü senin iş yerine geleyim sizin yemekhanede yiyelim dediğimde herkes bir şey soracak saçmasapan konuşacaklar suan hazır değilim sonra gelirsin demesi dkdkdkdkd . En sonunda gizlendiğime ikna olup ayrıldım

Yani 27 yaşında evlendim . Bir sene sonra da boşandım . Yaklaşık 2.5 sene yalnızdım zaten . Ben seviyorum yalnız olmayı . Şans verdiğim insan boktan çıktı maalesef . Birde karşımdaki erkeğe boşandığım kısmı açıklamak beni çok zorluyor . Sırf bu yüzden konuşmanın kesilmesi ya da farklı niyetle yaklaşılması midemi bulandırıyor artık
bosanmayi aciklamak zorunda kalmak ne ya , bosandim diyeceksin hepsi bu. birilerine bunu uzun uzun aciklamak zorunda kaliyorsan o kisi bastan zaten yanlis kisi demektir. kimsenin sana özürlüymüssün gibi hissettirmesine izin verme. seninle gercekten ilgilenen biri gecmisinle ilgilenmez !

bosanmayi aciklamak zorunda kalmak ne ya , bosandim diyeceksin hepsi bu. birilerine bunu uzun uzun aciklamak zorunda kaliyorsan o kisi bastan zaten yanlis kisi demektir. kimsenin sana özürlüymüssün gibi hissettirmesine neden olma. seninle gercekten ilgilenen biri gecmisinle ilgilenmez !
Evet biliyorum insanların tercihi kendi gibi bu konuda tecrübesiz biri ile evlenmek olabilir. Tabi ki olabilir saygı duyuyorum . Ben de geçen devlette çalıştığım için özelde çalışan biri ile olmak istemedim mesela . İnsanlar seçimlerinde özgür ama bana hep mi bunu duyunca kaçan ya da niyeti kötü insan denk gelir gerçekten yıldım. Şimdi beni yanlış anlayanlar olacaktır ancak bi tespitim var yanılıyor muyum söyleyin lütfen. Başörtülü biriyim ve ilk bakışta tabi ki muhafazakar erkeklerin dikkatini çekiyorum . Onlar seküler erkeklere göre çok daha sığ düşünüyor bu konuda ve direkt olmaz diyorlar . Sırf bu yüzden dahi bazen açılmak yokluyor zihnimi . Zaten başörtüsüne yakışır bi hayattta süremedim uzun zamandır

Teşekkür ederim ancak o bende sorun olduğunu kavgacı olduğumu huzur sevmediğimi söylüyordu ve sanırım buna da ikna etti beni . Suan kendimi sorunlu geçimsiz olarak görüyorum :D
İşte adam seni öyle bir manipüle ediyordu ki kendin bile kavgacı ve huysuz olduğunu düşünmeye başladın. Vallahi çok sevindim ayrıldığına, inşallah aklını çelmez tekrar.

Bir senelik ilişki . Gittiği spor salonuna kaydolmak istediğimde yüzde doksanı erkek bir yer gelme diye olay çıkarması ( tamam olabilir ) arkadaşlarınla tanıştır dediğimde hepsi erkek ben kız arkadaşımı sergilemek istemiyorum gavat mıyım demesi ( sjsksks ) en son bi öğle arasında bizde yemek bugün kötü senin iş yerine geleyim sizin yemekhanede yiyelim dediğimde herkes bir şey soracak saçmasapan konuşacaklar suan hazır değilim sonra gelirsin demesi dkdkdkdkd . En sonunda gizlendiğime ikna olup ayrıldım
Tamam onları okumuştum önceden ama gizleme sebebi ney mesela?

İşte adam seni öyle bir manipüle ediyordu ki kendin bile kavgacı ve huysuz olduğunu düşünmeye başladın. Vallahi çok sevindim ayrıldığına, inşallah aklını çelmez tekrar.
Evet çok usta bu konuda . Zekamı dahi iğnelerdi kendisi şaka yollu. Yani bir kavga ederdik mesela. Senin haksız olduğun noktalar şu şu derdim , bundan dolayı kırgınım sana . Günün sonunda kendimi özür dileyip gönül almaya çalışırken bulurdum dndkdkd. Çok garipti gerçekten . Çok verdim kendimden . Eski eşim hep derdi ki kendinden hiç taviz vermiyorsun . O cümle sanırım zihnime yerleşmiş . Bu ilişkimde dedim ki evet tavizler vereceğim artık fjdkdkdk vermez olaydım ağzıma sıctı . Zona oldum herif yüzünden ben ya şaka gibi

Back
X