• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk aşk aşk

Ecem-25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
7
1
1
28
Aile dostumuz vasıtasıyla tanıştık. Sohbet ediyoruz fakat şehirlerimiz farklı fakat çok iyi anlaşıyoruz zevklerimiz ve isteklerimiz aynı fakat birbirimizle arkadaş olarak görüyoruz sana çok iyi dost olurum dedi. Hoşlanmaya başladım sizce bu arkadaşlığı bitirmelimiyim yoksa bu güzel insanı kaybetmemelimiyim bilemedim

erkek arkadaşım dediyse bitti bil...üzgünüm:(

Arkadaş deme lazım olur diyesim geldi

Konu sahibi işin zor çok kaptırma derim :/

Bende arkadaş olarak gördüğüm için en başından arkadaş olma amacıyla konuştuk aşk kendini gösterince bilemedim kızlar :KK76::KK76:

Dost olurum demiş eş olurum dememişki çocukcağızı ürkütme eş olacağı varsada bırak kendi açılsın.

Şimdilik arkadaş devam et..fakat çok salma..fakat çok yakın da davranma...fakat yaşlar kaç?

Pusuya yatmış kaplan ,yavru antilopa farkettirmeden usulca yaklaşıyordu :KK49: bir TV programında arkadaştan sevgili olur mu diye soruyorlar . Bir adam, kankamdan sevgilim oldu,eşim oldu,çocuklarının annesi oldu diyordu. Bence pat diye kestirip atma. Zamanın ne göstereceği belli olmaz.

Bir erkek seni dost olarak görüyorum diyorsa ikinci adımda da ben sana layık değilim sen daha iyilerini hak ediyorsun gelir.

O yüzden yeni yılda yeni aşklara yelken aç.

Bazı problemlerimde bana yardımcı oldu özellikle aşk. Belkide bu yüzden kendime yakın gördüm oda sadece arkadaş gözüyle bakmis olabilir mi diye dusunuyorum.:KK64::KK64::KK64::KK64:

Dost kalalim diyorsa madem kisi sana mesafeli ol derim kaptirma kendini sakın.

Arkadaş olup sonradan sevgili olanları kınayan biri olarak iş ciddiye binmeden konuşup olaylara yön vermeni öneririm ya aşk da dostluk yoksa ileride daha çok üzülürsün

Back
X