- Konu Sahibi papatyam90
-
mrb kızlar. bi sevgilim var ve galiba aşık oldum. bu yüzden hiçbir kusuru yokmuş gibi geliyo bana.
oysa ki arkadaşlarım onun için olumsuz şeyler söylüyolar. (dış görünüşü hakkında)
yakışıklı olmayabilir ama ben karakterini seviyorum başından beri. karakterine aşığım yani. dış görünüşünü görmüyorum bile ona bakarken.
ama işte evlilik sonrasında aşk biterse, dış görünüşünü takar mıyım acaba?
şu an için hiç takmam gibi geliyo.
aşk evliliği yapmış ve daha sonra pişman olmuş var mı aranızda? doğru yolda mıyım sizce?
benim arkadaşlar da zamanında çok baskı yapmıştı o hiç yanına yakışıyomu diye ben de hep terslemiştim onları ben yakıştırıyorum diye. hatta bi gün çok çok uzaktan tanıdığım bi kız muhabbetim bile yoktu geldi yanıma sevgilin çok mu zengin dedi hayır dedim ne alaka. e dedi parası da yoksa ne buluyosun dedi.
insan kimi severse güzel o dur. annem dahil hiçkimseye anlatamadım bunu. onu sevdikten sonra 1 tane bile erkeğe yakışıklıymış diyemedim. bana da en yakışıklı sevgilim geliyo çünkü.
bence dış görünüş hakkında kim ne derse desin, sen bildiğini oku kimseye aldırış etme.
ama başka sorunlar da varsa o çocuk hakkında bilemem tabi.
millet de çok biliyormuş canım onlara neymiş sen beğenmişsin, sevmişsin. model, manken falan mı bekliyorlarmış. ay kızdım bak şimdi dışarıdan bakıp da ilişkilere yorum yapanlara sinir oluyorum aşk iki kişi arasında yaşanır sadece başkaları burnunu sokmasın artık
canım senin bu durumunu ben bundan 2.5 sene önce yaşadım..
biri vardı 2009 un martında tanıştık ve 2010 marta kadar çok iyi arkadaş olduk, sonra onda duygu değişimi olmuş, 2010 martına doğru bende de hoşlantı oldu ve biraz belli etmemle bana açıldı meğerse o 1 senede bana aşıkmış.. sevgili olduk.. aynı dediğin gibi aslında tipsizdi ve kimse yakıştıramadı onu bana "sen deli misin napıyosun" diyenler oldu ama ben takmadım seviyodum çünkü.. ve 2.5 sene boyunca da hiçkimseyi takmadım.. ama benim "onun dış görünüşüne değil karakterine aşığım" dediğim adamda inanılmaz bir ego patlaması oluştu.. ve son 1 senede beni fena halde üzdü.. şimdi de ayrıyız.. yani sana diyeceğim evlenince aşkın sönmez yakışıklı olmadığı için ama çok değer verdiğini sevgiline belli etme derim ben.. çok şımarıyorlar sen ağzın açık kalıyorsun, benim karakterine aşık olduğum adama ne oldu diye..
Birincisi ve en onemlisi bence ciftlerin birbirine yakismalari cok onemli. Ayni sana "o senin yanina yakismiyor" dendigi gibi ona da "oglum, sen bu kizi nasil buldun lan" falan gibi laflar geliyordur. Er ya da gec ustunuzde hakimiyet kurmaya calisacaktir. Yaniniza yakismadiginin farkindadir ve bunu sizi ezerek giderecektir.
Cok mu karamsar dusunuyorum? belki... Ama genelde gercekten cevreden ve aileden gelen olumsuz tepkiler dogru cikiyor. Ne zamandir birliktesiniz?
Herseye ragmen, onu gercekten iyi tanidiginiza inaniyorsaniz ve hala onun mukemmel oldugunu dusunuyorsaniz devam edin. Ama unutmayin butun erkekler iliskinin basinda mukemmellerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?