Ah canim ya gece gece beni huzunlendirdin... neyse.. diyecegim su ki bir sure onu rahatsiz etme.. arkadaslar seni sevmediginden bahsetmis, ama sen imkansiz diyorsun degil mi? cunku son gune kadar hep yanindaydi, cok guzel mesajlari vardi, sana hep seni hic birakmicam imaji verdi vs. Inan bana ben de ilk ayrildigimizda o beni cok seviyor hala diyordum cunku hic kuskum yoktu. 2 yil boyunca hic buyuk kavgamiz, ayriligimiz olmamisti.. ama ayrildi benden ve aradan 1 yil gectikten sonra dank etti. Beni cidden sevmiyormus... simdi sen buna inanmak istemiyorsun, yasadiklarimiz cok farkliydi, anlatmayla olmaz ben onu biliyorum diyorsun ama gercekleri su an goremediginden boyle dusunuyorsun.. Sana tavsiyem hic arayip sorma, twitter da ona mesaj vermeye kalkma, takip etme surekli demicem cunku su asamada imkansiz senin icin... yasantina eskisi gibi devam etmeye calis.. Hala aklindasindir ama onu basta bunaltmissin simdi geri cekilme zamani, hayat bu hic belli olmaz bakarsin geri doner.. Ama sen yine de kotuye alistir kendini...