1- kendinizi hırpalamayı bırakın.siz kendinizin düşmanı değilsiniz.
2- hayatta bir şeyler istediğimiz gibi gitmiyorsa değiştirmek elimizde.
3- benim bir arkadaşım zeki müren kafasında ' sen önce sahip olduklarını söyle ,işine gelmezse en baştan gider. kalırsa da kalır ' der. vidanen rahat olursun hem de test etmiş olursun dedi. bu da bir görüştür.
4- boşanmak suç değil. size kendinizi kötü hissettiren biri olursa, bu hissi iade edin. herkes eşit hayatta. bugün bekar 10 sene sonra sadece bekar ya da evli kalabilir mi? garantisi yok kimsenin.kimse de boşanmak için evlenmiyor. olmadıysa olmadı. mutsuz evliliğe saplanıp kalmaktansa mutluluğu seçebilir insanlar.
5. erkekler kapatılsın dedirtiyorlar sık sık. hepsi kötü değil yine de. inanın 1 kişi aradığınız ve bulacaksınız. insanlar bir şeyler öğretmek için girer hayatımıza.
6. o kişi ile mantığınızı uymuş ama duygusal olarak gizlide bırakması sizi incitmiş çok doğal incinmeniz. o kişiden kurtulmanız da başarınız. kendinizi tebrik edin. siz o kırıcı tutuma razı gelmediniz hayat daha iyilerini getirecektir.
kendinize iyi davranın. acı bastırdı mı üzülün biraz,sonra toplanın. ben en iyisine ve bana en değer veren erkeğe layığım deyin. insanlara değil hissettirdiklerine aşık olan insanlar acıları daha çabuk atlatıyor inandığım. ben de öyleyim. kişilere ne anlam yüklüyoruz. kendi kafamızın içinde esas zarar verenler bize bence. değersizleştirin ve arkanızda bırakın.kendinizi ödüllendirin.
spor salonlarında aşklar meşhurdur. salgılanan kimyasallar aşkı kolaylaştıran basamaklardanmış. spor salonu denince aklıma geldi.siz de bir düşünün bence