Aşk Acısı..

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
Evet, bugün itibariyle üç yıllık iliskim sona erdi. Çok severek ama zorunlu. Farklı sehirlerdeydik en başından beri böyle devam etti. Öylesine gidiyorduk sonucun ne olacağını bilmeden. Içimde bir boşluk var sadece, onca yıl anılar fedakarlıklar.. Bunca zaman boşa geçmiş gibi hissediyorum. Ve olabilecek en saçma şekilde bitti bir telefon konuşmasıyla. Işte buna çok üzülüyorum. Öyle çok fazla yikilmadim ama yine de o boşluk duruyor iste orda. Kendimi oyalayip düşünmemek istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapabilirim. Bir de kimse bir daha beni sevmez diye düşünüyorum. Iyice ergenlestim..Bir el atin su manyak kiza :(

insanoğlu ölümden başka her şeye çare bulabilmiş, en fena acıyı bile 40 günde unutabilmiştir. birbirini gerçekten seven iki yürek için değil mesafeler, aileler, dostlar, dinler, diller bile aşılabilir. sevginiz yetersiz gelmiş. bu durumu büyütmeden önünüze bakın. kayıp yıllarınızın telafisi yok. acınızı çekin ve sonra ayağa kalkın bir an önce.

Ben 24 yaşındayım o 23. Hala beni çok sevdiğini iddia ediyor. Ben de çok hata yaptım ilişkimizi yiprattım. Belki de o yüzden artık yanımda olmazsan olmaz diyor. Ama çok sinirleniyorum. Özellikle hala sevdiğini söylemesi. Sevse böyle mi olurdu

Keşke tek derdim aşk acısı olsaydı.
Yeni bir aşk ile geçip giderdi..

Lütfen kendini soktuğun o kör kuyudan çık.
Bir gün hatırlayıp güleceksin bunlara.
Böyle olmazsa gel beni bul döv izin veriyorum :)

Keşke tek derdim aşk acısı olsaydı.
Yeni bir aşk ile geçip giderdi..

Lütfen kendini soktuğun o kör kuyudan çık.
Bir gün hatırlayıp güleceksin bunlara.
Böyle olmazsa gel beni bul döv izin veriyorum :)

Ahahah çok tatlisiniz teşekkür ederim : )

Ama karşımda bana çok buyuk vaatlerde bulunan ve çok aşık olduğunu söyleyen bir erkek vardı. Hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor bu durumda. Kendime üzülmek için bir iki hafta veriyorum vallahi. Sonra toparlanacagim artık

Ahahah çok tatlisiniz teşekkür ederim : )

Ama karşımda bana çok buyuk vaatlerde bulunan ve çok aşık olduğunu söyleyen bir erkek vardı. Hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor bu durumda. Kendime üzülmek için bir iki hafta veriyorum vallahi. Sonra toparlanacagim artık

Aman bir erkek en fazla ne kadar çok aşık olabilir ki?

Asla kendilerini unutup sevemez onlar. O boku yiyen biziz canım :)

Bunu bilip öyle dinle o palavraları artık olur mu?:)
Kendini daha çok sev. ;)

Biriyle bu kadar çok zaman geçirince ilişki bağımlılığa dönüşüyor herhalde. Sanki ondan önce bir hayatım yokmuş gibi. Halbuki ne kadar saçma. Bunları düşünebiliyorum da akla söz geçmiyor işte acıya engel değil : (

Genceciksin tabi ki sevip sevileceksin.sakın kendini kapatıp yiyip bitirme. Sosyalleş özgürce. İlk günler tabi ki zor gelecek ama tabi ki geçecek. Uzak mesafelerde ilişki zordur.Hep mi uzaktınız? Eğer öyleyse unutman bir nebze daha kolay olabilir.

Hep bu örneği vereceğim benim eski sevgilim de yalvarmama rağmen asla beni sevmediğini söylemedi. Söyleseydi daha kolay olurdu. İstemiyor artık acı ama gerçek. Uzaklığı kaldıramaz bazı insanlar. Kendinize zaman verin. Giden oysa dönen de o olur.
Dışarıya falan çıkın, şu an benim yaptığım gibi sıkıntılarınızı evde internette kafa dağıtarak çözmeye çalışmayın.

Genceciksin tabi ki sevip sevileceksin.sakın kendini kapatıp yiyip bitirme. Sosyalleş özgürce. İlk günler tabi ki zor gelecek ama tabi ki geçecek. Uzak mesafelerde ilişki zordur.Hep mi uzaktınız? Eğer öyleyse unutman bir nebze daha kolay olabilir.

Evet hep uzaktık. Bitişiyle somut olarak değişen bir şey olmadı yani hayatımda. Her gün görüşüyorduk bir yerlere gidiyorduk bir anda kesildi durumu yok yani. Böyle düşününce daha kolay haklısınız

Hep bu örneği vereceğim benim eski sevgilim de yalvarmama rağmen asla beni sevmediğini söylemedi. Söyleseydi daha kolay olurdu. İstemiyor artık acı ama gerçek. Uzaklığı kaldıramaz bazı insanlar. Kendinize zaman verin. Giden oysa dönen de o olur.
Dışarıya falan çıkın, şu an benim yaptığım gibi sıkıntılarınızı evde internette kafa dağıtarak çözmeye çalışmayın.

Geçen yaz yine bu zamanlar aynılarını yaşadık. Yine ağustos sonunda terk etti beyefendi 10 gün sonra ben tam umudu kesmişken geri döndü. Üstelik tam ben yeni bir şehire gidip yeni bir hayata başlayacakken. Canı istemeyince gidiyor isteyince dönüyor. Karşısında hep onu kabul eden bir aptal var çünkü..

Geçen yaz yine bu zamanlar aynılarını yaşadık. Yine ağustos sonunda terk etti beyefendi 10 gün sonra ben tam umudu kesmişken geri döndü. Üstelik tam ben yeni bir şehire gidip yeni bir hayata başlayacakken. Canı istemeyince gidiyor isteyince dönüyor. Karşısında hep onu kabul eden bir aptal var çünkü..

cnm bak gıden yıne gıder. bır daha gelırse guvenebılıcekmısın? cocuk oyuncagımı bu. sen kararlı ol ve asla kabul etme. bu donup dolasıp gelıcek kesın yıne ama asla bır daha guvenıpde kabul etme

cnm bak gıden yıne gıder. bır daha gelırse guvenebılıcekmısın? cocuk oyuncagımı bu. sen kararlı ol ve asla kabul etme. bu donup dolasıp gelıcek kesın yıne ama asla bır daha guvenıpde kabul etme

Artık kolay kolay güvenmem dönse bile. Ki bence dönmez de çok kararlı konuştu. Son konusmamizi yaptığımız saatten beri whatsappa da girmedi belki numarasını değiştirdi. Bilemiyorum

Back
X