Zor bir durum ama sadece seni arayip bitti mi dediKimse yok mu
Keşke tek derdim aşk acısı olsaydı.
Yeni bir aşk ile geçip giderdi..
Lütfen kendini soktuğun o kör kuyudan çık.
Bir gün hatırlayıp güleceksin bunlara.
Böyle olmazsa gel beni bul döv izin veriyorum :)
Ahahah çok tatlisiniz teşekkür ederim : )
Ama karşımda bana çok buyuk vaatlerde bulunan ve çok aşık olduğunu söyleyen bir erkek vardı. Hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor bu durumda. Kendime üzülmek için bir iki hafta veriyorum vallahi. Sonra toparlanacagim artık
Genceciksin tabi ki sevip sevileceksin.sakın kendini kapatıp yiyip bitirme. Sosyalleş özgürce. İlk günler tabi ki zor gelecek ama tabi ki geçecek. Uzak mesafelerde ilişki zordur.Hep mi uzaktınız? Eğer öyleyse unutman bir nebze daha kolay olabilir.
Hep bu örneği vereceğim benim eski sevgilim de yalvarmama rağmen asla beni sevmediğini söylemedi. Söyleseydi daha kolay olurdu. İstemiyor artık acı ama gerçek. Uzaklığı kaldıramaz bazı insanlar. Kendinize zaman verin. Giden oysa dönen de o olur.
Dışarıya falan çıkın, şu an benim yaptığım gibi sıkıntılarınızı evde internette kafa dağıtarak çözmeye çalışmayın.
Geçen yaz yine bu zamanlar aynılarını yaşadık. Yine ağustos sonunda terk etti beyefendi 10 gün sonra ben tam umudu kesmişken geri döndü. Üstelik tam ben yeni bir şehire gidip yeni bir hayata başlayacakken. Canı istemeyince gidiyor isteyince dönüyor. Karşısında hep onu kabul eden bir aptal var çünkü..
cnm bak gıden yıne gıder. bır daha gelırse guvenebılıcekmısın? cocuk oyuncagımı bu. sen kararlı ol ve asla kabul etme. bu donup dolasıp gelıcek kesın yıne ama asla bır daha guvenıpde kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?