- Konu Sahibi papatyam90
-
değer vermemek değil de bence fazla ilgi iyi değil. kadın da erkek dde fazla ilgiden rahatsız olur bence.
Birincisi ve en onemlisi bence ciftlerin birbirine yakismalari cok onemli. Ayni sana "o senin yanina yakismiyor" dendigi gibi ona da "oglum, sen bu kizi nasil buldun lan" falan gibi laflar geliyordur. Er ya da gec ustunuzde hakimiyet kurmaya calisacaktir. Yaniniza yakismadiginin farkindadir ve bunu sizi ezerek giderecektir.
Cok mu karamsar dusunuyorum? belki... Ama genelde gercekten cevreden ve aileden gelen olumsuz tepkiler dogru cikiyor. Ne zamandir birliktesiniz?
Herseye ragmen, onu gercekten iyi tanidiginiza inaniyorsaniz ve hala onun mukemmel oldugunu dusunuyorsaniz devam edin. Ama unutmayin butun erkekler iliskinin basinda mukemmellerdir.
mrb kızlar. bi sevgilim var ve galiba aşık oldum. bu yüzden hiçbir kusuru yokmuş gibi geliyo bana.
oysa ki arkadaşlarım onun için olumsuz şeyler söylüyolar. (dış görünüşü hakkında)
yakışıklı olmayabilir ama ben karakterini seviyorum başından beri. karakterine aşığım yani. dış görünüşünü görmüyorum bile ona bakarken.
ama işte evlilik sonrasında aşk biterse, dış görünüşünü takar mıyım acaba?
şu an için hiç takmam gibi geliyo.
aşk evliliği yapmış ve daha sonra pişman olmuş var mı aranızda? doğru yolda mıyım sizce?
kendini bilen bir erkek boyle seyler soylemez...seni ezmeye calismaz..rakip degilsiniz ya sonucta kari kocasiniz..ve erkekler hep karilarinin daha guzel olmasini ister, kadinlar iste kendileri guzel olmak isterler
bir insanin gercekten karakteri daha on planda olmasi gerek. bir kac saatte guzellige cirkinlige alisirsin...ne demisler guzele 40 gunde doyulur ama guzel huyluya 40 yilda doyulmazseni mutlu ettikce sen ona guzelde olsa cirkinde olsa sana cok guzel gelecektir. nice yakisiklilar var hareketleriyle karakteriyle kendinden sogutan..ama nice cirkinler vardir karizmatik olabilen, kendine bakan..
guzellik gercekten kisilikte olmasi gereken birsey, digeride olsa fena olmaz tabii..ama 3 gun sonra kendinden guzelliginden tiksindirecek bir adam yerine, zamanla kendine dahada asik eden birini tercih ederdimkaldiki baskalarinin ne dedigi bu kadar onemli mi? insan her zaman birseyler der, normal yani bu durum.
Ben karakterin dış görünüşten önce geldiğine inananlardanım. Çünkü kimse olduğu gibi genç,güzel kalmıyor, kalamıyor. Şöyle ya da böyle yap demem doğru olmaz ama karakteri konusunda gözüne aşktan perde inmediyse değerlendirebilirsin tabii.
mrb kızlar. bi sevgilim var ve galiba aşık oldum. bu yüzden hiçbir kusuru yokmuş gibi geliyo bana.
oysa ki arkadaşlarım onun için olumsuz şeyler söylüyolar. (dış görünüşü hakkında)
yakışıklı olmayabilir ama ben karakterini seviyorum başından beri. karakterine aşığım yani. dış görünüşünü görmüyorum bile ona bakarken.
aşk evliliği yapmış ve daha sonra pişman olmuş var mı aranızda? doğru yolda mıyım sizce?
Belki birinin büyüsü altındasındır? Halamda aynı senin gibiydi.
Adamla arasında 20 yaş vardı, ve Allah'ım günah yazmasın çirkindi.
Ama nasıl olmuşsa aşık olmuştu. Sonradan bozuldu o iş.
Şimdi ben ona nasıl bakmışım diyor.
Şimdi hem yakışıklı hem de durumu iyi biriyle evli.
Olacaksa olur, hakkınızda hayırlısı olsun.
Dış görünüşüne aşık olmadıysanız o aşk kolay bitmez tanıdıkça daha çok aşık olursunuz yani karakteri kötü değilse.mrb kızlar. bi sevgilim var ve galiba aşık oldum. bu yüzden hiçbir kusuru yokmuş gibi geliyo bana.
Bazı insanlar iyi hissettirir.Bazen karşıdaki yeterince yakışıklı olmasa da onla Konuşmak istersin ikonuşacağın konu olur,sıcaktır farklıdır bi çekim vardır.Aynı hissettiğinizi düşünürsünüz ozaman dış görünüşün de bi Önemi olmaz çünkü sen belki de ruh eşini bulduğunu düşünürsün ve güzellik ozaman şanstan başka bişi değildir..Belki birinin büyüsü altındasındır? Halamda aynı senin gibiydi.
Adamla arasında 20 yaş vardı, ve Allah'ım günah yazmasın çirkindi.
Ama nasıl olmuşsa aşık olmuştu. Sonradan bozuldu o iş.
Şimdi ben ona nasıl bakmışım diyor.
Şimdi hem yakışıklı hem de durumu iyi biriyle evli.
Olacaksa olur, hakkınızda hayırlısı olsun.
Bazı insanlar iyi hissettirir.Bazen karşıdaki yeterince yakışıklı olmasa da onla Konuşmak istersin ikonuşacağın konu olur,sıcaktır farklıdır bi çekim vardır.Aynı hissettiğinizi düşünürsünüz ozaman dış görünüşün de bi Önemi olmaz çünkü sen belki de ruh eşini bulduğunu düşünürsün ve güzellik ozaman şanstan başka bişi değildir..
Dış görünüşüne aşık olmadıysanız o aşk kolay bitmez tanıdıkça daha çok aşık olursunuz yani karakteri kötü değilse.
Siz beni nerden buldunuz ya kendi kendime yazdım.Bu miladi konuları nereden buluyorsunuz ya
Konu 3 yıl önce ki konu
konu sahibi 3 yıldır hiç siteye girmemiş
yani boşuna yormuşsunuz kendinizi
Bu konuyu arattık da buldum...Aşkım bitti deKonuyu hortllatmışsınız.
konu 2012 yılında açılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?